Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sağ tarafım pert

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sağ el bileğim, dirseğe kadar alçılı kalmıştı 6 hafta boyunca. Alçı çıkarıldığında hayata yeniden dönmüş gibi olmuştum. Sevindim atlattığına, çok geçmiş olsun =)
Mesaj tarihi:
aquatik said:

Sağ el bileğim, dirseğe kadar alçılı kalmıştı 6 hafta boyunca. Alçı çıkarıldığında hayata yeniden dönmüş gibi olmuştum. Sevindim atlattığına, çok geçmiş olsun =)

sol eline alışamadın mı yoksa 6 hafta boyunca :D
Mesaj tarihi:
sağol sana da geçmiş olsun.
bende pek ağrı olmamıştı ya, epidural veriyolardı ondan galiba. genel anestezi mi oldun naptın?

dünden beri daha bi rahatım yürüme konusunda. dizim biraz daha açıldı ama bükmede biraz kısıtlanma var hala.

senin ameliyat nası geçti ne dedi doktor?
Mesaj tarihi:
Guzel geçmiş söylediğine göre de ben genel anestezi olmadan yapamazdım ya pansumanda bile bayılacaktım nerdeyse. Bi de hemşire oğlu olmamın torpili ile erken çıktım hastaneden, evde daha rahatım en azindan. Bu ağrılı haliyle egzersiz yapmak işin en beter kısmı tabi
  • 6 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
oha ben de yanlış bişeylere bastım sandım :D

bisiklete binmeye başladım 3 ay kadar önce. normal yaşantıda pek sorun yok ama henüz tam iyileşmiş değil, uzun yürüyüşlerde dizide değişik bi his oluyor böyle sürekli aynı pozisyonda durunca boynun tutulur gibi olur ya öyle bişe. 1 senenin tamamlanmasını bekliyorum bakalım. senin ayak ne oldu?
Mesaj tarihi:
benimde diz kirilmisti 6 haftadir parmaklardan kasiga kadar alci vardi bugun cikti.
bacagin yarisi yok erimis resmen kaslar, bacagimi kiramiyorum hala, fizyo terapi falan kasicam simdi 1 ay falan surer diye heralde acabilmem

gecmis olsun buarada-
Mesaj tarihi:
kozalak said:

oha ben de yanlış bişeylere bastım sandım :D

bisiklete binmeye başladım 3 ay kadar önce. normal yaşantıda pek sorun yok ama henüz tam iyileşmiş değil, uzun yürüyüşlerde dizide değişik bi his oluyor böyle sürekli aynı pozisyonda durunca boynun tutulur gibi olur ya öyle bişe. 1 senenin tamamlanmasını bekliyorum bakalım. senin ayak ne oldu?

Sevindim, benim ayağım gayet ii, basit bir kırıktı ama ayak olunca tüm hayat felç oluyor.Seni unuturmuyum aynı dönem aynı acıları paylaştığım kader arkadaşım benim :D
Mesaj tarihi:
Zep said:

benimde diz kirilmisti 6 haftadir parmaklardan kasiga kadar alci vardi bugun cikti.
bacagin yarisi yok erimis resmen kaslar, bacagimi kiramiyorum hala, fizyo terapi falan kasicam simdi 1 ay falan surer diye heralde acabilmem

gecmis olsun buarada-

Alçı olayını biliyorum resmen eriyor bacağın.Ama sonra aynen eski halini alıyor merak etme :)
Çok geçmiş olsun..
Mesaj tarihi:
off diz mi kırıldı. geçmiş olsun ya. valla diz çok fazla hassas bir bölgeymiş onu öğrendik. vücudun bug ı diyolar hatta :D
bi an önce toplarsın umarım. benim bacağım hala toplamadı tam olarak, az da olsa sol-sağ bacak arasında fark var.
Mesaj tarihi:
oha bisikletten nasil boyle dusulebiliyor yav

daha once de okumustum ben bu konuyu gerci ama simdi iyisinden bir bisiet edinip yollara dusmeyi dusundugum sirada tekrar okuyunca fena etkilendim :(

gecmis olsun tekrardan
Mesaj tarihi:
abi bilmediğiniz yolda sürat yapmayacaksınız. tırsacak bişe yok.

ayrıca olay bisikletten düşünce değil, düştükten sonraki süreçte meydana geldi. sürüklenirken yerden kalkmasaydım sadece kırığım olurdu. ters bi şekilde ayağa fırlayınca böyle oldu işte. off aklıma geldi bak ıyy
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
2 yıl önceki ameliyatta dikilen menisküs galiba iyileşmemiş. c.tesi günü evden çıkarken yaptığım ufak yana sıçramayla beraber menisküsü aynı şekilde yırtmışım (kova sapı yırtık). çarşamba günü ameliyat olup aldırıcaz.
hayattan soğudum ya ne pis bir şeymiş bu. :(
Mesaj tarihi:
sağolun. bi göte gelme daha yaşadım. özeli sigorta ameliyatı onaylamadı. yarın onun detayını falan araştırıcaz. olmazsa başka yerde ameliyat olmam gerekecek. acıbademe kıçımı vermek istemiyorum, çok pahalıymış sanırsam. yarın öğrenecez onu da.
Mesaj tarihi:
Abi yalnız Acıbademde arkadaşın babasının hayvan gibi pazarlık yaparak zamanında 30k denilen ameliyatı 7-8k paraya yaptırdığını bilirim. Bi yol bulamazsan zorla şansın varsa.
Mesaj tarihi:
valla yarın arayıp sorucam işte bakalım. benim ameliyat 10k dan fazla değildir acıbademde liste fiyatı. hep size geliyoz yapın bişeler deriz artık. 20k aldılar iki sene önce sdfsd.
  • Yeni Oluştur...