Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PvP Sistemi açıklandı

Norak

Öne çıkan mesajlar

evil olmak için kendi level'ından düşükleri mi ezmen gerekiyor? zaten bir kaç level farketmiyor. gidip de level 30 adam level 10'a saldırmasın bir zahmet. gayet iyi olmuş bence.

ama anladığım kadarıyla level 10 adam level 30'a saldırırsa, level 30 bir eksi puan almadan cevap verebiliyor. kimin başlattığı önemli.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

olay öyle değil
bakın size bi olay anlatiim ki hergün en aşağı 10 kez ölüyorum ben benzer şekillerde

hilsbrad foothills diye bir zone var
pvp serverlarda contested zone
horde için 20 27 arası questler içeriyor

orada dun garok diye bir yer var bir bina 3 katlı, elite quest olarak geçiyor ama instance değil.
şimdi benim gurubum girmiş 2. katta zor bela ilerliyorken bir lvl 55 alliance druid geldi hepimizi 1 shot öldürdü gitti. moblar dwarf olduu için alliance a friendly
neyse dedik geri koştuk hayalet olarak zor bela toparladik hazirlandik hop yukarıdaki balkondan aşağıya bir lvl 55 mage atladı area root nuke hepimizi 1 shot öldürdü
işte bunlar dishonorable killer

ben hilsbradda 1 mobu kesebilmek için kaç kez lvl 45+ adamlar tarafından öldürüldüm sayısını bilmiyorum[signature][hline]Kalima..........Minstrel of The Hun
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Mandrake-, 22 Eylül 2004 09:58 tarihinde demiş ki:
dishonorable kill nedir abi, düşük level adam adam battle zone a girip öldürülünce dishonorable kill olcakmış öldüren adamın level ı fazlaysa,çok fazla dishonorrable kill yaparsan attackable on sight olabilecekmişin ve exp kaybetmcekmişin
evil olamıcak yani kimse yasaklıyolar
adam tam dalıcakken, hah bunun level ı düşük bekliyim mi dicek,

iyi de zaten evil olmanın temelinde vardır ki o?
yani evil adama herkes saldırır, kural budur :D
hatta insanlığın/elfliğin/gnomeluğun vs vs geleceği için görüldüğü yerde öldürülmelidir (kill on sight), örnek?

kendi hedefleri uğruna kendi tarafındakileri bile öldüren sith'ler (mesela kotor, darth malak)

yani bir evil karakter, "ben bu yolu seçtim, istediğimi öldürürüm ama bu niye herkesin bana cephe almasını gerektirsin ki?" demez zaten, çok zor bir yolu izlediğinin o da farkındadır ve bunu göze alarak o yolu seçmiştir zaten

ben böyle düşünüyorum tabi bilmiyorum yanlış mı anlamışım evil kavramını[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche

[Bu mesaj BlackRose tarafından 22 Eylül 2004 13:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

black saldırsın tabi onu hakeder ona bişey demiyom zaten de exp. niyedüşüyor ki çok mantıksız geliyo bana açıkçası,özellikle exp kaybı

burdan da açıktır ki evil olmak yasak,

ben fırsat eşitiği istiyorum :P

kalima sende haklı olabilirsin

benim göstermek istediğim nokta zaten oyunda evil olmaya izin verilmemesi,evil olmanın oyunu kime göre nasıl etkiledii değil,dünyada da kötüleri iyiler sevmez ama ellerinden siğirli değnekle kötülüklerini alamazlar

yani sonuçta referans noktanı good alignment olarak alırsan kötülerin öldürememesi iyi
ama evil ları referans alırsan onlar için öldürememeleri kötü

he dersen ki onu serbest bırakırsan biz oyundan zevk alamayız,
serbest bırakmazsan onlar oyundan zevk alamaz
ama çoğunluğun istediği olur
zaten benim istediğim kadar objektif bi bakışı yapımcılardan bekleyemeyiz onlar piyasaya oynuyolar öncelikleri çoğunluğu mutlu etmek

benim hoşuma gitmeyen inatla evil olabilirsin denmesi,hayır olamıyosun işte
olmanın oyuncuları nasıl etkileyeceği değil sorun,
olmak yada olmamak işte bütün mesele bu :)

ehuehu nası bağladım be

p.s: norak robin hood chaotic good olur abi ne evil i :)[signature][hline]Güçlü, haklı olmaya gereksinim duymaz;
ama haklı, güçlü olmak zorundadır

