Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 transfer topicimiz ayrı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 porto transferde farklı klansmanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Holy said: Yırttı trabzon. Burda geçerler turu bence. burda 1-1 le yattara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 BiTcH_oFBaT said: CthuLhu said: 2 yıl önce 6milyona alıp 40 milyona satmak ne efsane bi hareket ya. Pepe Maliyeti: 1 milyon euro Satış Bedeli: 28 milyon euro Lisandro Lopez Maliyeti: 3 milyon euro Satış Bedeli: 20 milyon euro Ricardo Carvalho Maliyeti: Bedelsiz Satış Bedeli: 22 milyon euro Jose Bosingwa Maliyeti: 1 milyon euro Satış Bedeli: 19 milyon euro Porto yönetimi, Deco - Quaresma - Anderson - Lucho Gonzales gibi oyuncuların satışından da 50 milyon eurodan fazla kar etti. ayrıca villas boas'da da 18m sırada hulk var :) ntvsporda gördüm Porto bütün bu paraları ne yapıyor ki. Dragao stadı var bir tek para harcamalarına örnek olarak, başka da birşey yok. Gerçi başarılı da takım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Juan Mata > Chelsea Arsene Wenger ve Arsenal'a feci bir tokat geldi. Tokat değil direk burunlu ayakkabı ile kuyruk sokumuna gelişine vuruldu. Adamlar Fabregas ve Nasri sonrası sadece Mata'ya kitlenmişlerdi, Chelsea bildiğin egale etti adamları helal olsun Asıl Chelsea'nin ilerisi de Mata - Torres - Lukaku oldu. Yedekleri de Kalou, Drogba, Malouda ve Anelka. Tecavüz timi, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 sadece forvetle olsaydı o işler oooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 her yeri iyi ki chelsea'nin asdfs orta sahanın alternatifi yok sadece ki pek sakatlanmıyor adamlar vs., ceza olmadığı sürece sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 chelsea'ye bi mountinho ilaç gibi gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 benayını alır gs artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gosh Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 DarKRideR said: Juan Mata > Chelsea Arsene Wenger ve Arsenal'a feci bir tokat geldi. Tokat değil direk burunlu ayakkabı ile kuyruk sokumuna gelişine vuruldu. Adamlar Fabregas ve Nasri sonrası sadece Mata'ya kitlenmişlerdi, Chelsea bildiğin egale etti adamları helal olsun Asıl Chelsea'nin ilerisi de Mata - Torres - Lukaku oldu. Yedekleri de Kalou, Drogba, Malouda ve Anelka. Tecavüz timi, Wenger bir sure once Mata'dan yuksek maliyeti yuzunden vazgectiklerini bildirmisti zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 o bu deil Arsenal bitmiş yav artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 koyduk arsenal'a asdfads (koyduk diyince garip oldu lan harbi) harika oynadı liverpool, lucas kazması bile bugün nedense tatmin etti beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 kenny göreve geldiğinden beri lucas de rossi tadında oynuyor zaten. o değil de wenger gider yarı yıla kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 arsenalin bu yıl faillerden fail beğeneceği udinese maçından belliydi zaten, topçular kümeye! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Exeter-Liverpool maçını izliyorum da, ikinci yarı başlayacak birazdan Adam ve Henderson ile nokta atışı yapmış Kenny Reyiz onu gördük, adamların ikisi de birbirinden iyi ya, Suarez çok iyi lakin birçok atakta bencilliği atakları kesti, yine de iyi ki tek golü attı. Andy Carroll'ı çok beğendim ben, hani böyle çok sıçıyor gibi gözükse de tma bir destekleyici forvet. İndirdiği topları değerlendirseydi takım üyeleri asist manyağı olurdu. Üstüne üstlük o boy ile sürati, dengesi ve top kontrolü gerçekten harika, Maxi 'de eski kadar formda olmasa da halen tekniğini konuşturuyor, ama böyle devam ederse EPL'de silerler adamı, En büyük ve tek sorunu şu takımın yine ve yine bekleri ... Sol beklerine Jose'yi almaları cidden nokta atışı ama sakatlanırsa veya cezalı duruma düşerse (ki bela adamdır, rahat 5-6 maç kaçırır cezadan bu