Kaspar Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 şort baya retro gözüktü nedense. bi de çizgilerin açılı olmasını dahi alman düzlüğüne oturtamadım ehe. euro 2012 forması herhalde bu di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 fergusona laf gelmiş ama six in the city Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 David Villa > Liverpool büyük ölçüde oldu deniyor, hiçte sevmiyorum adamı yakıştıramadım takıma :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 bildiğimiz villa mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 evet o, menejerleriyle irtibata geçmişler ve bayağı konuşulmuş transfer. Benitez zamanında çok istiyorlardı alamamışlardı Valencia yönetimi yüzünden, Asıl garip haberde, Hamit Altıntop'u da istiyormuş Liverpool asdfs Onun da menejerleriyle görüşme yapılmış deniyor. Bu söylenti ama sadece he birde yine şimdi gördüm; Philippe Coutinho'yu da istiyormuş Liverpool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 hamiti biz alak ya. bize çok lazım hamit. gs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 villa yedek kalmaktan sıkılmış galba kanatlarda suarez-villa ortada carroll gibi bişi mi yapacaklar ki? bir ingiliz takımı için garip bi transfer olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 carroll tamda form tutmaya başlamışken villa'nın alınması tekrar kafasını bozar. Duygusal adam bu, geçen yıl geldiğinde gol atamıyor diye üstüne çok gittilerde adam moralsizlikten oynayamadı. Bu sene Dalglish sevgi-şevkat ile yoğurunca adamı forma girdi ama halen beklenildiği kadar iyi değil, 12 maçta 3 golü var. Zaten genel olarak Liverpool cephesinde Carroll - Suarez'in pek anlaşamadığı konuşuluyor. İkisinden birinden vazgeçip yeni bir forvet monte etme bayağıdır konuşulan birşeydi. Suarez gibi her şartta üstün performanslı bir adam olunca Carroll burada vazgeçilen adam oluyor. Lakin Carroll'da tam bir santrafor. Benim izlediğim birçok Liverpool maçında kaleyi çok kral yokluyor ama şanssızlıklar vs. peşini bırakmıyor. Üstüne üstlük takımda mesela ona oynamıyor. Bir soğukluk var. Zor durumda topu kaybedeceği %90 belli olan Suarez'e top atan adamlar gidip bomboş Carroll'a atmıyorlar vs. Villa'yı bu yüzden alabilirler. Villa giderse Pool'a ve çift forvet oynamaya devam ederlerse Villa-Suarez tartışmasız 11 olur. Carroll'da aldıklarından düşüğe satılmayacağı için yedek kulübesinin değişilmezi olur. Villa'nın Barca'dan ayrılacağını sanmıyorum ben gerçi, oturduğu yerden kupa kazanıyor adam safsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 villa yi yar etmezler LP ye ya, ki barca da satarsa gerizekaliliktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 ya bana da satmaz gibime geliyor, çingenelik yaparlar vs. ya da 50M'e falan fiyat çakarlar, bizim amerikalı mallarda çıkarır hemen verirler. LeBron bile sponsor olur transfere gerekirse asdfads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 sdfsdf yanlız lig şampiyonluğunda da uzunca bi liste var zlatan'ın eller hep havada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Santos Başkanı Ribeiro: ''Mourinho, senden saçını kesmeni ister diyerek Neymar'ı Santos'da kalmaya ikna ettim'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 başkanda bir sadri şener havası sezdim. gfdgfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Üf Robinho hikayesi oldu bu Neymar da, seve seve gelecek Real'e sonuçta. Kastırmasın başkan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 samanyolu haberde portekiz-bosna maçını izleyin, olağanüstü maç 3-2 maç şuan, bosna 10 kişi olağnaüstü oynuyor iki takımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 6-2 oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 maç 2-1 iken 2 gol daha olur aldım canlıdan, oldu. Ondan sonra 2 tane daha alayım dedim de doymuştur bunlar diyordum. 3 gol daha oldu üstüne asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Efsane olmuş, Portekiz'siz kupa olmazdı ama Bosna'ya çok üzüldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Keşke forumu kontrol etseymişim, Hırvatistan maçının ikinci yarısı uyudum bende :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 ahahaha taksici messi'ye mascherano'yla fotosunu çektirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 bu şaka filan değil di mi? fdasfasdfd messi adam olsun önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Abidal Barça ile yeni sözleşme imzalamıyormuş. Menejeri şaka gibi sözleşme önerdiler diyor. Yine de vefa borcu vs. adına sözleşmesi bitene kadar canla başla oynayacağım demiş Abidal, Maç başına ödeyelim demişler ama çok ufak bir rakam teklif etmişler birde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 alalım hemen.hakan baltanın yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/19273762.asp said: Arsenal Mert'i izlettiriyor Fenerbahçe'nin yedek kalecisi Mert Günok, Wenger tarafından izlettiriliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar