Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Ya çook uzun zaman önce kullanırdım da, şimdi adını hatırlamıyorum. Bir arkadaşımın kelime ezberlemesi lazım böyle bir program gerekli. Özellikleri : abi ingilizce kelimeler ve anlamları olucak. Test gibi sorucak.. Örnek; security? a) hademe b) cabbar c) Güvenlik d ) katedral gibi.. aynı işlemi türkçe ingilizce de yapıcak.. Tüm istediğim bu. Bedava olmalı ayrıca :) Ya da bi yazan olursa programı o da olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 b şıkkı cabbar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Rosetta Stone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 kiz arkadasima turkce ogretirken bi yerden bulmustu boyle bir sey. ona sorayim hangisi oldugunu, yazarim buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 ara ara böyle sağ alttan kelime çıkarıp bilene kadar uğraştıran bişey vardı zamanında. kelebekli melebekli bi icon vardı yanlış hatırlamıyorsam. onda test dalgasının da olduğunu hatırlıyorum. tabi bunların hepsi uydurma da olabilir. ayrıca evet, cabbar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 negzel programmis o, sinavlardan önce haberim olsaydi keske sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 bende istedim şimdi programı asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 databassei verin yaziyim 2dakkada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 senko said: databassei verin yaziyim 2dakkada Bi exel dosyası buldum içinde 5k'ya yakın kelime ve anlamı var. Ama excel dosyası kurtarır mı ? Download : http://www.akuaturk.com/Dictionary.xls Hazırlayabilirsen feci makbule geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Bunu bize değil de dilforum'a sor. Hatta ben senin yerine baktım işsizlikten: http://uploaded.to/file/gr11lb http://www.dilforum.com/forum/dosya-ve-kaynak-paylasimi/12323-ucretsiz-kelime-ezberleme-programi-3.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Gerge harikasın :) Teşekkür ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 gerge +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Easy word programı var. quiz şeklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 çocuk musunuz lan oturun çalışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar