aquatik Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Sağ el bileğim, dirseğe kadar alçılı kalmıştı 6 hafta boyunca. Alçı çıkarıldığında hayata yeniden dönmüş gibi olmuştum. Sevindim atlattığına, çok geçmiş olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 aquatik said: Sağ el bileğim, dirseğe kadar alçılı kalmıştı 6 hafta boyunca. Alçı çıkarıldığında hayata yeniden dönmüş gibi olmuştum. Sevindim atlattığına, çok geçmiş olsun =) sol eline alışamadın mı yoksa 6 hafta boyunca :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Hadi geçmiş olsun, ben de dün oldum ameliyatı, darısı başıma. Bi de çok ağrıyor lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 sağol sana da geçmiş olsun. bende pek ağrı olmamıştı ya, epidural veriyolardı ondan galiba. genel anestezi mi oldun naptın? dünden beri daha bi rahatım yürüme konusunda. dizim biraz daha açıldı ama bükmede biraz kısıtlanma var hala. senin ameliyat nası geçti ne dedi doktor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Guzel geçmiş söylediğine göre de ben genel anestezi olmadan yapamazdım ya pansumanda bile bayılacaktım nerdeyse. Bi de hemşire oğlu olmamın torpili ile erken çıktım hastaneden, evde daha rahatım en azindan. Bu ağrılı haliyle egzersiz yapmak işin en beter kısmı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 kolay gelsin valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Nasılsın şuan merak ettim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 oha ben de yanlış bişeylere bastım sandım :D bisiklete binmeye başladım 3 ay kadar önce. normal yaşantıda pek sorun yok ama henüz tam iyileşmiş değil, uzun yürüyüşlerde dizide değişik bi his oluyor böyle sürekli aynı pozisyonda durunca boynun tutulur gibi olur ya öyle bişe. 1 senenin tamamlanmasını bekliyorum bakalım. senin ayak ne oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 benimde diz kirilmisti 6 haftadir parmaklardan kasiga kadar alci vardi bugun cikti. bacagin yarisi yok erimis resmen kaslar, bacagimi kiramiyorum hala, fizyo terapi falan kasicam simdi 1 ay falan surer diye heralde acabilmem gecmis olsun buarada- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 olayı anlattımı nasıl düşmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 kozalak said: oha ben de yanlış bişeylere bastım sandım :D bisiklete binmeye başladım 3 ay kadar önce. normal yaşantıda pek sorun yok ama henüz tam iyileşmiş değil, uzun yürüyüşlerde dizide değişik bi his oluyor böyle sürekli aynı pozisyonda durunca boynun tutulur gibi olur ya öyle bişe. 1 senenin tamamlanmasını bekliyorum bakalım. senin ayak ne oldu? Sevindim, benim ayağım gayet ii, basit bir kırıktı ama ayak olunca tüm hayat felç oluyor.Seni unuturmuyum aynı dönem aynı acıları paylaştığım kader arkadaşım benim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Zep said: benimde diz kirilmisti 6 haftadir parmaklardan kasiga kadar alci vardi bugun cikti. bacagin yarisi yok erimis resmen kaslar, bacagimi kiramiyorum hala, fizyo terapi falan kasicam simdi 1 ay falan surer diye heralde acabilmem gecmis olsun buarada- Alçı olayını biliyorum resmen eriyor bacağın.Ama sonra aynen eski halini alıyor merak etme :) Çok geçmiş olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 off diz mi kırıldı. geçmiş olsun ya. valla diz çok fazla hassas bir bölgeymiş onu öğrendik. vücudun bug ı diyolar hatta :D bi an önce toplarsın umarım. benim bacağım hala toplamadı tam olarak, az da olsa sol-sağ bacak arasında fark var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 oha bisikletten nasil boyle dusulebiliyor yav daha once de okumustum ben bu konuyu gerci ama simdi iyisinden bir bisiet edinip yollara dusmeyi dusundugum sirada tekrar okuyunca fena etkilendim :( gecmis olsun tekrardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 lan diz postunu okudun, bungee jumping yapar gibi icim kalkti uheeheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 abi bilmediğiniz yolda sürat yapmayacaksınız. tırsacak bişe yok. ayrıca olay bisikletten düşünce değil, düştükten sonraki süreçte meydana geldi. sürüklenirken yerden kalkmasaydım sadece kırığım olurdu. ters bi şekilde ayağa fırlayınca böyle oldu işte. off aklıma geldi bak ıyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 onu da kesin topluluk onunde oldugun icin yapmisindir :p insan icinde yasamak insana zararli bisey valla cogu durumda hehw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 2 yıl önceki ameliyatta dikilen menisküs galiba iyileşmemiş. c.tesi günü evden çıkarken yaptığım ufak yana sıçramayla beraber menisküsü aynı şekilde yırtmışım (kova sapı yırtık). çarşamba günü ameliyat olup aldırıcaz. hayattan soğudum ya ne pis bir şeymiş bu. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Haci aldir bacagi komple ya. Surekli bune rahatlarsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 yuh geçmiş olsun lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 sağolun. bi göte gelme daha yaşadım. özeli sigorta ameliyatı onaylamadı. yarın onun detayını falan araştırıcaz. olmazsa başka yerde ameliyat olmam gerekecek. acıbademe kıçımı vermek istemiyorum, çok pahalıymış sanırsam. yarın öğrenecez onu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Abi yalnız Acıbademde arkadaşın babasının hayvan gibi pazarlık yaparak zamanında 30k denilen ameliyatı 7-8k paraya yaptırdığını bilirim. Bi yol bulamazsan zorla şansın varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 valla yarın arayıp sorucam işte bakalım. benim ameliyat 10k dan fazla değildir acıbademde liste fiyatı. hep size geliyoz yapın bişeler deriz artık. 20k aldılar iki sene önce sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ellaam Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 O parayı acıbademe vereceğine iyi bir devlet hastanesindeki profa ver resetlesin seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar