aquila Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 http://forum.paticik.com/read.php?95,6055800 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 yaptım :) saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 ben accountumu satmak istiyorum da aynı account Origin ile de ilişkilendirilmiş biliyorsunuz. benim Origin accountumda BF3 ve B2K da mevcut. bunları satmak istemiyorum haliyle. bunu bir şekilde ikiye bölmenin imkanı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Valla mümkün mü bilmiyorum ama belki sadece SWTOR sitesinden şifreni ve diğer şeyleri değiştirebilirsin. Belki origin'de değişmez. Ama tabii alan kişinin sana güveni olması lazım, sonuçta senin Origin hesabına bağlı olduğu için istediğin an reclaim edebilirsin teknik olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 şimdi bu keyleri alabileceğimiz en uygun hızlı kaliteli site hangisi oluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 level. tr den 2 tane key aldık ikisinde de message not found hatası veriyor nasıl düzelecek bu kafayı yedik. level.tr canlı desteği yarın ilgili birim sizinle görüşür gerçekten keyler hatalıysa yenisi ile değiştirir diyor. bu sorunu yaşayan çözen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 benim prepaidi girerken aynısını sölüyordu.Sonra keyin yenisini verdiler.hatalıymış meğer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Asgard said: benim prepaidi girerken aynısını sölüyordu.Sonra keyin yenisini verdiler.hatalıymış meğer. level.tr den mi yenisini verdiler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 yok gitti gidiyordan almıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 GokTuRK said: level. tr den 2 tane key aldık ikisinde de message not found hatası veriyor nasıl düzelecek bu kafayı yedik. level.tr canlı desteği yarın ilgili birim sizinle görüşür gerçekten keyler hatalıysa yenisi ile değiştirir diyor. bu sorunu yaşayan çözen var mı? ben nuclear'dan aldım aynısı oldu. ruslardan alınma keyler böyle patlayabiliyor. gerçekten hatalıysa diye bir şey de yok ayrıca hatalı o mesajı alıyorsan, verirler yeni keyi yarın herhalde. bu gece de oynamayacaksın tabi gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 level.tr nin online desteği hala kapalı görünüyor mesaj bıraktım bakalım. ne cenabet oyunmuş bilader ya... keyimi istiyorum adam gibi lağn! (sakin ol şampiyon) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 hemen keyi değiştirip yenisini verdiler level.tr den. takdir ettim... 2 dakika sürmedi tüm olay. müşteri memnuniyeti var bende :) tamamdır artık herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 fiyat şaka gibiymiş. %20 hediye çekim var originde onunla bile almaya çalışınca 100 lira üstü çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 rusçu'dan al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 rusçu neresi var? http://www.gamekeystore.net de 66$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 İsteyene satıvereyim benim account`u :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 neyini sevmedinki oyunun ilk ayı dolmadı? fiyatı nedir? aslında bende indirim olduğundan originden alayım diyorum ama türk siteleri bile 75-80 arası satıyor. rusçularda daha da ucuzdur anladığım kadarıyla. 1-2 rusçu sitesi bilen varsa güvenilir iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 baktım da rusçuda da 105 lira olmuş.Geçen dah ucuzdu lan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 en temizi biraz daha bekleyeyim. Pvp ile ilgili gelişmeler tatmin ederse alayım. ilginize teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 alıyorum sanırım ben de.Durdurun lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 aldım gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 leveltr nasıl bir yer arkadaşlar? Satın alınırmı buradan? daha önce wowpazar mı ne öyle garip bir site 3gün uğraştırmıştı beni, aynı şeyi yaşamak istemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Ben level tr den aldım hiç sıkıntı yaşamadım üye olup havale ile hesaplarına parayı aktarıyorsun. makbuzda istediği işlem numarası ile ödemeni siteye bildiriyorsun onlar girdiğin miktarı sitedeki hesabına bakiye olarak işliyor sende hesabındaki bakiye ile yunu satın alıyorsun 2 dakikaya keyin geliyor... anlatması daha uzun sürüyor yapmasından yani... key de problem olsa bile (çünkü bazı keyler message not found hatası veriyor) canlı desteğe ulaşıyorsun ardımcı oluyorlar hemen yeni key gönderiyorlar. benim kardeşime aldığım key bozuktu bu şekilde hemen yeni key gönderdiler diğer tüm keyleri de kaldırdılar kontrol için... Tavsiye ederim yani akfan rahat olur... Ben aldım oynuyorum. (reklam gibi oldu ama gerçekten çok memnun kaldım yani :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 reklamı yok bu işin ya. zaten satın alma konusundayız :P. İlgin için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 leveltr den aldım. Normali alacaktım. Parayı yolladım ve almaya çalıştığımda "stokda yok" dedi. Bi 9 lira daha yolladım ve mecburen deluxe yi almak zorunda kaldım :'( keyi hemen verdilerde, keşke stok da yoksa, SATIN AL tuşu olmasa üründe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar