xunn Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 said: 13-15 yaş çocuklarını öldürecek kadar erkeklik xunnda bile var http://i.imgur.com/CkX2o.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 axedice said: Abi şu adamın nerdeyse bronie statüsüne çıkmasına bi anlam veremiyorum, herif bildiğin çoluk çocuk kesti. Ya arkadaşım git ikinci V ol norveç parlamentosunu patlat (tatil gününde değil ama), ne bileyim millet vekillerini tara falan. 13-15 yaş çocuklarını öldürecek kadar erkeklik xunnda bile var, kesinlikle bi achivement değil. silahsız adam vuruyorsan karşındakinin 15 veya 30 yaşında olmasında bir fark mı var zorluk olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 adam faşist ırkçı nefes almayı bilmesi bile mucize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Arkadaşın kast ettiği mental fark, 30 yaşındaki biriyle teenager vurmanın arasında ahlaki fark var. Çok zor size hakaret etmemek ya, acayip yavaşsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 O mesajdan o çıkmıyor, ahlaki olarak değinmemiş. Daha doğrusu ahlaki olarak başlar gibi yapmış ama sonunda erkekliğe getirmiş olayı. o yüzden dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 axedice said: Abi şu adamın nerdeyse bronie statüsüne çıkmasına bi anlam veremiyorum, herif bildiğin çoluk çocuk kesti. Ya arkadaşım git ikinci V ol norveç parlamentosunu patlat (tatil gününde değil ama), ne bileyim millet vekillerini tara falan. 13-15 yaş çocuklarını öldürecek kadar erkeklik xunnda bile var, kesinlikle bi achivement değil. erkeklik demiş yani oenis demiş yani yrk demiş BAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 bu adam daha yakalanmadi dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 abi adam adada yakalanıyor zaten. yani kaçma gibi bi girişimi de olmamış. mermisi bitmiş sona doğru zaten. swat ekipleri de herifi tutukluyor adada. ilk sorgusu falan da yapılmış norveç istihbarat ekipleri ve polisler tarafından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Erkekliğe bağlamamın sebebi konuya xunn-trap özelinde devam etmekti ama boşa gidiyor hep çabalarım. Daha ilk günden yakalandı, hatta katliam utoya adasına norveçli balıkçılar sonunda kendilerini taşıyabilecek bi kayık bulduğunda sonlandı. Direk teslim oldu, kesinlikle polise direnmedi. Bugün de mahkemenin başlaması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 ben bu herifin avukatını merak ediyorum çok. şimdi merakımdan soruyorum, devlet otomatikman birini mi atıyor suçlunun avukatı olması için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 norveçte muz cumhuriyeti gibi ülkeymiş valla, polis 2 saatte zor gitmiş adaya, ne bi helikopter ne bi bot bulamamışlar. iyi ki adamın mermisi bitmiş yoksa 3er 5er gelen polisleri de hallederdi bu herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Bombalı saldırının amacı oymuş zaten, bütün polis birimleri oraya koşturunca adaya müdahale edicek ekip kalmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 logtrig said: ben bu herifin avukatını merak ediyorum çok. şimdi merakımdan soruyorum, devlet otomatikman birini mi atıyor suçlunun avukatı olması için? evrensel bir hak. ha kendi istemeyebilir o ayri kendimi savunucam der. aksi taktirde devlet ona avukat verecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 ww2den beri bomba patlamayan ülke için ilk panenka penaltısı gibi bi şey oldu, ölüm kötü ama illa birilerini kesecekse ben de katılıyorum yukarıdaki bi yoruma, parlamentoyu veya partinin merkezini falan bassaydı bu mal bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 paticik buluşması düzenleyip beğenmediğim adamları vurmayı düşünüyorum... banlanmalarını beklemeyiz hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Myshkin said: O mesajdan o çıkmıyor, ahlaki olarak değinmemiş. Daha doğrusu ahlaki olarak başlar gibi yapmış ama sonunda erkekliğe getirmiş olayı. Hayır. http://i.imgur.com/5J1GM.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 eleman hiç pişman değil http://www.hurriyet.com.tr/_np/1975/14011975.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 http://mekworx.phenomer.net/mekastuff/pics/misc/Mission-accomplished.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 ölenlerin sayısı 15 kişi falan düşmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Fazlasını bile kesmiştir, bulurlar ay ay aralarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Norak said: ölenlerin sayısı 15 kişi falan düşmüş Sonradan artsa anlarız da polis halihazırda hepsini sayabilecek durumdayken nasıl yanlış bilgi veriyor, ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 silahlı saldırıda ölenler 68, patlamada öldürülenler 8 dün hastanedeki yararılardan biri de hayatını kaybetmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 wiki'de 89, 4chan'da 92 falan deniliyor. Trust 4chan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 patlamayı da mı bu adam yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Myshkin said: Sonradan artsa anlarız da polis halihazırda hepsini sayabilecek durumdayken nasıl yanlış bilgi veriyor, ilginç. norveç polisi abi normal bence, adamın 20 yıldır polislik hayatında belki ilk defa bi olay oluyor heyacandan 3er 5er saymışlar demekki bazısını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar