BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 kesinlikle paticikte de olmalı böyle bi topic bugun ne öğrendiniz? http://www.reddit.com/r/todayilearned/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 İngilizce yazınca çok da havalı olmuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 bence ikinizde ilk önce kullanıcı adlarınızı türkçe yapın sonra havalı olmaya çalışın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 kavurma said: bence ikinizde ilk önce kullanıcı adlarınızı türkçe yapın sonra havalı olmaya çalışın. harikasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 bi pilav üstüne bakar ömrün kavurma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Kullanıcı adı ile açılan konu aynı kefede mi? Aferim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 tamam ya şaka yaptım neden kızıyorsunuz. ben bugün birşey öğrenmedim sizin öğrendiğiniz birşey varsa paylaşın ben de öğrenmiş olayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 kavurma said: bence ikinizde ilk önce kullanıcı adlarınızı türkçe yapın sonra havalı olmaya çalışın. kes lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 @pasta: seni kesmeye kıyamıyorum kremalı pastammmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 kavurma said: tamam ya şaka yaptım neden kızıyorsunuz. ben bugün birşey öğrenmedim sizin öğrendiğiniz birşey varsa paylaşın ben de öğrenmiş olayım. bi üstteki mesajın alıntılanmayacağını öğrendin işte. örnek: http://forum.paticik.com/read.php?13,5788251,5788395#msg-5788395 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 @dasaaa teşekkür ederim bu güzel bilgi için bundan sonra özen göstereceğim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Ben madness diye bi grup öğrendim. Ska yapıyorlar. Çok eğlenceliler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 1 vektörü 1 hücreye göndertmeyi öğrendik (transfection.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Flameoffear said: İngilizce yazınca çok da havalı olmuyorsun. FLAMEOFFEAR OH GOD SO AWESOME I CAN'T LOOK AWAY. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 burda actigi ingilizce basliklarla is bulan arkadaslar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 ohooo paticiğin trolu buraya toplanmıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 xunn said: Flameoffear said: İngilizce yazınca çok da havalı olmuyorsun. FLAMEOFFEAR OH GOD SO AWESOME I CAN'T LOOK AWAY. Yapılan yoruma "ehe ehe bak dediğinin tersini yapıyorum ehe ehe" gibi ergence karşılık vermek de havalı olmuyor üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 haci, bence neyin cool olup olmadigini sen soyleyince pek olmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 ben coolum cunku gözlerim kısık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 aquila said: haci, bence neyin cool olup olmadigini sen soyleyince pek olmadi. Çok da fifi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 biz de onu diyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 size bi true story anlatiyim, paticikte ilk yillarimdi bole 2004-2005 fln iste, ayni bu basligi acmistim, "Bugun ne ogrendiniz?" diye, iste ilk 5-10 mesaj normaldi, kivi soymayi ogrendim, kizin sevgilisi oldugunu ogrendim fln, sonradan birileri dedi, topigin amaci "Bugun Allah icin ne yaptin?" falana dondu, yani ben o mantikla acmisim gibi gosterdiler fln, iste ben ogun troll nedir ogrendim :D bide salak gibi kendimi ifade etmeye calisiyodum yok ole bi amacim, yapmayin etmeyin abiler diye :D http://www.blogcunuz.com/wp-content/uploads/2011/07/sezercik.jpg valla %99 paticik forumu idi actigim yer, yoksa baska pek fazla forum aliskanligim yoktu o zamanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 %1 ne forumuydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 sanane.com yada level forumlarimi ne vardi orasi olabilir. edit: lan cs5.sanane.com da ne cs atardik beah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 benim de aklıma level forumunun siyah teması geldi hey gidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar