reampage Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 reampage said: abi deck bulmak zor http://www.datacal.com/cSearch.aspx?Search=deck&CategoryID=0&ManufacturerID=0&SectionID=0&PriceRange=0&SortBy=0&PageSize=9&AndOr=AND&DisplayMode=List&submit.x=0&submit.y=0&submit=Go burası sanırım gönderiyor worldwide ama en az 30-40 dolar takar kargo, 140 dolarda alet, o paraya değer mi hiçbir fikrim yok. 4 sene önce deck diye bişey için link atmışım link ölmüş. Deckin ne olduğunu hatırlamıyorum şuan. deck ney ? markaymış :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Esh said: ebayden al aliexpressten al oralardan çok uzun zamanda geliyor ya, yok mu 3-4 güne yollayacak bir yer. sanayiden alsak asdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 uk said: @Bone aslında en az göz yoran kırmızı olması lazım. Mavi zaten gözü fena rahatsız ediyor. Yukarıda verdiğim hyperx de de kırmızı var, muhtemelen ondaki gibi hepsinde ışık şiddeti ayarlanabiliyor tam tersine kırmızı renk daha fazla dikkat çeker, mavi renk sakinleştirir diye biliyorum. logitech g105 kullanıyorum, mavi ışıkları var. zamanla ışıkları birazcık solmuş. ama siyah üstüne mavi bana daha doğal, daha az rahatsız edici gibi geliyor. steelseries mouse'un ışığını da maviye getirdim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 ruhsal mod ile göz yorması aynı şey değil. sen göz yormasını sormuşsun, o da doğrusunu söylemiş kırmızı en az göz yoran renk. mavi de gözü en yoran renk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar