Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Polyushka said: cidden işsiz, 5 parasız çapulcuların önde gidesiniz. sizin gibileri hergün kapımda el açıyor. mod gelince ricam topici kilitleyebilir. şu bölümü göz ucuyla takip ediyordum, forumun genelinden ayrı bir kalitesi ve havası var, sorayım fikir alayım dedim ama daha ucuz nerde cips bira bulurum diyen, milletin lüksünü görünce çılgına dönen yetersizler buraya da bulaştı. hadi şimdi trolleyin, zaten birazdan moskovaya uçmak üzere ayrılıyorum 1 haftalığına. cya losers. beyler aylık 400 milyon dolar kazanan şirketin veliahtı geldi. Trollse başarısız. Degilse çok kömik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Abi çoğunuz no-lifersınız, buradan başka arkadaşlarınız yok derecek kadar az. Her aktiviteyi buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz. Federasyon kültürünüz yok. Turnuva kültürünüz yok. Online oyunları tanıma kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, oyun ve turnuva çeşitliliğine hazır değilsiniz. Yaparım ederim diyeniz de tatava. bide söyle bir versionu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Eksik turnuva kültürünüz yok dedikten sonra 'var diyeninizde tatava bir esnaf internet kafesinde turnuvaya katılmamıştır' falan tarzı bişi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 bide orjinal versionu var ama aranmaz simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Polyushka said: cidden işsiz, 5 parasız çapulcuların önde gidesiniz. sizin gibileri hergün kapımda el açıyor. mod gelince ricam topici kilitleyebilir. şu bölümü göz ucuyla takip ediyordum, forumun genelinden ayrı bir kalitesi ve havası var, sorayım fikir alayım dedim ama daha ucuz nerde cips bira bulurum diyen, milletin lüksünü görünce çılgına dönen yetersizler buraya da bulaştı. hadi şimdi trolleyin, zaten birazdan moskovaya uçmak üzere ayrılıyorum 1 haftalığına. cya losers. Parası neyse vereyim bi sus! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tombik_yanak Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 andımız kaldırılırsa onun yerine 2 kere istiklal marşı okuyalım nası fikir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 O zaman da İstiklal Marşı kaldırılsın diye yürürler. Ama girişimci ruhun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Bone said: genel bir kanı var topicte "kötü bir eğitim sistemimiz var" "bunun tek suçlusu andın varolmasıdır" http://theuniblog.evilspacerobot.com/wp-content/uploads/2011/07/169-animated-animated_gif-color-Friendship_Is_Magic-Generation_4-gif-MLPFIM-My_Little_Pony-open_mouth-Pinkie_Pie.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 ninjalar gene iyi. en azından first lady gibi hediyelik paket gibi giyinmiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 sdfsdf cidden işsiz, 5 parasız çapulcuların önde gidesiniz. sizin gibileri hergün kapımda el açıyor. mod gelince ricam topici kilitleyebilir. şu bölümü göz ucuyla takip ediyordum, forumun genelinden ayrı bir kalitesi ve havası var, sorayım fikir alayım dedim ama daha ucuz nerde cips bira bulurum diyen, milletin lüksünü görünce çılgına dönen yetersizler buraya da bulaştı. hadi şimdi trolleyin, zaten birazdan moskovaya uçmak üzere ayrılıyorum 1 haftalığına. cya losers. ben böyle diyen adamların, hele bu ayarı forumda vermeye kasanların tamamen yalan olduğunu düşünüyorum. ulan gerçekten zengin olsan umrunda olmaz. herhangi bi kuyruk acın olmasa "ben sizden iyiyim ki!!! hıhh" demezsin hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Haklısın goldbaren. Aynı görüşteyim. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 allahını seven balon'un şu no lifersınız mesajını bulsun bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Polyushka said: cidden işsiz, 5 parasız çapulcuların önde gidesiniz. sizin gibileri hergün kapımda el açıyor. mod gelince ricam topici kilitleyebilir. şu bölümü göz ucuyla takip ediyordum, forumun genelinden ayrı bir kalitesi ve havası var, sorayım fikir alayım dedim ama daha ucuz nerde cips bira bulurum diyen, milletin lüksünü görünce çılgına dönen yetersizler buraya da bulaştı. hadi şimdi trolleyin, zaten birazdan moskovaya uçmak üzere ayrılıyorum 1 haftalığına. cya losers. oo patronun oğlu memesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 andimizdan once su istiklal marsini degistirsek aslinda cok daha guzel olur. sozleri guzel de, muzik berbat hakikaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 escape said: allahını seven balon'un şu no lifersınız mesajını bulsun bana said: Abi çoğunuz no-lifersınız, buradan başka arkadaşlarınız yok derecek kadar az. Her aktiviteyi buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz. Gezme kültürünüz yok. Türkiye'yi tanıma kültürünüz yok. İnsanını tanıma kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, insan çeşitliliğine hazır değilsiniz. Geziyorum diyeniz de tatava. Türkiye'nin her yerini gezdim diyo, ara sokakta bir esnaf lokantasına uğramamıştır mesela. Duyulmuş yerlerini görmüştür. Yani iskenderin İstanbul'daki leşliğinden dem vurdum ben, bir iki yerde ağza alınır. Bursa için de öyle. Diğerleri iğrenç. Benim damak tadım böyle, kültürüm böyle. başkası beğenmeyebilir. http://forum.paticik.com/read.php?13,5659332,5659653#msg-5659653 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 senko said: andimizdan once su istiklal marsini degistirsek aslinda cok daha guzel olur. sozleri guzel de, muzik berbat hakikaten. http://www.youtube.com/watch?v=saGh7J2tzGw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 öğrnci andının ve istiklal marşının okullarda her hafta her gün okunması zaten gereksiz bir olaydı. sivil hayatta askeri dayatmaları, vatanseverlik adı altında yapılan gereksiz ritüeller hepsi doğu bloğu ülkesi alışkanlığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Polyushka said: cidden işsiz, 5 parasız çapulcuların önde gidesiniz. sizin gibileri hergün kapımda el açıyor. mod gelince ricam topici kilitleyebilir. şu bölümü göz ucuyla takip ediyordum, forumun genelinden ayrı bir kalitesi ve havası var, sorayım fikir alayım dedim ama daha ucuz nerde cips bira bulurum diyen, milletin lüksünü görünce çılgına dönen yetersizler buraya da bulaştı. hadi şimdi trolleyin, zaten birazdan moskovaya uçmak üzere ayrılıyorum 1 haftalığına. cya losers. http://forum.paticik.com/read.php?31,5033834,5033853#msg-5033853 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 busted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 TD)Pentagram said: senko said: andimizdan once su istiklal marsini degistirsek aslinda cok daha guzel olur. sozleri guzel de, muzik berbat hakikaten. http://www.youtube.com/watch?v=saGh7J2tzGw istiklal marşı söylerken ki o el hareketleri ya hep aynı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yinebanlandik Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 http://umurkontaci.com/assets/dl/Indoctrinating-the-state-ideology.pdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 son verilen linkte 7. referansa bakın hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 nesi komik ki? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 yazarın ismi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 e iyi de John Locke zaten çok ünlü bir filozof, ve lise3 felsefe dersi bilgisi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar