Cuce Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 quickfire serisi gayet temiz evet. bide sağlam olsun kablosu falan düzgün olsun, sekli semalinde sacmalıklar olmasın tamam işte. hepsi aynı ic işleyise sahip zaten. hepsinin switchlerin iaynı firma üretiyo aynı kalitede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Clear, Hybrid, White, Yellow... Bunların farkları nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 aynen tuşlarıda sonra kafana göre modifye edebilirisin mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 hepsi birer switch ama hepsi artık üretilmiyor yada az üretildiği için yaygın markalarda seçenekleri bulunmuyor. birbirlerinin benzerleri aslında aktivasyon için gereken yükler farklı sadece bu switchler arasında. 3 tip var işte linear action, bump action (brown) ve click action. diğer renkler hep bunların türevleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aelfric Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 reampage said: eğer benim üstde linklediğim keyboardan almak istersen, ki gayet başarılıdır ducky ile filco ile aynı üretici üretiyor zaten. amazondan 78 dolara ve yol parası ile geliyor 10 gün de gelir. Ducky için mechanicalkeyboards.com ama türkiye için mail atman lazım adamlar paypal maili ile sana yol dahil fiyat verip geri dönüş yapıyorlar. Ducky alıcaksan ordan al. ışıklı istemiyorsan ducky pek gerekli değil kanımca. Bide pahalıya gelir ducky. Şunda karar kıldım http://www.amazon.com/QuickFire-Mechanical-Keyboard-Keyswitches-SGK-4000-GKCR1-US/dp/B007VDLVD4/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1365595955&sr=8-1&keywords=cm+quickfire+rapid+red# yol parası ne kadar tutuyor genelde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 104 dolara gelio işte yol dahil direk yolluyo amazon turk parasına onlar çevirirse daha pahalı yanlız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 gümrükten kimse bahsetmiyor gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 En son amazon elektronik ürün yollamıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 http://www.overclock.net/t/491752/mechanical-keyboard-guide surdan bakıne ntemiz yer burası bide teamliquid.net işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 gümrükte bi takılır almak için klavyeden fazla para vermek zorunda kalırsın valla. amazon işlerine hiç bulaşma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 100 dolar altı alıcağı alet kolay kolay takılmaz çünkü klavye ve evet amazon yolluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Anelor said: http://www.komputronik.pl/product/182145/Sprzet_komputerowy_/Peryferia/Razer_Blackwidow_Tournament_2013.html bugün bunu almaya gidiyorum umarım beğenirim :D bunu aldım blue switch 50gr presure şeysi var gayet iyi hafif gelmedi memnunum şimdilik bakalım daktilo gibi sesi var maşallah ama hoşuma gitti ses heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 benim de klavye alasım var gümrüğe takılacak diye alamıyorum, brown switch bi klavye de yok sanırım türkiyede. bakıp bakıp duruyorum sadece meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 coolermasterlar takılmaz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 APMniz artıcak olum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 ya alıcaktım trigger indirimdeydi baya karar veremedim, 80-80 dolardan 120'ye falan çıktı stoklar tükendi sdf şimdi yine indirim olsun diye bekliyorum 100 euro falan çünkü kargo dahil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 valla brown değilde black dersen ben satarım. brown içinde ben bu aralar monodan haber bekliorum. o olmaz ise alıcam filcoyu amerikadaniste üzerinden aldım gümrük felan hiçbirşey takılmadan geldi. 130 dolardı alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 çok güzel fiyata blackwidow ultimate buldum sizce g510'dan geçilir mi? blue switch nasıl olur bilemiyorum hiç mekanik klavye kullanmadım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 /summon reampage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 brown al bence logitechin 710 olması lazım. brown her şey için uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 şunu gördüm de hayran kaldım baya http://www.youtube.com/watch?v=VrWnyFhw2tA tam kafamdaki mekanik klavye modeli aslında. 4 switch opsiyonu var. parmak izi bırakmayan mat dizayn, bileklik, mavi full aydınlatma, büyük enter tuşu. 2x usb hub, kulaklık mikrofon girişleri. türkiyeye getirebilirler ama hangi switchle gelir orası bilinmez. €99 / €129 / €149'muş avrupa fiyatı. (ışıksız, full aydınlatmalı, seçenekli aydınlatmalı videodaki pro modeli) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 filco alırım bunu alana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 abi sade klavye istemiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 basınca ses gelicekçiler nedense tofaşa abart egzos takanları hatırlatıyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 bu da fena değilmiş. http://www.corsair.com/k95 149$ diyorlar buna da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar