rondoalla Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 fizban said: leveltr yine aynı şeyleri söylemiş. ben 90 liranın çöpe gittiğini düşünmeye başladım iyice. Sanırım bayağı satış olmuş gittigidiyordan bu şekilde. Sonuçta dolandırıldığınızı düşünüyorsanız savcılığa/polise gidersiniz, dolandırıcılık ihbarı ile dilekçe verirsiniz. 10-15 kişi gidilirse bayağı ciddiye alınır. Online bile ihbar yapılabiliyor yanlış bilmiyorsam. Ancak zannetmiyorum ki o kadar satış yapmış ve şirket olan bir yer böyle bir şey yapsın. Bence ortada çok alakasız bir yanlış anlaşılma var. Beklemek lazım, düzelecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rondoalla Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Bu arada hiç key'i gelmiş ve düzgün bir şekilde girebilmiş + kredi kartını kabul ettirebilmiş biri var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 bence ortada kasıt yok ama Origin'in bu işlere salça olması, saçma sapan engellemeler ve sanırım tam olarak levelTR nin bu adamlara dertlerini anlatamaması ve Origin'den gelen cevapların belirsiz ve anlamsız olması işleri karıştırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 origin 1 kredi kartına 3 satış yapıyor ki leveltr daha önce sorulduğunda origin den almadığını söylemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 ben dolandırıldığımı düşünmüyorum zaten. leveltr'nin olayı çözemediğini düşünüyorum hala. o yüzden gitti paralar diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rondoalla Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Parasını almasına rağmen satış yaptığı yerde belirttiği koşulları sağlamıyorsa (oyunun tam sürümü, 1 ay bedava olması vs.) hakkınızı arayabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 digital deluxe edition sadece origin'den satılıyor. LevelTR kendisi almamış olabilir ama o zaman dışarda iş yaptığı kişi oradan alıyor. Başka yolu yok çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 resmi sitede yazıyor o zaman origin keyleri yollamış. nerede bizim keyler :D dün gönderildi keyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thundeim Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Valla bende biraz önce konuştum leveltr ile bana da origin ile konuştuklarını 2. keylerin bize mi yoksa kendilerine mi geliceğinin kesin olmadığını söylediler. Biraz önce de buraya başka birşey yazmışlar bilmiyorum ne olucak artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nucLear Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Arkadaşlar tedarikçimle kunşuğuma göre kısmetse 19-20si gibi keylerin teslimine başlıyacaz. Zaten 22 aralığa kadar key girme süresi var. bu süre içinde herkesin keyinin yetişeceğini düşünüyorum. Çok talep ve elimdeki tüm erken giriş kodlarının tükendiğinden dolayı stoktan fazla satış olmaması için gittigidiyor ve sanalpazardaki satışlarımı kapattim. Yeni satışları artık keyleri teslim alıp dağıtmaya başladıktan sonra açmayı planlıyorum. Bilginiz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 yürü be ruscu kim tutar seni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 tam sen kapamadan önce sanalpazartan almıştım oh iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 bir şey sorayım şimdi biz deluxe alanlara gelen holodur, araçtır vs şeyler ne zaman gelecek, tamam color stone geldi in game maile de diğerleri ne zaman gelecek ya da almam için ne yapmam gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 asıl cdkeyi girince gelcek onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Eline Collector's Edition bundle geçmiş olan arkadaşlara bir sorum var. Product code, dvd case'in içinde mi bulunuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 ya şimdi rusçudan alırsak keyler yarın mı gelicek? şu an sitede stokta yok diyor. onu normal key'ler için mi söylüyor yokhsa? ona göre sipariş vereceğim. ayrıca artık casual oyuncuyum. sabah 9 akşam 6 buçuk çalıştığım için kalan zamanlarda oynamayı planlıyorum. casual'a imkan veren bir oyun mu ilk izlenimlere göre? yokhsa online açlığımı bf3 ile bastırmaya mı devam edeyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nucLear Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Arkadaşlar merhaba. An itibariyle ilk parti keyler elime ulaştı ve dağıtımına başladım. Şuan için sadece bir kısım Deluxe keyler gelmiştir. Sipariş sırasına göre dağıtıma başlanmıştır. Alış sırasına göre keyleri gönderiyorum. Bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 10 numarasın Rusçu. Keyleri bekliyoruz. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 yeni satışlar kapalı demişsin nuClear, sitede deluxe edition falan göremiyorum. bu konuda bi bilgilendirebilirsen ona göre havale yapıcam. çok sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Standart ve deluxe edition satışlarını kapatmış, şu anda da ön sipariş ile alanların keylerini dağıtıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 deluxe edition da neler kaçırdım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Bu başlık altında yazıyor olmalı. Bir göz gezdir istersen. Mount ve bir kaç ıvır zıvır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LevelTR Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Sevgili Arkadaşlar; Bugün itibari ORİGİN' olayı netleştirdi 2.key ler elimize ulaşmaya başladı alım sırasına göre cd keyler 1saat içinde dağıtılmaya başlıyacaktır. Ayın 21ine kadar hiç bir müşterimizi madur etmeden key dağıtımı yapılacaktır. Gönderim şekli: Gittigidiyor alan müşterilerimizin mesajlarım bölümüne gönderilmeye başlamıştır. LevelTR.com direk satın alan müşterilerimizin üyelik maillerine gönderilmeye başlamıştır. Bilginize sunarız. Eski Dünya Bilgi Sistemleri Ltd.Şti. LevelTR.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Bilgilendirme için teşekkürler LevelTR. (tu) Sipariş eden arkadaşların mağdur olacaklarını düşünmüyorduk zaten. Ortada sadece karışık bazı konular vardı, onlar da böylelikle netleşmiş oldu. Güzel oldu bu, tüm satıcılar keyleri gönderiyorlar. 22sine kadar almayan kalmayacaktır bence. Amazondan sipariş yapanlar hariç. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Bazı CE lerin içinden product key çıkmıyormuş. keyin yazması gerektiği yer boşmuş. Ulan kimse mi kontrol etmiyor basım yaparken ink bitti mi bitmedi mi diye. http://www.threadbombing.com/data/media/20/LOL_Face.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar