BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 AMD barthon 2500+ (stickerıyla beraber!!) EPoX 8rda3+ (bunun da stickerı var!!) ATI Radeon 9600se (asus) 2x 256 mb ram (DDR2 sanırsam) 1x 512 (bu da haliyle DDR2 olmnalı) AOpen H600 kasa (siyah değil) LG 52x24x52 CD yazıcı LG çok hızlı (2005 yılına göre) DVD yazıcı (opsiyobnel) 160 gb Seagate HDD (bunu vermeye pek gönüllü değilim) HEPSİ BİR ARADA hepsi bir araya gelince Voltron'u oluşturuyorlar ama nedense kendi kendine kapanıyor gibi oluyor.. ama kapanmıyor aslında ışığı yanıyor yani evde birisi var bilemedim onu o yüzden yenisini aldım bunu da götü,me sokmayacağımna göre veriyorum PARA ELİMİN KİRİDİR para teklif etmeyin keza hepsi için 12 lik becks bira olur bir karton malbuş olur parçaları tek tek isteyenler tekliflerini göndersin lütfen BU HEYECANA VAR MISIN? sorun nerede geçekten bilmiyorum belki güç kaynağı pörtlemiştir artık onu parçaları tek tek alacak olan arkadaşların buması gerekiyor, bir nevi uzay kinder sürprizi.. yersen.. olmadı "ben bundan bir şey yaparım yauv" diye saklarım ya da chemical a veririm o birşeyler yapar heykel meykel artık bilemedim ben onu böyle, evet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 ayrıca hepsini alana yılar içerisinde modifiye edilmiş, space barı arada basar-basmaz tecrübeli ps2 uçlu usb çeviricili klavye hediyemiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 asus m2n-mx anakart var ekran kartın bu anakarta uyarsa bi fiyat versene babacum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 6 lı şişe beck's çalışır hacılit ama uyar mı uymaz mı bilemeyeceğim eheh nereden öğrenebiliriz ki? ben kartı bursadeğilgemlik'e göndereyim dene olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Donanım gurularına sormak lazım önce yea Du bakayım pm atayım ben birine ehüehü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 alacaktım ama ilandaki uslubü begenmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Eger agp ise ekran karti o asus anakarta uyabilir. Ha anakartin da agp oldugunu varsayiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 uslüp şahane ama almıcam ben,sagol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 BabacumMostors said: götüme sokmayacağımna göre veriyorum parca parca deneseydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 haydee tam kahve olmuş bura Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Self troll çok başarılı bir pazarlama şekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 güç şeysi 300w imiş bu arada ramler de 256 tane 2 gb, 512 tane de 1 gb dır öyle söyleyryim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 14 inç "low radiation" monitör de varsa monitörün camını kırıp zincirle odaya as bilgisayarı. dekor olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 evde bi intel marka mini atx anakart var, ddr2 ram bulamadığım için evde deneyemiyorum. ddr var ddr3 var ama dd2 yok. hayrına verirsen kargoyu öderim, hiç olmazsa şu aptal anakartı deneyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 power suppın güç kablosu lazım bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 BabacumMostors said: güç şeysi 300w imiş bu arada ramler de 256 tane 2 gb, 512 tane de 1 gb dır öyle söyleyryim ayıptır sorması bir bilgisayara 768 tane ram nasıl takıyosun? en fazla 6 slotlu boardlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 çok dikkatli.. çook ama çok dikkatli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 ciddiyim bak, kargo ücretine alırım ram'leri. kaç tane olduğu önemli değil. ha 768 tane ha 3 tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 ddr2 oluıp olmadıklarını bi onaylayayım da.. faturası duruyordu orada yazar herhalde şidmi tekrardan monitörü fln takıp bilgisayarı açmaya üşeniyorum ha unda en büyük etmen bilgisayarın annemin evinde olması da yatıyor eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Zaybird said: BabacumMostors said: güç şeysi 300w imiş bu arada ramler de 256 tane 2 gb, 512 tane de 1 gb dır öyle söyleyryim ayıptır sorması bir bilgisayara 768 tane ram nasıl takıyosun? en fazla 6 slotlu boardlar var. gençler bilmez. bende uzun süre 768 ram kullandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 uzak doğudan öğrendim tekniği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 SeaGle said: asus m2n-mx anakart var ekran kartın bu anakarta uyarsa bi fiyat versene babacum?uymaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 BabacumMostors said: ddr2 olup olmadıklarını bi onaylayayım da.. ddr1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 sadece browser-winamp-msn kullanan anne, dede, amca vs için alınabilir sistem, anakarttan bende de vardı gençken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 şansıma küsmeye gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar