HandOfMidas Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 ya suan paypal hesabı istemeden oyunu digital olarak alabilecegim bir site var mı?
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 nucLear said: Arkadaşlar originde bugün satışları tekrar açmış. EA daki problem yavaş yavaş düzeliyor. bizede keylerimiz en kısa zamanda gelir. gittigidiyor'dan satış yapmıyor musunuz artık? yoksa hiç mi yapmıyordunuz ben mi yanlış hatırlıyorum. şu anda oyunu alsak hemen key gelecek mi bize? yani yarın oynamaya başlayabilecek miyiz?
quixef Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Open VPN kullanarak satın aldım, Billing address için Borderlinx adresini kullandım. Code redeem edildi, payment plan oluşturdum, client indirdim, şu an download ediyor kalan dosyaları. Bu saatten sonra sen bizi kandırdın deyu sorun çıkartırlar mı?
quixef Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Yok mu içimi rahatlatacak açıklamalarda bulunacak birileri?
mrgorgun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Nuclear, yarın sabah satın alalı 3 gün olucak,dağıtıcıdan kaynaklı gecikme diyorsun ama orda ben key alırken 30dk-6 saat arasında en geç teslimat yapılcak yazıyordu. Eğer teslim edebileceğinden emin değilsen o zaman stoklar sınırlı sayıda gibi birşey yazıverseydin keşke. Daha öncede alış veriş yaptım GG üstünden senin sayfandan ama bu ayıp oldu. Yarın süre bitiş tarihine kadar gelmezse key iptal edicem,önümüzde haftasonu giricek birde araya.
cenkmenderes Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 mrgorgun said: Nuclear, yarın sabah satın alalı 3 gün olucak,dağıtıcıdan kaynaklı gecikme diyorsun ama orda ben key alırken 30dk-6 saat arasında en geç teslimat yapılcak yazıyordu. Eğer teslim edebileceğinden emin değilsen o zaman stoklar sınırlı sayıda gibi birşey yazıverseydin keşke. Daha öncede alış veriş yaptım GG üstünden senin sayfandan ama bu ayıp oldu. Yarın süre bitiş tarihine kadar gelmezse key iptal edicem,önümüzde haftasonu giricek birde araya. Ben de 17 Aralık'da aldım oyunu ama product key'i bekliyorum hala. Umarım bugün gelir, yoksa hafta sonu da araya girecek, tatilimizde de oyun oynayamayacağız..
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 haftasonuyla ne alakasi var, adam sanki devlet memuru.
cenkmenderes Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Oyunların ne şekilde alındığını bilemiyorum, eğer mağazalara box'lar gelmesi şeklinde ise, yurt dışında pazar günü bu mağazaların kapalı olabileceğini düşündüğümden araya hafta sonu girecek diye söyledim. Edit: Oyunlar digital alım olduğundan, key'ler mail yolu ile geliyormuş. Bu yüzden Nuclear'a, neden gelmiyor diye blah blah yapmayı kesiyorum, adamın bir günahı yok.
GokTuRK Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 level tr den alıcam heralde bu gidişle du bakalım orda 6 dat time code un fiyatı da iyiymiş... ya peki vpn falan çok uğraşmak gerekiyor mu?
Perspective Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 nuclear hala göndermedin keyleri, en kısa zaman bugün yarın, yarın bugün diyorsunda, bari ne zaman geleceğini buraya yazda gelmeyecek keyler bana diye, 3-4 gün daha seni beklemeyelim,
scorch Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 7 gun early access kazandim Oyunun redeem islemi 5 dakika surmedi Hesap aktivasyonu da 21 inde problemsiz yapildi Ammaaaaa played time : 1 saat asdfdfsfsfssf Faak real lifeeee Bildigin bosa akio oyun giremiorum vakitsizlikten
senko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 oyun türkiye de satılcak mı bi bilgisi olanınız var mı
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Aral henüz oyunu Türkiye'ye getirmiyor. Ne zaman getirir, belli değil.
senko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 ok sağol türkiye ye gelince ben de başlayacam oynamaya
Seru Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Aral'ın elinde olmayan birşey diye düşünüyorum. Bu sefer.
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 gittigidiyorda kalmamış. şimdi almak isteyen kuzenime nerden alacaz bu oyunu
Seru Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 sanalpazar'a bak. offgamer diye de bi site var galiba ona da bakabilirisn.
mrgorgun Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 3 gündür key aramaktan,beklemekten kuruduk be..ne biçim işmiş arkadaş.
cenkmenderes Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Bekliyorum ama heyecanım, hevesim kursağımda kaldı. Akşam olsa da eve gidip oyunumu oynasam diyemiyorum. Akşam eve gittiğimde, arkadaşlarım oyunda olacak ben ise bön bön tv karşısında pinekleyeceğim :(
Perspective Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 siparişi iptal etmeye çalışıyorum ne sanalpazar geri dönüyor ne nucleardan cevap var bukadar sorumsuzluk olmaz ya ... salak gibi gidip güvenip nuclearden almasam şuan oynayabiliyor olacağım bön bön bekliyoruz zahmet etsinlerde haber versinler diye ...
mrgorgun Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Evet saat 5e kadar gelmezse iptalini istedim bende...son çare bi şekil originden almaya çalışmak oda 180tl'ye geliyo..
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Sanalpazarda yok. Offgamers a 30 Aralık'ta gelcekmiş galiba
Perspective Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 buldum biryerde 43 euro ya oradan alacağım muhtemelen
cenkmenderes Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Neticede parası kredi kartınızdan çekilmedi mi arkadaşlar? Nasıl iptal ediyorsunuz?
Perspective Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 refund ettiler parayı şimdi geri oradada bitmiş ...
Öne çıkan mesajlar