Esh Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 yeni nesil toplardan öyle oluyomuş diyolla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 adam johnson yüzleri güldürdü, hadi yine iyisiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 uyuyordum annem aradı uyandım, maç açıktı tv de baktım 2-1 allah kahretsin derken lak diye yazdı adam, annem ne bağırıyon be diyo. fakirlik kötü şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 izleme fırsatı olana milan - roma maçını tavsiye ediyorum. 35. dakika oynanıyo şu an, milan 2-1 önde ve güzel maç oluyo göz ucuyla takip ettiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 nerden izliyorsun, Türk kanalı yok veren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 türkiye'de değilim, yayın olmadığını bilmiyodum. şahsen yanda oturan çinlinin ekranını dikizliyorum ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 bu fuelca kim lan şimdi?? edik: elemanın adı cuenca'ymış ya. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 http://www.umbroteeshop.com/product/why-always-me sold out :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 city store'da var bnlar asdf ben asıl six in the city posterlerine bitiyorum, sanıyorum alacağım asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 posterin resmi var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 hotspur bomba gibi. helal lads! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 benjani said: posterin resmi var mı store'dan falan da kaldırmışlar ya sen diyince fark ettim, pff ya olayda şeydi işte sex and the city'nin dizi posterini alıp gol atan futbolcuları koymuşlar üstlerine sevinirken ki hallerini asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 SON DAKIKA - Cassano'ya inme indi. Kismi felc. Konusma yetisi gecici kayip halinde. Futbol hayati tehlikeye girebilir. haydaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 ya bu milan'a büyü yaptılar kesin, futbol aleminde kimsenin başına gelmeyen şeyler bu takımın oyuncularına geliyor asdfsd Gattuso, sinir harbinden geçici kör Cassano kısmı felç daha gelir bunun arkası kesilmez. Antremanlarda ne bok yiyor bunlar da böyle oluyor merak ediyorum adasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 berlusconiye edilen beddualar takıma yansıyor sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 mokoko said: SON DAKIKA - Cassano'ya inme indi. Kismi felc. Konusma yetisi gecici kayip halinde. Futbol hayati tehlikeye girebilir. haydaaa oha bu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=urauc4BcKpM Yıldönümü olmuş 0 çekilen sene, son dakika, uçan giden puan ve Rivaldo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 rivaldooo rivaldo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 teröre son fenere edison Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 fena tikamis pamugu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=ntvspor&seekTime=31-10-2011%2017:49 30. saniyeden sonra, fener'in makus talihi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Masquerade said: http://www.youtube.com/watch?v=urauc4BcKpM Yıldönümü olmuş 0 çekilen sene, son dakika, uçan giden puan ve Rivaldo. şu maçta serhat neler kaçırmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 fenerin her galibiyetinden veya rakiplerinin her yenilgisinden sonra böyle videolar,haberler filan ortaya çıkıyor ne garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 yıldönümü bilader, o günü sildin sanırım hafızadan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 biz 6 kasımı anınca laf edersiniz ama sizle hiçbi alakası olmayan gunu anıyosunuz şimdide. neyse onunda tarihi yaklaşıyo ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar