xunn Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Flameoffear said: xunn said: Flameoffear said: İngilizce yazınca çok da havalı olmuyorsun. FLAMEOFFEAR OH GOD SO AWESOME I CAN'T LOOK AWAY. Yapılan yoruma "ehe ehe bak dediğinin tersini yapıyorum ehe ehe" gibi ergence karşılık vermek de havalı olmuyor üzgünüm. wat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tombik_yanak Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 bugün hiç bişey öğrenmedim bombok geçti koskoca gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 jet lag'ın ne kadar boktan birşey oldugunu öğrendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 En yakın bildiklerimin bile zayıf anımda beni arkadan hançerleyebileceğini -bir kez daha- öğrendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tombik_yanak Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 ambush atmışlar ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 [emrah mod on} Biiişey öğrenmesek olmuyor mu? [emrah mode off] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 sam'in gerçek hayatta ruby ile evli olduğunu öğrendim. aydınlandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Qualance said: [emrah mod on} Biiişey öğrenmesek olmuyor mu? [emrah mode off] syntax error var burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 MeSh said: sam'in gerçek hayatta ruby ile evli olduğunu öğrendim. aydınlandım. fake ruby o ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 dilara'nın avucunda dövme varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 mortisin cep telefonu numarasini ogrendim kuzene arattirip taksimde yakasinda karanfille bekleticem hayvani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 0535 843 92 54, alo Mortis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 xunn yaptigin ayip ama :( adam bize guvenip yazdi telefonunu patide paylasmak istese kendisi yazardi zaten. ne pis bir insansin lan sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 j Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 said: ne pis bir insansin lan sen http://i.imgur.com/aiGhr.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Flameoffear said: İngilizce yazınca çok da havalı olmuyorsun. Ben bugün paticikte troller kadar Flameoffear gibi internet apaçilerinin de olduğunu öğrendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 ahmete invis girip stun atıp pyroblast yedirdikten sonra sheep yapıp ambush ile girmek akabinde saplayıp vanish attıktan sonra chaos bolt yedirip bana atacağı im por ylemi reflectleyebilecek kadar pro olduğumu öğrendim. saol zun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 kavurma said: bence ikinizde ilk önce kullanıcı adlarınızı türkçe yapın sonra havalı olmaya çalışın. Bence üçünüzde ilk önce gerçek adlarınızı kullanın, sonra havalı olmaya çalışın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Dynun said: ahmete invis girip stun atıp pyroblast yedirdikten sonra sheep yapıp ambush ile girmek akabinde saplayıp vanish attıktan sonra chaos bolt yedirip bana atacağı im por ylemi reflectleyebilecek kadar pro olduğumu öğrendim. saol zun İnandım ve buldum bu klasigi. said: roguela 3 v 3'e girip, birine sap, birine blind atarim. 3.'yu kestikten sonra vanishler blindladigima sap atar digerini keserim. prep kullanir tekrar vanishler digerini de keserim. fire mage ile 5 v 5'e invis girer arkalarina gecerim. rakipten kimse killanmaz zaten bizim 4 kisi olusumuza, arkalarindan cikinca cok sasirirlar. kimse nerde oldugumu farkedemeden 2 tane fireball atarim. 500 resilli healerlar her sey icin cok gec oldugunu bile anlamadan olurler. zafer naralari atarak takimimin yanina donerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 xunn said: 0535 843 92 54, alo Mortis. kanmayin buna, kendi telefonunu vermis arayinca diyanet alo fetva hattina baglaniyorsunuz. oraya yonlendirmis cakal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 xunn said: Dynun said: ahmete invis girip stun atıp pyroblast yedirdikten sonra sheep yapıp ambush ile girmek akabinde saplayıp vanish attıktan sonra chaos bolt yedirip bana atacağı im por ylemi reflectleyebilecek kadar pro olduğumu öğrendim. saol zun İnandım ve buldum bu klasigi. said: roguela 3 v 3'e girip, birine sap, birine blind atarim. 3.'yu kestikten sonra vanishler blindladigima sap atar digerini keserim. prep kullanir tekrar vanishler digerini de keserim. fire mage ile 5 v 5'e invis girer arkalarina gecerim. rakipten kimse killanmaz zaten bizim 4 kisi olusumuza, arkalarindan cikinca cok sasirirlar. kimse nerde oldugumu farkedemeden 2 tane fireball atarim. 500 resilli healerlar her sey icin cok gec oldugunu bile anlamadan olurler. zafer naralari atarak takimimin yanina donerim. hahahah kim bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 offf nasıl inanarak yazmış, kıyamamz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 aaa onu ben bile hatirladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 soo 2008 ahahha az ban gelmedi wow bölümüne hala var gerçi giremiyoru mfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Salagın teki fire mage'le invis olursun nukelarsın süper oluyor falan dedi, biri bunu yazdı sarcasm olarak ben 3 gün güldüm buna odama poster olarak astım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar