Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Wars: The Old Republic / Satın Alma Bilgileri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nucLear said:

Arkadaşlar originde bugün satışları tekrar açmış.
EA daki problem yavaş yavaş düzeliyor.
bizede keylerimiz en kısa zamanda gelir.

gittigidiyor'dan satış yapmıyor musunuz artık? yoksa hiç mi yapmıyordunuz ben mi yanlış hatırlıyorum.

şu anda oyunu alsak hemen key gelecek mi bize? yani yarın oynamaya başlayabilecek miyiz?
Mesaj tarihi:
Open VPN kullanarak satın aldım, Billing address için Borderlinx adresini kullandım. Code redeem edildi, payment plan oluşturdum, client indirdim, şu an download ediyor kalan dosyaları. Bu saatten sonra sen bizi kandırdın deyu sorun çıkartırlar mı?
Mesaj tarihi:
Nuclear, yarın sabah satın alalı 3 gün olucak,dağıtıcıdan kaynaklı gecikme diyorsun ama orda ben key alırken 30dk-6 saat arasında en geç teslimat yapılcak yazıyordu. Eğer teslim edebileceğinden emin değilsen o zaman stoklar sınırlı sayıda gibi birşey yazıverseydin keşke. Daha öncede alış veriş yaptım GG üstünden senin sayfandan ama bu ayıp oldu.

Yarın süre bitiş tarihine kadar gelmezse key iptal edicem,önümüzde haftasonu giricek birde araya.
Mesaj tarihi:
mrgorgun said:

Nuclear, yarın sabah satın alalı 3 gün olucak,dağıtıcıdan kaynaklı gecikme diyorsun ama orda ben key alırken 30dk-6 saat arasında en geç teslimat yapılcak yazıyordu. Eğer teslim edebileceğinden emin değilsen o zaman stoklar sınırlı sayıda gibi birşey yazıverseydin keşke. Daha öncede alış veriş yaptım GG üstünden senin sayfandan ama bu ayıp oldu.

Yarın süre bitiş tarihine kadar gelmezse key iptal edicem,önümüzde haftasonu giricek birde araya.

Ben de 17 Aralık'da aldım oyunu ama product key'i bekliyorum hala. Umarım bugün gelir, yoksa hafta sonu da araya girecek, tatilimizde de oyun oynayamayacağız..
Mesaj tarihi:
Oyunların ne şekilde alındığını bilemiyorum, eğer mağazalara box'lar gelmesi şeklinde ise, yurt dışında pazar günü bu mağazaların kapalı olabileceğini düşündüğümden araya hafta sonu girecek diye söyledim.

Edit: Oyunlar digital alım olduğundan, key'ler mail yolu ile geliyormuş. Bu yüzden Nuclear'a, neden gelmiyor diye blah blah yapmayı kesiyorum, adamın bir günahı yok.
Mesaj tarihi:
7 gun early access kazandim
Oyunun redeem islemi 5 dakika surmedi
Hesap aktivasyonu da 21 inde problemsiz yapildi

Ammaaaaa played time : 1 saat asdfdfsfsfssf

Faak real lifeeee

Bildigin bosa akio oyun giremiorum vakitsizlikten
Mesaj tarihi:
Bekliyorum ama heyecanım, hevesim kursağımda kaldı. Akşam olsa da eve gidip oyunumu oynasam diyemiyorum. Akşam eve gittiğimde, arkadaşlarım oyunda olacak ben ise bön bön tv karşısında pinekleyeceğim :(
Mesaj tarihi:
siparişi iptal etmeye çalışıyorum ne sanalpazar geri dönüyor ne nucleardan cevap var bukadar sorumsuzluk olmaz ya ...

salak gibi gidip güvenip nuclearden almasam şuan oynayabiliyor olacağım bön bön bekliyoruz zahmet etsinlerde haber versinler diye ...
  • Yeni Oluştur...