sene) yedeklerle işi zor. Hadi sol bekte Skrtel ve Wilson idare edebiliyor desek, sağ bekte zaten yeterince kazma olan Glen Johnson'ın yokluğunda kim olacak ? Sağda Flanagan, solda Robinson gerçekten kazmalar ya da gençliklerine, tecrübesizliklerine mi verelim nedir. Düz top sürmeyi beceremediler ilk yarı ... neyse başlıyor ikinci yarı, devam edeyim izlemeye asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 bitti maç, maxi harika bir takipçilikle attı bir tane ama asıl harika golü carroll attı. Hani gerilmeden ve güç toplamadan nasıl vurdu önündeki sabit topa, akıl almazdı. Onun dışında çok ergen tribi attı Carroll, takımda pek sevilmiyor anladığım kadarıyla çünkü pek top vermiyordu takımdaki elemanlar, ya da iş işten geçtikten sonra adama veriyorlardı falan Skrtel ve Wilson ikilisi maç boyunca tek bir hata yaptı, o da Skrtel'in yaptığı penaltı oldu. Harika oynadı adamlar resmen, şuan Liverpool stoper konusunda dünyanın en iyi takımıdır gözümde, Carragher - Agger - Skrtel - Wilson, cidden yedekleri bile as oynayabilecek düzeyde adamlar, Flanagan ve Robinson hala kazma, üstüne birde Shelvey eklendi ikinci yarı, Güzeldi ya, Exeter'de kendi çapından kat kat iyi oynadı ama yetemediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 DarKRideR said: şuan Liverpool stoper konusunda dünyanın en iyi takımıdır gözümde united varken zor be bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Öeh hakkaten.. Hoş Manchester'ın stoperleri oynayamıyo. Sürekli sakatlanıyo uyuzlar. Ama ferdinand-vidic ikilisi efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 yedeklerden bahsetmiştim ben daha cok; phil jones-smalling gelecegin ingiltere stoperleri herhalde. hoş fergie smalling i sag bek e devsirdi gibi rafael yok diye ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 smalling'de iş yok. Esas Evans çok iyi. Evans-Phil Jones iyi bir ikili olacak bence. Smalling sağ bekte sabri gibi olur işte. Evans'tan ve Jones'dan 1-2 gömlek altta, odun bi adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Abi as ikili olarak bakarsan bana göre de MANU en iyisi, ardından Chelsea Terry-Luiz-Alex ile MANU'nun sorunu yedeklerinin olmaması, Phil Jones iyi bir adam ama Ferdinand - Vidic ikilisi söz konusu iken malesef yetersiz kalıyor. Smalling dediğin adam da tam bir KALAS, kusura bakmayın. Ha diyeceksiniz mesela bu hafta sonu MANU'da ikili yoktu, yerine başkaları oynadı da yine sırıtmadılar. Sırıttılar bence fakat MANU ve Ferguson diyelim, o kadar iyi takım oyunu oynuyorlar ki genel tabloda sırıtmıyorlar. Yoksa üst düzey stoperler değil MANU yedekleri, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 abi 18-20 yaşlarında adamlardan bahsediyorsun. Evans ve Phil Jones sırıtmadan oynuyorlar, önceki maç Evans, son maç da Phil Jones şov yaptılar resmen ya, ayıp yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 vidic te kalas olarak goruluyordu ilk geldiginde ama nasil asama katettigi ortada. ferguson olmezse (emekli olmayacak yedek kulubesinde olecek inancım) 2-3 senede bayagi asama yapacak bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 eee abi ona bakarsan bugün tek bir hata bile yapmayan danny wilson 19 yaşında, geleceğin ingiltere stoperi olacak diyemiyorum çünkü iskoç, ama olsun efsane adam olacak ASDASDAS adamın yeri de bende ayrıdır ya, 2 sene önce FM oynarken 3 sezonluk BJK maceramın ardından Liverpool'a geçmiştim ve scoutların önerisiyle Danny Wilson'u almıştım. Çok sevmiştim wonderkid falan derken gerçek hayatta da takip etmeye başlamıştım derken 5 milyon sterline gerçekten liverpool transfer etti falan asdfsad öyle bir anımdı bu da, adam çok iyi yalnız. Bariz bir şekilde en iyilerden olacak ki sol bekte de oynayabiliyor adam rahatlıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 danny wilson ama anca exetere karsi oynuyor; smalling jones vs. sakatlık olmasa bile 10-15 mac oynuyor dolayısıyla gelisimleri daha hızlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar