Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mekanik klavye

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Xenocide said:

hah tamam içimi rahat tutabilirim o zaman dsfkgj

hayır şimdi ultimate 10 lira fazladır, o zaman pişman olurdum da 75 lira saçmaymış hakikaten

Ultimate sürümünde ışıklandırma ve yan tarafta mikrofon/kulaklık girişi ve 1 adet usb var onun dışında bi' farkları yok.
Mesaj tarihi:
yalnız bişey sorucam, bu klavyenin driverı indirdim razer synapse 2.0 diye bişey. login falan oldum sağ altta program çalışıyor gözüküyor fakat arabirimine ulaşamıyorum haliyle ayarlama yapamıyorum. sebebini bilen var mıdır?
Mesaj tarihi:
Xenocide said:

yalnız bişey sorucam, bu klavyenin driverı indirdim razer synapse 2.0 diye bişey. login falan oldum sağ altta program çalışıyor gözüküyor fakat arabirimine ulaşamıyorum haliyle ayarlama yapamıyorum. sebebini bilen var mıdır?

O programın amacını bende anlayamadım kimsede calışmıyor niyeyse :D

Onun yerine direk klavyenin driver'ını indir.
Mesaj tarihi:
inyourmind said:

Çatır çatır çalışıyor bende macro tuşlarını ayarlıyorsun işte profil oluşturarak.

İnternette araştırınca çooğu kullanıcıda calısmıyor , işlemlerde açık görünsede kullanamıyorsun en azından 2.0'da öyleydi düzeldimi tamamen bilmiyorum.Synapse'ın olayı senin ayarlarını cloud'da saklayıp istediğin pc'de kullanmanı sağlıyo o kadar.
Mesaj tarihi:
vermillion said:

Xenocide said:

klavyenin driverını da bulamadım ya sana zahmet link verebilir misin?
Mesaj tarihi:
Xenocide said:

vermillion said:

Xenocide said:

klavyenin driverını da bulamadım ya sana zahmet link verebilir misin?

http://www.razersupport.com/index.php?_m=downloads&_a=viewdownload&downloaditemid=608

bu olması lazim,bi' dene bakalım.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

eski keyboardları sattım 1 haftadır bunu kullanıyorum black switch numpad yok çok güzel alet. Filcoyla nerdeyse aynı keycap farkı var ufak o kadar buda costar bi board şiddetle red switch olanını tavsiye ederim fiyatıda çok makul diğer mekaniklere göre yanlız türkiyede yok.
  • Yeni Oluştur...