pisst Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Bot değilim korkmayın. Üzülerek söylüyorum bayanda değilim malesef. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Farketmez abi kız erkek sağlıklı ol yeter. Hoşgeldin kardeşim. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 vahed mafi cumle Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 selam Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 zdrasti ne Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 almanca meraba Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 selam hoş geldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 kiz olsan duramazdin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisst Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Suark said: zdrasti ne bulgarca merhaba demek :) biraz bulgarca bilirsen ruslarlada anlaşabilirsin :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 h.g bayan olaydın iyiymiş Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Bulgaristanda mı yaşıyorsun http://inciswf.com/1288791752.swf Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 For hom kantıri Yes komrad Da Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 ehehehheheehhe Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisst Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Yok annemler bulgaristan göçmeni. Ama bizim dilde öyle göçmenlik yok normal türkçe konuşuyoruz :) Hiç gitmedim bulgaristana hehehe annem falanda gitmemiştir bidaha. 5 gün sonra usaya gidicem ama B) 18 yaş altı + father citizen = show. Einsteine verdikleri kıyatı vericekler sdfsdf. Çoğu kelime rusçayla aynıdır ya da söylenişi çok az farklıdır ^_^ Ha domaşno içebilirseniz için. Yeni rakı falan ne ya ahahah gülüyorum ben aklıma gelince. Hele rakı muhabbeti edenler olunca ne diyo lan bunlar diyorum içimden sdfsdfs. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 pisst said: Bot değilim korkmayın. Üzülerek söylüyorum bayanda değilim malesef. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 bir an çok korkmuştum oh neyse geçti şimdi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Privet. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisst Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Rusça o privet :) ama fark etmiyor. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 abi nedense kanım çok kaynadı sana. madalyalar diliyorum kaarşim. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 zdravei değil miydi o ben mi yanlış hatırlıyorum. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisst Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 kuheyan kaarsimsin :) degisiyor ya turkiyede nasil siveler var oyle bisi. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 ZABRAVI ME Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 resim küçükmüş gereken etkiyi yaratmaz bu Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 hay paylaşıcağın resme :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 hadi bakalım Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.