Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu şike olaylarını kimin midesi kaldırıyor?

EagleEye

Öne çıkan mesajlar

EagleEye said:

Tamam aziz yıldırımı içeri aldılar fener küme düşecek falan diye bende geyiğini yaptım ama allaşkına amacı bariz futbol dışı olaylar olan bu durumu hakikaten mideniz alıyormu?

Ben olayın futbol dışı olduğuna inanmıyorum ki, futbol dışı olduğunu iddia eden insanlar kafalarına güvercin sıçtığında tayyib'e söven insanlarla aynı gözümde :)

Şuana kadar benim gördüğüm gayet şike yapan ve yakalanan bi ekip yarın öbür gün aksi kanıtlanır bu adamların suçsuz olduğu ortaya çıkarsa o zaman derim aa evet Aziz Yıldırım'ı harcıyorlarmış diye, yoksa futbol dışı olaylardan kaleci Korcan'ı, Fenerbahçe muhasebecisi Yelkovan'ı tutuklamaları bana mantıklı gelmiyor sorry.
Sosyal ağlarda paylaş

diğer her şeyi kaldırdı bunu mu kaldırmayacak abi? en azından küme düşen takımlar olur da eğleniriz diye bakıyorum ben.

yüzde bilmem kaç işsizlik konuşuluyor, ama yüzde bilmem kaç iş oranı konuşulmuyor.

kadın mıdır kız mıdır bilemeyeceğim.

yarı çıplakmışlar zaten.

alkol yasakları, ananı alıp gitmeler, tutuklamalar...

ve daha bir sürü şey. hangisini kaldırdı ki midem. midesiz olduk çıktık işte ama bu midesizlik en azından eğlenceli olabilir diye bakıyorum. miden kaldırsın kaldırmasın bi bok yapamayacaz anladım.
Sosyal ağlarda paylaş

E iyi de senin mantığınla hiç temizlenmesin öyle mi?
Ayyuka çıkmıştır belki?
Bokunu çıkarmıştır hani şimdi içerde olan birisi?
Hatır gönül şikesini teşviğini aşıp baya sektör oluşturup bunun üzerinden transfer falan yapmaya başlamıştır?

Aklına gelen tek mantıklı açıklama Aziz'in siyaset tarafından vurulması mı gerçekten?
Sosyal ağlarda paylaş

xunn said:

Valla şamatası falan yok, futbol bölümüne girenlerde ciddi braindamage bekliyorum zaten.

Şu an dünyanın tarihinde önemli gelişmeler oluyor oturmuş aziz yıldırım konusuyorsunuz, allah akıl fikir versin.

Şike yapmış, hapse girecek işte.

u mad.

adam haklı.
xunn ama haklı.
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

xunn said:

Valla şamatası falan yok, futbol bölümüne girenlerde ciddi braindamage bekliyorum zaten.

Şu an dünyanın tarihinde önemli gelişmeler oluyor oturmuş aziz yıldırım konusuyorsunuz, allah akıl fikir versin.

Şike yapmış, hapse girecek işte.

u mad.

my little pony

http://i.imgur.com/x4D7w.png
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...