dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 vaniLLe said: ben resim ciziyodum derslerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 worms oynardık telefonlardan multi 4-6 kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Sınıfta kalma kaldırıldı, lise öğrenciliğinin bana göre tadı tuzu kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 sınıfta kalma kalkmadı yok üle bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Hayır karikatürde ki espriyi yapıcam en ..... bizdik!!! diyerek sonra banlanıcam sizin yüzünüzden ama çetintaş ve ona uyanlar tam o espriye hazır orta kesıyorlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 ki birleşik yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Matematik veya fen bölümünde okuyan bir öğrenci fizik,kimya,matematik derslerinden her birinden de 10 üzerinden 2 ortalama ile mezun olabilir mi,olamaz mı? Olabilirse sınıfta kalma kalkmış demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 gece UO oynar, derslerde uyurdum adsffds pokemon blue ve yellow u ortaokulda dershanede, rubyi ve super mario rpg yi lisede bitirdim, sira altinda gormek zor oluyor diye gameboy sp almsitim hatta asfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Mithat said: Hayır karikatürde ki espriyi yapıcam en ..... bizdik!!! diyerek sonra banlanıcam sizin yüzünüzden ama çetintaş ve ona uyanlar tam o espriye hazır orta kesıyorlar :D Anlamıyorum Mithat.Ne diyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Sira arkadaslariyla muhabbet ederdik. Hele lise sonda kimse dersi dinlemezdi, oss de cikmayacak diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 dogru duzgun gitmedim ki liseye zaten. ozellikle lise2-3 cok cok az gittim okula gittigim zamanda ya ganyan okuyordum ya ergen metali dinliyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Yasak mı degil mi bilmiyorum daha önce görmedim forumda ama degildir buyuk ıhtımalle, yinede nolur nolmaz spoilera alıyorum yasaksa kaldırırlar zaten. Lise http://imageshack.us/photo/my-images/115/orspq4qc0.jpg/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 çok büyük yasak, BAN BAN BAN kaldır abi adminler görmeden CİDDİYİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 ben lisede sıra altından kızlarla elleşirdim.adamlar kitap okumuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Biz sıra altından pipi gösterirdik öndeki kızlar napıyosunuz siz bende bakcam diye merak ederdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Kitap okumuyorum eksikliğini hissetmiyorum. Gezip görerek öğrenilir nasışsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 ginaly2 said: zımba diye bi gazete vardı bizim zamanımızda. ahaha bi de o fotomac alinip icine konurdu dfgdfh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Pasta said: Kitap okumuyorum eksikliğini hissetmiyorum. Gezip görerek öğrenilir nasışsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Vendy said: dragonlance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 dragon lance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 evde oyunumu oynar, kitabımı okur, derste uyurdum ben, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 en cok uyurdum, uyanirsam falan kemik okurdum. Arada da leman penguen billboard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 ben hep roman yazmaya çalışıyodum.sayfa sayfa yazıp birleştirdiğim kitaplarım var.kitap diyorum ama kapağı falan elle yapılmış,sayfaları a4 kağıt olan kitap yani.basılmamış denebilir.baya zaman geçti,yaklaşık 14-15 sene civarı bi zaman.fazla bişey hatırlamıyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 http://www.bizimshop.eu/catalog/article_images/armegedon.jpg ve türevleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 benim zamanımda kitap yoktu taş tabletlerden okuyorduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar