Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Ben de cok isterim ama okadar gol de yencek gibi degil ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Benzama 6-0. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Darqainu said: Ben de cok isterim ama okadar gol de yencek gibi degil ya yeniyor. denedik, oldu. haydi koçum dinamo be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 attı dinamo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 son 10 dakikada 3 gol olmazdı zaten. jose reis durun talimatı verdi herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Bjk rekoru kirilmaz heveslenmeyin derken Zagreb salladi zaten lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 6-2 oldu. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 BiTcH_oFBaT said: son 10 dakikada 3 gol olmazdı zaten. jose reis durun talimatı verdi herhalde durun talimatını zaten ilk yarının sonunda verdi de real yine attı istemeye istemeye asdfads liverpool olayı cidden farklıydı ya, ŞL'de oynayan herhangi bir takıma ne o kadar hırs nasip olur, ne de bir takıma o kadar kötü bir psikolojik durum ikisinin bir araya gelmesiyle ancak öyle 8 gollü maç oluyor adsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 şu uruguay'ın taşından toprağından biraz buralara getirip forvet yetiştirelim ya, son dönemde çıkardığı bütün forvetler, hatta genişletip hücum oyuncuları diyelim, bu kadar iyi mi olur ya? Cavani'nin bugün gösterdiği performans falan ne kadar iyiymiş. Hele ikinci gol, off off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 http://s1-05.twitpicproxy.com/photos/large/453517573.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Cruyyf, Ajax'ın sportif direktörlüğüne Van Gaal'in getirilmesi olayında kendisine hiçbir şey sorulmadığı için sorumlu olarak Edgar Davids'i göstermiş. Suratına bağırmış toplantı da, ten rengin siyah olduğu için bu kurulda yer alıyorsun, haddini bil vs. demiş. Şimdi GS'li mantığıyla ilerlersek, AJAX IRKÇI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 ajax değil de cruyf bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Valla Cruijff Van Gaal çatışması ayyuka çıktı. Bu bahsedilen olay da yeni değil, olay kızıştıkça ortaya sürülmüş bi polemik aslında. Şimdi iş büyüyünce Davids de biraz geri vites yaptı, Cruijff ırkçıdır demek istemedim falan demiş. Ama muhtemelen adam karambole gidecek böyle böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 http://img222.imageshack.us/img222/281/davids2fm3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Abi mithat bombalamış resmen ya.Nası güldüm lan anlatamam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 City resmen süper giden sezonda CL grubundan çıkamayacak acı oldu. Napoli son maçta Villarreal'i rahat geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 city uefa ya gelir. bizle eşleşir. uefa rekoru da kırarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 hakkiniz yenir sizin macta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 katliamci said: Abi mithat bombalamış resmen ya.Nası güldüm lan anlatamam :D son5-6 sayfada gram postum yok yine naptım anlamadım ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 BulletRide said: City resmen süper giden sezonda CL grubundan çıkamayacak acı oldu. Napoli son maçta Villarreal'i rahat geçer. hak etmiyorlar ama çıkmayı, iyi kadro kurarak bir yere kadar ki ben EPL'de de bir yerlerde takılacaklarını düşünüyorum. Ayrıca MANU'nun 6 yemesinin sürpriz olmadığı kanısına da vardım. Gerçekten çok kötüler bu sene. Hani geçen yılda kötü başlamışlardı açılmışlardı aynı şeyi bekledik ama yok, bu sene bazı eksikler var. En önemli handikabı kaleci dahil geri beşlisi, De Gea çok iyi bir kaleciydi ama MANU'ya geldiğinden beri bir türlü adapte olamadı. Dün yine bir hatası yüzünden, üstüne defans hatası da gelince gol yenildi. Kendine elbet gelecek, ama o zamana kadar çok canı yanıyor. Defans hiç güven vermiyor, yani yedekler diyelim. Smalling desen İngiliz kütüğü, nefret ediorum o adamdan. Jones desen ne bilim, FM yıldızımızdı tamam da o da kötü bence. Vidic-Ferdinand nereye kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 cruyff reyis akıllı olsun, ırkçı pislik. edgar reyis'e saygımız sonsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Bahattin Duran ve Cüneyt Çakır http://i.imgur.com/ctVzX.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 DarKRideR said: BulletRide said: City resmen süper giden sezonda CL grubundan çıkamayacak acı oldu. Napoli son maçta Villarreal'i rahat geçer. hak etmiyorlar ama çıkmayı, iyi kadro kurarak bir yere kadar ki ben EPL'de de bir yerlerde takılacaklarını düşünüyorum. Ayrıca MANU'nun 6 yemesinin sürpriz olmadığı kanısına da vardım. Gerçekten çok kötüler bu sene. Hani geçen yılda kötü başlamışlardı açılmışlardı aynı şeyi bekledik ama yok, bu sene bazı eksikler var. En önemli handikabı kaleci dahil geri beşlisi, De Gea çok iyi bir kaleciydi ama MANU'ya geldiğinden beri bir türlü adapte olamadı. Dün yine bir hatası yüzünden, üstüne defans hatası da gelince gol yenildi. Kendine elbet gelecek, ama o zamana kadar çok canı yanıyor. Defans hiç güven vermiyor, yani yedekler diyelim. Smalling desen İngiliz kütüğü, nefret ediorum o adamdan. Jones desen ne bilim, FM yıldızımızdı tamam da o da kötü bence. Vidic-Ferdinand nereye kadar? city macini at 12 macta 6 gol yedi defans ki vidic gecen hafta dondu daha, rafael oynamadi hic. manu nun sorunu ortasahada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 maç yaptığı takımlar kilit nokta burada, ligde everton, sunderland, swansea gibi vasat takımlarla yapıyor. Bir tek Everton biraz zorlayabilirdi ki orada da iyi kapanıp tek golle geçtiler. Zaten ligde city olayından sonra 3 maç yaptılar, hepsini tek golle geçtiler. 1-0 1-0 1-0 Bu süreçte hücum hattı sağlam ve dengeli tek takım ile kapıştılar, onlarda Benfica olarak 2 attı zaten, Bir önceki Galati maçını saymıyoruz zaten, 2-0 yenmişlerdi onu da, asıl garip olay ilk basel maçıydı aslında, 3-3 yani, orada belliydi bugünlere geleceği asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 bu zenit nasıl beş para etmez bir takımmış ya, umarım 4. bitirirler grubu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar