Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupadan futbol 2011-2012

TD)Pentagram

Öne çıkan mesajlar

evet o, menejerleriyle irtibata geçmişler ve bayağı konuşulmuş transfer. Benitez zamanında çok istiyorlardı alamamışlardı Valencia yönetimi yüzünden,

Asıl garip haberde, Hamit Altıntop'u da istiyormuş Liverpool asdfs Onun da menejerleriyle görüşme yapılmış deniyor. Bu söylenti ama sadece

he birde yine şimdi gördüm; Philippe Coutinho'yu da istiyormuş Liverpool
Sosyal ağlarda paylaş

carroll tamda form tutmaya başlamışken villa'nın alınması tekrar kafasını bozar. Duygusal adam bu, geçen yıl geldiğinde gol atamıyor diye üstüne çok gittilerde adam moralsizlikten oynayamadı. Bu sene Dalglish sevgi-şevkat ile yoğurunca adamı forma girdi ama halen beklenildiği kadar iyi değil, 12 maçta 3 golü var.

Zaten genel olarak Liverpool cephesinde Carroll - Suarez'in pek anlaşamadığı konuşuluyor. İkisinden birinden vazgeçip yeni bir forvet monte etme bayağıdır konuşulan birşeydi. Suarez gibi her şartta üstün performanslı bir adam olunca Carroll burada vazgeçilen adam oluyor.

Lakin Carroll'da tam bir santrafor. Benim izlediğim birçok Liverpool maçında kaleyi çok kral yokluyor ama şanssızlıklar vs. peşini bırakmıyor. Üstüne üstlük takımda mesela ona oynamıyor. Bir soğukluk var. Zor durumda topu kaybedeceği %90 belli olan Suarez'e top atan adamlar gidip bomboş Carroll'a atmıyorlar vs.

Villa'yı bu yüzden alabilirler. Villa giderse Pool'a ve çift forvet oynamaya devam ederlerse Villa-Suarez tartışmasız 11 olur. Carroll'da aldıklarından düşüğe satılmayacağı için yedek kulübesinin değişilmezi olur.

Villa'nın Barca'dan ayrılacağını sanmıyorum ben gerçi, oturduğu yerden kupa kazanıyor adam safsd
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...