Seperate Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 ışıklandırması için 75 lira fazla alıyorlar bildiğin lolol hani aynı keyboard , aynı switchler ,herşey aynı gayet lüzumsuz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 hah tamam içimi rahat tutabilirim o zaman dsfkgj hayır şimdi ultimate 10 lira fazladır, o zaman pişman olurdum da 75 lira saçmaymış hakikaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 yok ya 10 lira falan değil hatta ben yanlış söylemişim adekste ultimate olanı 325 lira ,geçirebildiğine hesabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vermillion Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Xenocide said: hah tamam içimi rahat tutabilirim o zaman dsfkgj hayır şimdi ultimate 10 lira fazladır, o zaman pişman olurdum da 75 lira saçmaymış hakikaten Ultimate sürümünde ışıklandırma ve yan tarafta mikrofon/kulaklık girişi ve 1 adet usb var onun dışında bi' farkları yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 hayır ışık fonksiyonu da koymuşlar da sadece klavyenin altındaki razer logosunu ışıklandırıyor. gereksizliğin tavan yaptığı anlar dsfadsk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 yalnız bişey sorucam, bu klavyenin driverı indirdim razer synapse 2.0 diye bişey. login falan oldum sağ altta program çalışıyor gözüküyor fakat arabirimine ulaşamıyorum haliyle ayarlama yapamıyorum. sebebini bilen var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 hiçbir fikrim yok razer hakkında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vermillion Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Xenocide said: yalnız bişey sorucam, bu klavyenin driverı indirdim razer synapse 2.0 diye bişey. login falan oldum sağ altta program çalışıyor gözüküyor fakat arabirimine ulaşamıyorum haliyle ayarlama yapamıyorum. sebebini bilen var mıdır? O programın amacını bende anlayamadım kimsede calışmıyor niyeyse :D Onun yerine direk klavyenin driver'ını indir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Çatır çatır çalışıyor bende macro tuşlarını ayarlıyorsun işte profil oluşturarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vermillion Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 inyourmind said: Çatır çatır çalışıyor bende macro tuşlarını ayarlıyorsun işte profil oluşturarak. İnternette araştırınca çooğu kullanıcıda calısmıyor , işlemlerde açık görünsede kullanamıyorsun en azından 2.0'da öyleydi düzeldimi tamamen bilmiyorum.Synapse'ın olayı senin ayarlarını cloud'da saklayıp istediğin pc'de kullanmanı sağlıyo o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 vermillion said: Xenocide said: yalnız bişey sorucam, bu klavyenin driverı indirdim razer synapse 2.0 diye bişey. login falan oldum sağ altta program çalışıyor gözüküyor fakat arabirimine ulaşamıyorum haliyle ayarlama yapamıyorum. sebebini bilen var mıdır? O programın amacını bende anlayamadım kimsede calışmıyor niyeyse :D Onun yerine direk klavyenin driver'ını indir. klavyenin driverını da bulamadım ya sana zahmet link verebilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vermillion Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Xenocide said: vermillion said: Xenocide said: yalnız bişey sorucam, bu klavyenin driverı indirdim razer synapse 2.0 diye bişey. login falan oldum sağ altta program çalışıyor gözüküyor fakat arabirimine ulaşamıyorum haliyle ayarlama yapamıyorum. sebebini bilen var mıdır? O programın amacını bende anlayamadım kimsede calışmıyor niyeyse :D Onun yerine direk klavyenin driver'ını indir. klavyenin driverını da bulamadım ya sana zahmet link verebilir misin? http://www.razersupport.com/index.php?_m=downloads&_a=viewdownload&downloaditemid=608 bu olması lazim,bi' dene bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 evvet işe yaradı çok sağol. abi kaç kere girdim o menüye, drivers'tan blackwidow seçtim falan ne yaptım ettim her seferinde synapse'e yönlendirdi. sinir oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 http://deskthority.net/wiki/Cherry_MX_Green Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 synapse bende de calismadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 sysnapse baya olay oldu, login olmadan plug and play bile olmuyo bazı aletler, onun dısında bi ise yaramıyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Valla sevdicek Blackwidow Ultimate 2013 sipariş etmiş bana, nedir buna yorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 https://rafaelsos.files.wordpress.com/2012/05/fuck.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 "Hayatım o klavyeyle apm'in düşüyordur." Hnnnnggg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 kaça gelio blackwidow ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Benim ki bi 160 dolar falandı galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 makro tuşunun birini "get naked" tuşu da yaparsa tam evladiyelik kızmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 barnacle said: makro tuşunun birini "get naked" tuşu da yaparsa tam evladiyelik kızmış. X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 eski keyboardları sattım 1 haftadır bunu kullanıyorum black switch numpad yok çok güzel alet. Filcoyla nerdeyse aynı keycap farkı var ufak o kadar buda costar bi board şiddetle red switch olanını tavsiye ederim fiyatıda çok makul diğer mekaniklere göre yanlız türkiyede yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Yurt dışından bana daskeyboardların üzerinde tuşların yazdığı modelini gönderebilecek bir insan evladı var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar