cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Türkiye'de pek çok konu gibi bu konu da son dönemde belirli çevrelerce farklı değerlendirildi,değerlendirilmeye devam ediyor. Kürt ve Kürtçü kavramlarını birbirinden ayırmak gerektiğine inanıyor musunuz? Yoksa ikisi de aynı şey diye mi düşünüyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 e peki türk milliyetcisi terrörist faşist bir insanmıdır? türkiyede yasıyan herkez türktür demek faşistcemidir? türkceliğin varlığını anayasaya yazabilirken, kürtcülüğe bu bu kadar nefret duymak ikiyüzlüce bir davranış değilmidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 yahu gidip yatsanıza yok mu işiniz gücünüz beni de gece gece başınızda dikilmeye zorluyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 http://24.media.tumblr.com/tumblr_lgj2j4IT8x1qh71uoo1_400.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 aynı şey olmadığını düşünmek komik bence. nasıl her türk türkçü ise her kürt de pkklıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 kurtcu ne abi asdfasdf. kurter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 wolf master Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 kürt alıp satan kimse >_> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 soyum kürt.nufus cuzdanım kürt.anne kökü avrupa.ben türküm neci oluyoruz şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 kurtcu geldiiieeeee, bring out your kurts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Red said: soyum kürt.nufus cuzdanım kürt.anne kökü avrupa.ben türküm neci oluyoruz şimdi simetri eksenini al ankara falan çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 taksim doğumluyum o zaman ben rusum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 avrupanin neresi ama, o onemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 nijerya tarafı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 batakta el dağıtılırken arada yapılan muhabbet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 off batak ne ya underling oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Red said: soyum kürt.nufus cuzdanım kürt.anne kökü avrupa.ben türküm neci oluyoruz şimdi konsolcusun abi sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Pasta said: off batak ne ya underling oyunu yetemezsin qanqa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 konsolcu oldugumu tekrar anladım.pc alınca ps3 üm çok üzülmüş olmalı pc pert oldu yine ona döndük hemen konuya dönersek ben emerik diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 devrim - devrimci devrim. - devrim yapan. kürt - kürtçü kürt. - kürt yapan. kürk - kürkçü kürk. - kürk yapan. edit: en önemlisini unuttum kral - kralcı kral. - kral yapan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 omu ceksin filmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 omu kim? koreli ismi gibi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tombik_yanak Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 ccc BEYAZ TURKS ccc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 said: Hayır,Kürt bizim canımızdır ama Kürtçü, faşist terör örgütünün yandaşıdır http://theuniblog.evilspacerobot.com/wp-content/uploads/2011/07/dragonlaugh.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 lol konu isimlerini okuyup AHA KESİN BONE AÇTI TOPİKİ derdik şimdi yeni ekol çetintaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar