Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Wars: The Old Republic / Satın Alma Bilgileri

-Deno-

Öne çıkan mesajlar

Preorder key'leri redeem edememe, "messege not found" hatası benim gördüğüm kadarıyla genellikle SWTOR sitesinin yoğunluğundan kaynaklanıyor biraz.

Origin programını indirip oradan redeem etmeyi deneyebilirsin. Ya da sitenin daha sakin olduğu zamanları deneyebilirsin.

"Keyler" derken, birden fazla mı oyun aldın, yoksa bir oyun için sana levelTR birden fazla mı key gönderdi?
Sosyal ağlarda paylaş

DeviantSun said:

Preorder key'leri redeem edememe, "messege not found" hatası benim gördüğüm kadarıyla genellikle SWTOR sitesinin yoğunluğundan kaynaklanıyor biraz.

Origin programını indirip oradan redeem etmeyi deneyebilirsin. Ya da sitenin daha sakin olduğu zamanları deneyebilirsin.

"Keyler" derken, birden fazla mı oyun aldın, yoksa bir oyun için sana levelTR birden fazla mı key gönderdi?

İlki hata verince key de problem olabilir diye 2. bir cd key yolladılar . Fakat aynı hatayı aldık . Dediğin gibi sitenin yoğunluk probleminden olduğunu düşünüyorum ben de . Halledebileceğiz umarım problemi .
Sosyal ağlarda paylaş

amat_zea said:

Evet key i aldım , ama message not found hatası alıyorum . pre order dan bile redeem yapamıyorum yani . Leveltr den aldım zaten burdaki bir çok kişi gibi .

az önce bir arkadasa aldik oda denedi ayni problem,sanirim patladi olay.mail atmis arkadas bakalim nedir sorun
Sosyal ağlarda paylaş

knox said:

amat_zea said:

Evet key i aldım , ama message not found hatası alıyorum . pre order dan bile redeem yapamıyorum yani . Leveltr den aldım zaten burdaki bir çok kişi gibi .

az önce bir arkadasa aldik oda denedi ayni problem,sanirim patladi olay.mail atmis arkadas bakalim nedir sorun

siz nereden aldınız oyunu ? Leveltr den mi ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...