Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Wars: The Old Republic / Satın Alma Bilgileri

-Deno-

Öne çıkan mesajlar

level. tr den 2 tane key aldık ikisinde de message not found hatası veriyor nasıl düzelecek bu kafayı yedik. level.tr canlı desteği yarın ilgili birim sizinle görüşür gerçekten keyler hatalıysa yenisi ile değiştirir diyor. bu sorunu yaşayan çözen var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

GokTuRK said:

level. tr den 2 tane key aldık ikisinde de message not found hatası veriyor nasıl düzelecek bu kafayı yedik. level.tr canlı desteği yarın ilgili birim sizinle görüşür gerçekten keyler hatalıysa yenisi ile değiştirir diyor. bu sorunu yaşayan çözen var mı?

ben nuclear'dan aldım aynısı oldu. ruslardan alınma keyler böyle patlayabiliyor.

gerçekten hatalıysa diye bir şey de yok ayrıca hatalı o mesajı alıyorsan, verirler yeni keyi yarın herhalde. bu gece de oynamayacaksın tabi gg.
Sosyal ağlarda paylaş

neyini sevmedinki oyunun ilk ayı dolmadı? fiyatı nedir?

aslında bende indirim olduğundan originden alayım diyorum ama türk siteleri bile 75-80 arası satıyor. rusçularda daha da ucuzdur anladığım kadarıyla. 1-2 rusçu sitesi bilen varsa güvenilir iyi olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben level tr den aldım hiç sıkıntı yaşamadım üye olup havale ile hesaplarına parayı aktarıyorsun. makbuzda istediği işlem numarası ile ödemeni siteye bildiriyorsun onlar girdiğin miktarı sitedeki hesabına bakiye olarak işliyor sende hesabındaki bakiye ile yunu satın alıyorsun 2 dakikaya keyin geliyor... anlatması daha uzun sürüyor yapmasından yani...

key de problem olsa bile (çünkü bazı keyler message not found hatası veriyor) canlı desteğe ulaşıyorsun ardımcı oluyorlar hemen yeni key gönderiyorlar. benim kardeşime aldığım key bozuktu bu şekilde hemen yeni key gönderdiler diğer tüm keyleri de kaldırdılar kontrol için... Tavsiye ederim yani akfan rahat olur... Ben aldım oynuyorum. (reklam gibi oldu ama gerçekten çok memnun kaldım yani :) )
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...