SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Seperate said: Türkiyede yok maalesef İsveçten sipariş verdim İsveçten türkiyeye mi sipariş verdin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 hayır öyle gümrüğe takılmadan gelecekse bende sipariş edem asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Almayın mekanik klavye. Sonra skype'ta eziyetini biz çekiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Mikrofonlarını değiştirsinler o zaman... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Bana objektif Blackwidow Ultimate vs Ultimate Stealth farkını anlatabilecek iyice, ikisini de denemiş biri var mı burada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Kullanıma göre bir fark yok ki.Gene aynı tuş takımı var.Sadece ikisi de ışıklı ve biri mat siyah parlak değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Slint said: Almayın mekanik klavye. Sonra skype'ta eziyetini biz çekiyoruz. katiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 SpiderS_DangeR said: Seperate said: Türkiyede yok maalesef İsveçten sipariş verdim İsveçten türkiyeye mi sipariş verdin? aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Seperate said: SpiderS_DangeR said: Seperate said: Türkiyede yok maalesef İsveçten sipariş verdim İsveçten türkiyeye mi sipariş verdin? aynen hangi siteden verdin gumruge takilmadi mi vs vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Şansıma takılmadı ,3 günde elime geçti hatta ,bayada yardımcı oldu arkadaşlar ,şurdan aldım www.datordax.se sitenin ingilizce desteği falan yok ,zaten küçük işletme baya herifler almayı düşünen olursa IRC'de Sanfred diye bir eleman var ,genelde orda bulunuyor gündüzleri ,ona izah edin yardımcı olurlar ,selamımı söyleyin onur diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 İngilizceye çevirlmedi bir türlü menüler ne kadar geldi tam kargo filan dahil ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 140 euroya geldi tam olarak 100 euro keyboard + 40 euro kargo ücreti Dediğim gibi IRC'den elemanlarla direk irtibata geçerseniz hiç uğraştırmadan sizin için orderı hazırlıyor ,adres,telefon vs. size sadece ödemek kalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 steelseriesde alınabilir o zaman black cherry red cherry ne kadar fark eder bilemedim bakıyım bi onlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 red daha yumusak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 + red en çok ses çıkaranı.Çakata çukata diye yazarsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 mx blue degil miydi en cok ses yapani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 red'in clicky si yok yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Nasıl ya ? Black widow'daki red cherry değil mi ? Youtube review'larındaki klavye manyakları öyle diyorlardı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 blackwidow blue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Seperate said: blackwidow blue this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Vay arkadaş aylardır red diye geçiniyordum T_T fak ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 ne yapın ne edin bi mekanik klavye alın abi. sadece yazı yazmasındaki zevk için bile değer , ki alıştıktan sonra oyun kalitesini de artırıyor bariz şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 abi bi soru. razer blackwidow aldım, tuşların arkasında backlight yok mu ya? üzülürüm olmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vermillion Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Xenocide said: abi bi soru. razer blackwidow aldım, tuşların arkasında backlight yok mu ya? üzülürüm olmazsa. Expert versiyonu aldıysan geçmiş olsun :D Ultimate ve Ultimate Stealth sürümlerinde var ışıklandırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 ayy ne gıcık bi olaymış o ya. fiyat farkları nedir peki? experti 195 tl'ye aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar