Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

lisede ders sırasında sıra altından hangi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hayır karikatürde ki espriyi yapıcam en ..... bizdik!!! diyerek sonra banlanıcam sizin yüzünüzden ama çetintaş ve ona uyanlar tam o espriye hazır orta kesıyorlar :D
Mesaj tarihi:
Matematik veya fen bölümünde okuyan bir öğrenci fizik,kimya,matematik derslerinden her birinden de 10 üzerinden 2 ortalama ile mezun olabilir mi,olamaz mı? Olabilirse sınıfta kalma kalkmış demektir.
Mesaj tarihi:
gece UO oynar, derslerde uyurdum adsffds

pokemon blue ve yellow u ortaokulda dershanede, rubyi ve super mario rpg yi lisede bitirdim, sira altinda gormek zor oluyor diye gameboy sp almsitim hatta asfd
Mesaj tarihi:
Mithat said:

Hayır karikatürde ki espriyi yapıcam en ..... bizdik!!! diyerek sonra banlanıcam sizin yüzünüzden ama çetintaş ve ona uyanlar tam o espriye hazır orta kesıyorlar :D

Anlamıyorum Mithat.Ne diyorsun :)
Mesaj tarihi:
Yasak mı degil mi bilmiyorum daha önce görmedim forumda ama degildir buyuk ıhtımalle, yinede nolur nolmaz spoilera alıyorum yasaksa kaldırırlar zaten.

Lise

http://imageshack.us/photo/my-images/115/orspq4qc0.jpg/

Mesaj tarihi:
ben hep roman yazmaya çalışıyodum.sayfa sayfa yazıp birleştirdiğim kitaplarım var.kitap diyorum ama kapağı falan elle yapılmış,sayfaları a4 kağıt olan kitap yani.basılmamış denebilir.baya zaman geçti,yaklaşık 14-15 sene civarı bi zaman.fazla bişey hatırlamıyorum yani.
  • Yeni Oluştur...