[Bu mesaj -Mandrake- tarafından 22 Eylül 2004 16:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Evil olmak devamlı "mwhahah" diye bağırıp onu bunu kesmek değildir.Mesela milleti dolandırırsın evil olursun,tiran olarak guild yönetirsin,kiralık katil olursun vs vs...Yada ne bileyim bir sürü yaratıcı yol var.50 lvl bir adam 50 lvl bir adamı kesmekle de evil olabilir.Ancak burda anladığım kadarıyla "savaş onuru" söz konusu.Millet low lvl adamlara reskill çekmesin diye yapılmış bir sistem.[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired)
Forgon,the space orc |EVE|(Retired)

Sosyal ağlarda paylaş

zaten evil olmak demek sadece mwhahah diye adam kesmektir diyemez kimse, ama whahaha diye adam kesmek evil bir karakter işidir denebilir

cümle içinde bi yer değiştiriyosun doğru oluyo argüman :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

bütün eviller doğarken öldürülsün ve diriltilemesin.. :-p böyle bir mmorpg çıktığı zaman neşeyle oynayabilirim.. :horace:

milletin oyununu zehir etmeyi rol kesmekle bağdaştıran insanlara da sabah akşam kot pantolon giydirilsin ki soyları devam etmesin ayrıca.. :)[signature][hline]Deekin - Level 4 Kobold Bartman vs Raistlin - Level 41 Demi-Goth
*Raistlin casts Haxxored Hantergranate of Doom 3*
*Deekin plays Kalashnikof*
*Raistlin dances to the rythym of the drums and afterwards the lead*
*The party gains experience: IDKFA XP*
*Deekin gains new character level: Über-Char of TSR Writer*
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında evet WoW da good evil biraz farklı.Mesela wc1 de human good,orc evildı kesin bir ayrımla.Ama wc3 de mesela daha karışık olay.Hatta Expansionda humanlar kötü taraf gibi oldu.Alliance ve Horde olayı bence Uodaki o/c meselesine benzedi,tamamen politik.[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired)
Forgon,the space orc |EVE|(Retired)

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 22 Eylül 2004 20:06 tarihinde demiş ki:
bütün eviller doğarken öldürülsün ve diriltilemesin.. :-p böyle bir mmorpg çıktığı zaman neşeyle oynayabilirim.. :horace:

milletin oyununu zehir etmeyi rol kesmekle bağdaştıran insanlara da sabah akşam kot pantolon giydirilsin ki soyları devam etmesin ayrıca.. :)

sam evil olma konusunda aşmış insanların hikayelerini koyuyorum oku, güler misin ağlar mısın bilemem ama :D

http://darkwolves.biz/library.html
özellikle de şunları, favorim bunlar;
http://darkwolves.biz/crusade.html
http://darkwolves.biz/neighborhood.html
http://darkwolves.biz/nerner.html[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

lol valla adamların adresleri bilinse birileri vururdu kesin.. :-p

ehe daoc oynamıyormuşum iyi ki, baya piskopat tipler varmış.. :horace:

kendinden 50 lvl düşük adamı kesenin hesabı da kapatılsa bişi demem yani, eskiden denge denge diye yırtınılmazdı. bugün insan kesip yiyenler de "kendi istedi" deyip sıyrılabiliyor ceza almaktan, ben buna benzetiyorum.. :)[signature][hline]Deekin - Level 4 Kobold Bartman vs Raistlin - Level 41 Demi-Goth
*Raistlin casts Haxxored Hantergranate of Doom 3*
*Deekin plays Kalashnikof*
*Raistlin dances to the rythym of the drums and afterwards the lead*
*The party gains experience: IDKFA XP*
*Deekin gains new character level: Über-Char of TSR Writer*
Sosyal ağlarda paylaş

ya arkadaşlar bırakın bunnarı, adamlar US beta için ikinci bi server açıp 2. phase e geçtiler ve biçok testerı daha oyuna dahil ediyorlar. adamlara maillerini bile yollamışlar , bizde hala burda sap gibi avrupa betası ne zaman başlıcak die bekliyoruszz...
Sosyal ağlarda paylaş

yani cidden adamlar acaip işkence yapıyorlar eu betayı çıkartacaz dediler bu ay gaza getirdiler milleti bari ay sonu deyin de ona gore gaza gelelim biz de... bu ay içinde ilerleyen gunlerde diyor oh hangi ilerleyen gun ay sonunu getirdiler 4-5 gun daha geçtimi ekim ayındayız yani...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater
Rigel from Infinity
Patroclus from Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...