MelvinUdall Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Saeros said: gerçi konu bişeyler görmeyle ilgili, ben pek öyle acayip şeyler görmedim küçükken. ama baya küçükken, böyle 5-7 yaş arası bişeyken gece uyumak üzereydim odamın tavanında köşede parlayan bişey görmüştüm meheh, böyle kımıl kımıl bişeydi deniz canlısı gibi ha bi kere de yatağımın karşısındaki duvardan (yani şöyle kafamı kaldırıp dümdüz önüme baktığımda gördüğüm duvardan) aslan çıkmıştı atlayarak, sanki bişeyin üzerinden atlıyomuş gibi şuna en yakın deneyimim aslan kralı izlemem olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 brazzersteki kel cok korkunc bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 senko said: brazzersteki kel cok korkunc bide :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 once arkadasca yaklasiyor ama sonra cok korkunc oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 senko said: brazzersteki kel cok korkunc bide :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 bilinmeyen dergisi agzina sicti benim kucuklugumun. ruh hastasi gibi altima sica sica okurdum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 gecenin köründe paso uyanıp ucan hayvanlar geliyoooo diye ağlayıp uyandırırdım evdekileri, hayal meyal hatırlıyorum 5-7 yaslarindaydim. duzeldi gecti tabi sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 biz kucukken twilight zone vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 di mi ya. torrentten bulup indirsem mi lan seriyi fdsgsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 korkmam diyeniniz de tatava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 vaniLLe said: ben kücükken bi tek Stephen King'in IT'indeki palyacoyu görüyodum kabuslarimda.. http://www.best-horror-movies.com/images/it-pennywise-howling.jpg bu da cok korkunc ama be. 5 yasinda izletilir mi kücücük cocuga. pedagoji kitlari! Sunu yazmaya girdim topic`e. Aynen su herif benim psikolojimi bozdu kucukken ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 çocuklarım 4yaşına gelir gelmez izleteceğim bunu... yok ulan, kapıdan içeri palyaço bile sokmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 orta ikideyken almanyada tanıştım o şerefsizle pennywisemıydı neydi adı abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 ilk mesajdaki çizim çok sinir bozucu ve etkili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 insan sevmediği kötü hissettiği şeyi kolay hatırlamaz, hiç birinizin aklına gelmemiş ama bu topiin kralı geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 lan kendi koyduğum spoilerdan korktum. sonra kapadım açtım gene korktum. hayır seviyorumda yani karizmatik baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezio Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 xunn said: OH FUCK OH FUCK OH FUCK OH FUCK OH FUCK OH FUCK OH FUCK http://www.myfreewallpapers.net/games/wallpapers/resident-evil-nemesis.jpg Thiss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 çocukluğuma inmek istiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 benim hayali arkadaşlarım vardı bi tanesi starwars'ta konuşamayan kahverengi kıllı şeye benziyodu adı koyun'du bir diğeri seden miydi sedan mıydı neydi beyaz bişeydi (seden gürel'in klibi dönüyordu o sıralar ondan etkilenmişimdir) bir tane daha vardı onu hatırlamıyorum düşmanımın ismi de can'dı galiba, öldürdükçe can2 can3 can4 diye canlanıp geliyordu (voldemort'u hayal etmişim lan resmen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar