Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sağ tarafım pert

kozalak

Öne çıkan mesajlar

sağol sana da geçmiş olsun.
bende pek ağrı olmamıştı ya, epidural veriyolardı ondan galiba. genel anestezi mi oldun naptın?

dünden beri daha bi rahatım yürüme konusunda. dizim biraz daha açıldı ama bükmede biraz kısıtlanma var hala.

senin ameliyat nası geçti ne dedi doktor?
Sosyal ağlarda paylaş

Guzel geçmiş söylediğine göre de ben genel anestezi olmadan yapamazdım ya pansumanda bile bayılacaktım nerdeyse. Bi de hemşire oğlu olmamın torpili ile erken çıktım hastaneden, evde daha rahatım en azindan. Bu ağrılı haliyle egzersiz yapmak işin en beter kısmı tabi
Sosyal ağlarda paylaş

• 6 ay sonra ...
oha ben de yanlış bişeylere bastım sandım :D

bisiklete binmeye başladım 3 ay kadar önce. normal yaşantıda pek sorun yok ama henüz tam iyileşmiş değil, uzun yürüyüşlerde dizide değişik bi his oluyor böyle sürekli aynı pozisyonda durunca boynun tutulur gibi olur ya öyle bişe. 1 senenin tamamlanmasını bekliyorum bakalım. senin ayak ne oldu?
Sosyal ağlarda paylaş

kozalak said:

oha ben de yanlış bişeylere bastım sandım :D

bisiklete binmeye başladım 3 ay kadar önce. normal yaşantıda pek sorun yok ama henüz tam iyileşmiş değil, uzun yürüyüşlerde dizide değişik bi his oluyor böyle sürekli aynı pozisyonda durunca boynun tutulur gibi olur ya öyle bişe. 1 senenin tamamlanmasını bekliyorum bakalım. senin ayak ne oldu?

Sevindim, benim ayağım gayet ii, basit bir kırıktı ama ayak olunca tüm hayat felç oluyor.Seni unuturmuyum aynı dönem aynı acıları paylaştığım kader arkadaşım benim :D
Sosyal ağlarda paylaş

Zep said:

benimde diz kirilmisti 6 haftadir parmaklardan kasiga kadar alci vardi bugun cikti.
bacagin yarisi yok erimis resmen kaslar, bacagimi kiramiyorum hala, fizyo terapi falan kasicam simdi 1 ay falan surer diye heralde acabilmem

gecmis olsun buarada-

Alçı olayını biliyorum resmen eriyor bacağın.Ama sonra aynen eski halini alıyor merak etme :)
Çok geçmiş olsun..
Sosyal ağlarda paylaş

abi bilmediğiniz yolda sürat yapmayacaksınız. tırsacak bişe yok.

ayrıca olay bisikletten düşünce değil, düştükten sonraki süreçte meydana geldi. sürüklenirken yerden kalkmasaydım sadece kırığım olurdu. ters bi şekilde ayağa fırlayınca böyle oldu işte. off aklıma geldi bak ıyy
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
2 yıl önceki ameliyatta dikilen menisküs galiba iyileşmemiş. c.tesi günü evden çıkarken yaptığım ufak yana sıçramayla beraber menisküsü aynı şekilde yırtmışım (kova sapı yırtık). çarşamba günü ameliyat olup aldırıcaz.
hayattan soğudum ya ne pis bir şeymiş bu. :(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...