freemaniacss Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 burası bu konuyu açmak için doğru yer mi onu bile bilmiyorum,burası mantıklı geldi.Neyse gelelim olaya,bizim bir ev var son 4-5 aydır kimseler yoktu evde,bende son 1 aydır falan burdayım,eve geldiğim ilk günlerde balkona kumrular yuva yapmış,bende ellemedim,neyse,baktım kumrularla yaşancak gibi değil,bi bunları kovalayayım dedim,bir baktım 3 tane yumurtlamış,neyse dedim yuvasını bozmayayım yumurtalarıda kırmaya falan gerek yok,takılsınlar tek başlarına.Neyse bu yavruların hepsi yumurtadan çıktı büyüdü uçtu gitti şu 1 ay içinde,ama bu azgın kumrular sabah akşam balkonda sevişicez diye çırpınıyolar,balkonuda resmen b.. götürüyo. bu hayvanları burdan kovmanın bir yolu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 kartal şahin figürü koy korkuluk misali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Pişir, güzel olur eti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 oke boğazlayıp size postalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Yok kumru boğarak öldürülmez. Kesmen lazım kafasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 benim daha sinsi planlarım var,yemeklerine hap atıp bayıltıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 boş cd ler as balkona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Yuvalarını boz, biraz da viski filan dök ortama, gelmezler geri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 korkutacak bişey koyacaksın, arada bi sürpriz baskınlar yapacaksın falan. kuşlar zaten 7-8 oldu mu uyku moduna geçiyorlar. bir kere orayı güvensiz huzursuz bellediler mi bidaha gelmezler. uzaktan kumandalı bişey varsa koy oraya arada çalıştır falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Votka dök ya da abi. Alkol her derde deva. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 ya şimdi bunları ellemezsem sevişip sevişip bi 10 tane daha yumurtlucaklar,pislikleri yüzünden balkonu b.. götürüyo,böcek sarıcak diye tırsıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 ablamın evi,şu aralar burda oturmadığı için boştu ev,o burdaykende aynı muhabbet olmuş,30 kere kovalayıp alkol dökme olayını yapmış,kabak bana patladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 ruzgar gulu de olur bizdede var ayni problem rusgarda oylece salinicak sekilde bi kac bos poset astik balkona bide bi kac ruzgar gulu gelen giden yok artik bide yuvayi mecbur kaldirman lazim yoksa gitmez ordan disi kus (yumurta yokken yap ama bunu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Alkol ile gitmiyorlarsa tek çözüm var. 1 - marketten whiskas alınacak 2 - parktan kedi yakalanacak 3 - eve salınacak 4 - ... 5 - profit! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 bir de böcek yapma konusuna katılıyorum. fena böcek yapar, abuk subuk böcekler gelir bir de, tiskinirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 evet an itibariyle yuvalarını kaldırıp çöpe atıp balkonu temizledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 yumurtalari naptin? KATIL!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 iyi yapmışsın çok aptal bi hayvan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 yaaaaa sana inanamıyorum yumurtaları çöpe mi attın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 diyom ya be,1 aydır beklemedeydim,yumurtadan çıksınlar sonra bakarım çaresine diyodum,ellememeyi planlıyodum ki bu kuşlar azdı yine,tekrar 1 ay bekelemeye lüzum yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Niye çöpe attın lan? Kırıp yeseydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 çöpe möpe atmadım :D yumurta falan yok gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 ortada yumurta yoksa sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 SekerPembe said: yaaaaa sana inanamıyorum yumurtaları çöpe mi attın. canim ayagin naasil oldu senin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar