Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Wars: The Old Republic / Satın Alma Bilgileri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
masallah şimdi baktım da bu keyi girerken alınan "message not found" hatası 5 gündür varmış ve binlerce insanda var, onlarca topic açılmış. mailler %90 yanıtlanmıyormuş customer service'den millet delirmiş durumda. bakalım çarşamba'ya kadar gelmezse ben de bu rage topluluğuna katılacam.
Mesaj tarihi:
Sevgili Arkadaşlar;
Tüm siparişlerimizi (toplam 820 adet) ayın 19'unda tüm müşteri ve bayilerimize teslim ettikten sonra yeni stoklarımız elimize ulaşmıştır.

Aynı fiyatlara satmaya devam etmekteyiz.
Stoklarımızda;
60 Days PrePaid Card
Dig. Standart Edition CD Key
Dig. Deluxe Edition CD Key

Saygılarımızla

Eski Dünya Bilgi Sistemleri Ltd.Şti.
leveltr.com
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar, bizden almak isteyenler bonus ve advantage kartlara 12 taksit imkanı ile alabilirler, isteyen havale de yapabilir, hemen teslim ediyoruz.

SWTOR Standart
SWTOR Deluxe
SWTRO Gamecard 60 days

http://www.gamer-market.com
Mesaj tarihi:
allah belasını versin bu ea'nın redeem edilmiyor keyler. umarım customer supporta nijeryalılar dalar ellerinde palalarla. kessinler hepsini nasılsa bir şeye yaramıyorlar np.
Mesaj tarihi:
Sonunda ne olduğuna dair mantıklı bi açıklama. Zira diğer tahmin / açıklamalar pek mantıklı değildi.

"I called Origin support,"Message not found" means that the code is disabled and You need new one from retailer"

Ben de bu problemden müzdaribim. Yeni key ile değiştiricez inşallah..
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar eksik kalan gönderilmeyen tüm SWTOR keylerini biraz önce alıcılarına teslim ettim.
Benden alıp ulaşmayanlar varsa lütfen maillerini kontrol etsin.
Bu yaşanılan aksaklık için herkesten özür diliyorum bekleme zamanındaki anlayışınız içinse teşekkür ediyorum.
Mesaj tarihi:
chotaaz said:

Sonunda ne olduğuna dair mantıklı bi açıklama. Zira diğer tahmin / açıklamalar pek mantıklı değildi.

"I called Origin support,"Message not found" means that the code is disabled and You need new one from retailer"

Ben de bu problemden müzdaribim. Yeni key ile değiştiricez inşallah..

Nuclear senden aldığım şifre ile yukarda bahsedilen hatayı alıyorum ve yapılan açıklamaya göre sen de bana yeni kod mu vereceksin?
Mesaj tarihi:
nuclear bugün içerisinde 11 tane cd key satışı yaptığına göre gittigidiyor'da gelen mesajını görmüş olman gerekir(?)

çalışmayan cd keyim ile 7. günüm bu akşam çözülmezse iyi niyetimi kaybedeceğim.
Mesaj tarihi:
leveltr den cd key aldım hemen gönderdi saolsun, redeem de yaptım şu an originde listede gerçi 160 mb gösteriyor download u ama sitede bi türlü subscribe yapamadım kabul etmiyor kredi kartını nasıl düzeltebilirim birisi yardımcı olabilir mi ?
  • Yeni Oluştur...