ErenKoyunoglu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Sayfa yoğunluğundan falan olabilir mi acaba? Biz de nuclear'den gelecek keyleri bekliyoruz. Izdırap oldu hakikaten şu key sorunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 masallah şimdi baktım da bu keyi girerken alınan "message not found" hatası 5 gündür varmış ve binlerce insanda var, onlarca topic açılmış. mailler %90 yanıtlanmıyormuş customer service'den millet delirmiş durumda. bakalım çarşamba'ya kadar gelmezse ben de bu rage topluluğuna katılacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LevelTR Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Sevgili Arkadaşlar; Tüm siparişlerimizi (toplam 820 adet) ayın 19'unda tüm müşteri ve bayilerimize teslim ettikten sonra yeni stoklarımız elimize ulaşmıştır. Aynı fiyatlara satmaya devam etmekteyiz. Stoklarımızda; 60 Days PrePaid Card Dig. Standart Edition CD Key Dig. Deluxe Edition CD Key Saygılarımızla Eski Dünya Bilgi Sistemleri Ltd.Şti. leveltr.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 sizi siteden kredi kartıyla alınmıyor sanırım? gitti gidiyordaki sayfada da swtor yok su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 origindede satış açılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Satışlar açıldı da millet siteden keyini kaydettirip oynayamıyor şu an, delirmek üzere insanlar haberiniz olsun, sonra Le Fuuuuuuuu olmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Level.tr den alacağım sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhelmet Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Arkadaşlar, bizden almak isteyenler bonus ve advantage kartlara 12 taksit imkanı ile alabilirler, isteyen havale de yapabilir, hemen teslim ediyoruz. SWTOR Standart SWTOR Deluxe SWTRO Gamecard 60 days http://www.gamer-market.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tegororn Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 gamermarket den şimdi sorunsuz bir şekilde satın aldım ve subscription işini de hallettim. Bilgilerinize :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 öyle de leveltr de 80 lira burda 140 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 allah belasını versin bu ea'nın redeem edilmiyor keyler. umarım customer supporta nijeryalılar dalar ellerinde palalarla. kessinler hepsini nasılsa bir şeye yaramıyorlar np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 3-5 gunde cevap veriolar genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 5 gün ne abi ya 4 kişi falan mı calısıyor customer service'de tek elle hepsinden hızlı maile cevap yazarım o zaman. ben ea'nın yapacağı işin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chotaaz Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Sonunda ne olduğuna dair mantıklı bi açıklama. Zira diğer tahmin / açıklamalar pek mantıklı değildi. "I called Origin support,"Message not found" means that the code is disabled and You need new one from retailer" Ben de bu problemden müzdaribim. Yeni key ile değiştiricez inşallah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EolianDuath Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 gamermarketten aldım anında 10dk içinde kod geldi. anında kayıt oldum.tafsiye ederim şiddetle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 hemen patiye kayıt olup bunu yazmak isteyeceksin daha ne isticeksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nucLear Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Arkadaşlar eksik kalan gönderilmeyen tüm SWTOR keylerini biraz önce alıcılarına teslim ettim. Benden alıp ulaşmayanlar varsa lütfen maillerini kontrol etsin. Bu yaşanılan aksaklık için herkesten özür diliyorum bekleme zamanındaki anlayışınız içinse teşekkür ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silent Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 leveltr guvenılırmı arkadaslar? yanı alan varmı oradan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 chotaaz said: Sonunda ne olduğuna dair mantıklı bi açıklama. Zira diğer tahmin / açıklamalar pek mantıklı değildi. "I called Origin support,"Message not found" means that the code is disabled and You need new one from retailer" Ben de bu problemden müzdaribim. Yeni key ile değiştiricez inşallah.. Nuclear senden aldığım şifre ile yukarda bahsedilen hatayı alıyorum ve yapılan açıklamaya göre sen de bana yeni kod mu vereceksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 LevelTR'den aldım, başta bir tek code, çift code muhabbeti döndü ama çözülünce anında gönderdi. Sıkıntı yaşamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silent Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Bilgi için teşekkürler DeviantSun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 nuclear bugün içerisinde 11 tane cd key satışı yaptığına göre gittigidiyor'da gelen mesajını görmüş olman gerekir(?) çalışmayan cd keyim ile 7. günüm bu akşam çözülmezse iyi niyetimi kaybedeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 leveltr den cd key aldım hemen gönderdi saolsun, redeem de yaptım şu an originde listede gerçi 160 mb gösteriyor download u ama sitede bi türlü subscribe yapamadım kabul etmiyor kredi kartını nasıl düzeltebilirim birisi yardımcı olabilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 up up up acil yardım lazım hadi be paticik bi işime de yara :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 paypal account aç. ödeme şeklini öyle göster. paypal banka hesap bilgilerinide sorabilir panikleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar