Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Wars: The Old Republic / Satın Alma Bilgileri

-Deno-

Öne çıkan mesajlar

fizban said:

leveltr yine aynı şeyleri söylemiş. ben 90 liranın çöpe gittiğini düşünmeye başladım iyice.

Sanırım bayağı satış olmuş gittigidiyordan bu şekilde. Sonuçta dolandırıldığınızı düşünüyorsanız savcılığa/polise gidersiniz, dolandırıcılık ihbarı ile dilekçe verirsiniz. 10-15 kişi gidilirse bayağı ciddiye alınır. Online bile ihbar yapılabiliyor yanlış bilmiyorsam. Ancak zannetmiyorum ki o kadar satış yapmış ve şirket olan bir yer böyle bir şey yapsın. Bence ortada çok alakasız bir yanlış anlaşılma var. Beklemek lazım, düzelecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar tedarikçimle kunşuğuma göre kısmetse 19-20si gibi keylerin teslimine başlıyacaz.
Zaten 22 aralığa kadar key girme süresi var. bu süre içinde herkesin keyinin yetişeceğini düşünüyorum.

Çok talep ve elimdeki tüm erken giriş kodlarının tükendiğinden dolayı stoktan fazla satış olmaması için gittigidiyor ve sanalpazardaki satışlarımı kapattim. Yeni satışları artık keyleri teslim alıp dağıtmaya başladıktan sonra açmayı planlıyorum.
Bilginiz olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

ya şimdi rusçudan alırsak keyler yarın mı gelicek? şu an sitede stokta yok diyor. onu normal key'ler için mi söylüyor yokhsa?

ona göre sipariş vereceğim.

ayrıca artık casual oyuncuyum. sabah 9 akşam 6 buçuk çalıştığım için kalan zamanlarda oynamayı planlıyorum. casual'a imkan veren bir oyun mu ilk izlenimlere göre? yokhsa online açlığımı bf3 ile bastırmaya mı devam edeyim?
Sosyal ağlarda paylaş

Sevgili Arkadaşlar;

Bugün itibari ORİGİN' olayı netleştirdi 2.key ler elimize ulaşmaya başladı alım sırasına göre cd keyler 1saat içinde dağıtılmaya başlıyacaktır.
Ayın 21ine kadar hiç bir müşterimizi madur etmeden key dağıtımı yapılacaktır.

Gönderim şekli:
Gittigidiyor alan müşterilerimizin mesajlarım bölümüne gönderilmeye başlamıştır.
LevelTR.com direk satın alan müşterilerimizin üyelik maillerine gönderilmeye başlamıştır.

Bilginize sunarız.

Eski Dünya Bilgi Sistemleri Ltd.Şti.

LevelTR.com
Sosyal ağlarda paylaş

Bilgilendirme için teşekkürler LevelTR. (tu)

Sipariş eden arkadaşların mağdur olacaklarını düşünmüyorduk zaten. Ortada sadece karışık bazı konular vardı, onlar da böylelikle netleşmiş oldu.

Güzel oldu bu, tüm satıcılar keyleri gönderiyorlar. 22sine kadar almayan kalmayacaktır bence. Amazondan sipariş yapanlar hariç. :(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...