Holy Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 kaleci ne yapmış yalnız o maçta? hile açmış, teşvik almış, bir hal gelmiş ona.
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Biz de barosa oyle organizasyon kursak ya
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 calimero said: ahahah, tam bir troll face :P ahahaha kesinlikle ne sırıtmış
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Darqainu said: Biz de barosa oyle organizasyon kursak ya Aziz yıldırıma danışmanız laızm güzel organizasyon kuruyomuş öyle diyolar sdf
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 ilk golde crouch elle kontrol ediyor. showcross çizgiden dirsekle top çıkarıyor devam. bu ne lan. yenileceksek adam gibi yenilelim haha
Kaspar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 beşiktaşlı adamın futbol algısı valla bi başka oluyo. modric de baya atmış kendini penaltıda mesela bak.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 süperdi o zaten. hahaha özeti izleyebildim bu hafta sadece. ingiliz yorumcu bile benim gibi yorumladı. o da biliyor stoke'un futbol fakiri olduğunu.
sniper Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Kimse yazmamış. Chelsea - Manchester City maçı başladı. 2. dk MC 1-0 önde.
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 yaya toure ne kadar şerefsiz bi adammış yahu. ilk yarı mata'ya tekme attı şimdide ramires'in baldırına bastı. hakemde hiçbirini görmedi.
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 sağolsun juve maçı sattı yine, 1-1 bitti ... o kadar pozisyon harcadılar ki, buradan random 11 kişi toplayıp sahaya çıkarsak ve o pozisyonlara girsek yarısını atardık ... aklıma şikeden başka birşey gelmiyor resmen
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 city japon bayrağı oldu, boas için sevindim city için üzüldüm adamlar iyi top oynadılar yedikleri gole kadar. sturridge fazla geldi clichy'e resmen.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/19472247.asp "David Villa'nın bacağı kırıldı" said: FIFA Kulüpler Dünya Kupası'nda Al Sadd ile oynanan yarı final maçında girdiği pozisyon sonucunda sakatlanan Barcelona'lı David Villa'nın sol kaval kemiğinin kırıldığı açıklandı. Nazar değdi galiba Barça'ya, Messi ile Xavi'ye bişi olmasında.
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 olay cikmis antremanda. balo ile richards kapismis. http://img.footballove.com/2011/12/Micah-Richards-007.jpg
Kaspar Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 ZAAlardan bir demet eser. Ama gerçi Spurs hiç sallamadı maçları, o açıdan hak etmedi zaten çıkmayı. Ligdeki performansı sürdürsünler o önemli, zevkini kaçırmasın Manchester takımları. Bu arada Balotelli yine ne zaman arıza çıkaracak diye merak ediyodum, bekletmedi sağ olsun veled. Tevez dağıtamadı takımı, bu adam da dağıtamazsa önünü alamazlar yalnız City'nin ahah.
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 TS'nin rakipleri:M.United,M.City,Valencia,Olympiakos,Schalke, Twente A.Bilbao,PSV,S.Lisbon,S.Liege,Anderlecht,Metalist, PAOK,A.Madrid,Brugge
Kaspar Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Arda yine atmış: Videosu Trabzon'un eleme turlarında Schalke ve Olympiakos dışında geçebileceği takım yok bence o listede. Grup maçlarından farklı artık durum. Maç maç gereken oyunu oynadılar bu zamana kadar çoğu zaman, ama hala güvenilir gelmiyo bana takım. Saçma güçlü bi takım çıkmazsa bi iki takviye yapıp hazırlanırlar belki, o bi umut.
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 ŞL grupları için konu açılmamış ya, buradan yazarız artık asfsd Lyon - Apoel oldu ilk karşılaşma
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 uff napoli - chelsea pis olaylar döner bu maçta sadf milan - arsenal direk 3.5 gol üstü asdfsd basel - bayern munich çok ironik bir eşleşme asdf leverkusen - barcelona ağır tecavüz asdfds cska moskow - real madrid ağırın ağırı tecavüz olacak burada, zenit - benfica en denk ve adaletli çekim oldu gibi duruyor. marsilya - inter marsilya eler inter'i
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Landon Donovan > Everton 2 aylık kira yalnız adsf
Öne çıkan mesajlar