Grast Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 aynı şekilde bende paylaşırım burdan ayrıca şurdada bikaç madur var http://www.swtor.com/community/showthread.php?p=536718#post536718 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amat_zea Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 4-5 gün evvel Leveltr den satın aldım . Message not found . Paramı geri aldım . Çoğu arkadaş çok memnun diye Nuclear den aldım . Message not found . yaklasık 2 saattir ulasmaya calısıyorum ama cevap da alamıyorum kendilerinden . Ben mi çok şanssızım bilmiyorum ama , kabak tadı vermeye başladı ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Ya ben sorunun keyden değilde account la alakalı olabileceğini düşünüyorum Hani aynı sorunla karşılaşıp çözmüş birinden bi yorum duysak rahatlarızda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amat_zea Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Daha önce geçen konuşmalardan anladığım durum accountla ilgili degil cd key ile alakalı . Zira arkadaşlar başka cd key temin ederek çözmüşler durumu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Ha başka key deneyipte çözen var yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amat_zea Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 knox said: evet nuclear bizim arkadaşa yeni key göndermiş ve onu sorunsuz kabul etmiş,aldığın yerden bir rica et sende. Bu arkadaş sorunu yeni key ile çözdüğünü belirtmişti daha önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amat_zea Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Cevap alabilen var mı nuclear ' den ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Nuclear gece atmış, az önce girdim gayet güzel şekilde çalıştı. 1 aylık kullanım içinde olduğu için kredi kartına falan gerek yok ilk ay. Sonra devam etmek isterseniz paypal yada time card ile devam edebilirsiniz. Zaten 1 ay sonra belki Türkiye'ye de satış başlayacağı için direk kredi kartıda işleyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 levelTR'den DDE aldım şimdi. siteye düştükten sonra 10 dakika sürdü tüm işlemler. süper hızlısınız. code'u redeem ettim, kredi kartımı da kabul etti. işten çıkıyım akanzi artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amat_zea Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Arkadaşlar nuclear e ulaşabileceğimiz başka bir mail vs var mı gg özel mesaj harici ...? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 [email protected] msni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 çözebilen varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thiefunion Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 ekran görüntüsünü nuclear'a gönderdim, konuyla ilgilendiğini geri dönüş yapacağını bildirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erkanb007 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 arkadaşlar sizden bir ricam olacak,serverlar açıldıgından ıtıbaren sürekli "no active subscription error" u alıyorum maıl attım halledık tekrar gırın gıbı bı sey yazdılar ama hala oyuna gıremıyorum standart paket oldugu ıcın 30 gunum var ama gıremıyorum şu altta lınkını verdıgım foruma sıkıntımı yazayım dedım yıne olmadı cunkı entersan biçimde foruma da yazı yazamıyorum lütfen birisi son sayfalarda ki gibi mail adresimi yazabılır mı tahmınımce foruma bakıyorlar sorunu cozmek ıcın [email protected] http://www.swtor.com/community/showthread.php?p=523293#post523293 teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amat_zea Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Aynı şekilde haber bekliyorum nuclearden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 soruna dair ne yaptığını yazaabilirseniz sevinirim benim aldığım arkadaşta mail atmış key'leri tedarik ettiği kişiye gelen cevap şu şekildeymiş : May be problem appered because you have inserted Main game key not before 20 December, when release started. Try to create new game account and activate main key there. Or may be some issue with Swtor site activation. Try later or create new account if you forgot to activate maing key before release 20 December Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 key gelmedi benim hala tukenc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 product keyi girdim bugün, şimdi bir şey merak ediyorum oynayabilmek için subscribe istiyor ya oyun , şimdi ben grace period bitene kadar product code girdiysem ,subscribe etmeden oynayabiliyomuyum yoksa sen 2 gün grace period beklemedin keyide girmişin hadi subscribe et mi diyo bilen varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nucLear Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 arkadaşlar message not found hatası bazı kutulu alanlarda dahil oluyormuş. sorun EA'dan kaynaklı. sisteme tanımlanmamış olan keylermiş. sorunlu keyleri EA ya gönderdik. gün içerisinde geri dönüş bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 mani said: 2 gün kazanmak için 2 gün sonra yoğunluktan, teknik sorunlardan vs dolayı 2-3 gün oynayamazsanız ağlarsınız. 1 hafta olsa neyse grace period. 20'sinde teknik sorun olmuyor mu? release bugün herkes saldırdı, bugün olmazsa hiç olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Bezerye said: product keyi girdim bugün, şimdi bir şey merak ediyorum oynayabilmek için subscribe istiyor ya oyun , şimdi ben grace period bitene kadar product code girdiysem ,subscribe etmeden oynayabiliyomuyum yoksa sen 2 gün grace period beklemedin keyide girmişin hadi subscribe et mi diyo bilen varmı ? produck keyi girdiysen orda 29 days remaining tarzı birşey yazıyor bnm anladığım kadarıyla 29 gün boyunca herhangi bir subs a gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 nucLear said: arkadaşlar message not found hatası bazı kutulu alanlarda dahil oluyormuş. sorun EA'dan kaynaklı. sisteme tanımlanmamış olan keylermiş. sorunlu keyleri EA ya gönderdik. gün içerisinde geri dönüş bekliyoruz. bu arada dün gece senden key geldi bana sağolasın. fakat 22'ye kadar girmeyeceğim olur da bana da bu hata çıkarsa bilgilendirirm seni yoksa niye 22'sine kadar bekledin olmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 İlk defa sanalkartımı kabul etmeyen bi alıcı var karşımda. EA allah bin türlü belanı versin, gittim paypal açtım. Sanki o paypal hesabını sanalkarta bağlamıycam ben. Teyallam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Bezerye said: product keyi girdim bugün, şimdi bir şey merak ediyorum oynayabilmek için subscribe istiyor ya oyun , şimdi ben grace period bitene kadar product code girdiysem ,subscribe etmeden oynayabiliyomuyum yoksa sen 2 gün grace period beklemedin keyide girmişin hadi subscribe et mi diyo bilen varmı ? aynı sorun arkadaştada var nedir olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 rusçu bana daha key gelmedi. gg üzerinden almıştım ayın 15'inde.. bekliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar