Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Bizim kedi birden kusmaya basladi. herseyi kustuktan sonra beyaz bir sivi kusmaya basladi sonra da iki tane tenyamsi/solucanimsi bir sey kustu. baya canliydi. bu da fotosu http://i53.tinypic.com/311umad.jpg daha onceden basina gelmis olan/ne oldugunu bilen var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 veteriner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Bulduğunu yemiş ve kusmuş bence hayvan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 veteriner bu saatte biraz zor sanki... en son benimle beraber yemisti ya, birkac parca tavuk verdim o kadar. onlari kustu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 o zaman kurtun içine tavuk kaçmış muhtemelen sdfs cunku kurt buyuk gibi yani tavuk bunun içine kaçar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 abi beni tavuktan soğuttunuz suanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 bende kediden sogudum hos gerci hic isinmamistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 aşıları tam mı bu kedinin? bi de evden dışarı çıkıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 son zamanlarda icine seytan kacti mi kedinin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 o deilde bazen çok merak ediyorum böyle adamlar gösteriyorlar ya yok içinde şu kadarlık solucan varmış bilmemne varmış falan bizde neler vardır lan acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 icinde solucan olsa anlarsin abi farkettirmeden yasayamaz onlar, belirtileri bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 acayip huylandım suan sizin yüzünüzden ayağıma pcnin kulaklıgının kablosu değdi şimdi ürktüm 2 metre geri kaçtım resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 hepinizin içinde vardur onlardan hele mc burger falan yiyosanuız gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 gotunuzde kimil kimil bisiler varsa kurtlanmissinizdir kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Red said: o zaman kurtun içine tavuk kaçmış muhtemelen sdfs cunku kurt buyuk gibi yani tavuk bunun içine kaçar sdfdsf kedi ufak, parcalayip vermis olmasaydim ben de tirsardim su an. ama kurt bildigin kanli canli, hareket ediyordu. Aluriel said: aşıları tam mı bu kedinin? bi de evden dışarı çıkıyor mu? asilari tam mi bilmiyorum. ben de yeni dondum, ev arkadaslarim yok su an. ama tam olmamasi kuvvetle muhtemel. birkac kere evden kacmisligi oldu evet. hatta yakin zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Antiparaziter ilaç kullanımını aksatmışsınız. Bir veteriner hekime götürün. Gerekeni yapacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisst Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 ciddiysen bu konuda kediye dikkat et direk veterinere götür. kedi yavaş yavaş ölebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 midesinde/bağırsaklarında kurt var, olur öle arada, poposundan da yumurtaları çıkar arada bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 2-3 güne kalmaz karnından alien çıkar, olağandır, sev onu besle onu. Kedin gibi şevkat göster. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Mazot içir valla birebir geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 kontil içir.şurup olarak al yarım ölçek ver hoş eczacı söyler zaten.başıma geldi aynısı yılbaşı tatili yüzünden götüremedik kediyi veterinere.hayvan 2 gün öyle kurtlu kaldı dişleri falan çürüdü herhalde zayıf düştü diye bilmiyorum.zor toplardık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisst Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 zip zip zip zip zip zip zip zipliyormu kedin? zip zip zip zip zip zip zip ziplamiyorsa hemen gotur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 musil ver Anında gider kurtlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 http://i53.tinypic.com/311umad.jpg OF LEZİZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 bildiğin lastik o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar