senko Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Görsel olarak braid'i yerden yere vurur. Psikolojik olarak hiç girmiyorum bile, teması daha iyi benim zevkime göre. Müzik dövebilir belki. Oyun Pat diye bitince 1.5 saatte bi dumur yiyorsun ama, orası biraz nahoş evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 oynamadım ama grafikleri çok güzel yahu derinlik etkisi falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 abi braid i de demin tekrar bitirdim de yok yani, braid çok ayrı bi oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 braid aşırı iyiydi bununla kıyaslanmaz bile ama bunun da görselliği ilginç bi şekilde çok iyi, atmosfer fln da süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Ciddi ciddi braid ile karsilastirildigina gore baya iyiymis. OYnayalim madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 braide yaklasamaz bile löp diye bi bitti biside anlamadım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Bende braidi sevmemistim.. Tekrarmi denesem ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 bulmacaların yarısı "önce bi öl de öğren bakalım nasıl çözüleceğini" tarzında. en nefret ettiğim puzzle tarzı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Bulmacalar çok kolaydı zaten. Atmosfer için oynadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=C8nJBbarEO4&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 müzik lazım müzik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Oynun atmosferi bayagi guzel. Bulmacalar zor degil, yukari da dendigi gibi once bir ol, sonra tekrar dene seklinde. Sanirim %70 ini bitirdim, bu haftasonu geri kalan kismini da oynarim. Bir tek brain worm olan bir bolumde takildim, sabredemedim walkthru ya sneak peek yaptim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 http://store.steampowered.com/app/48000 bugü-n ve yarın beleş eklenebilecek hesaba, oynamamış olan kaçırmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar