Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Rusçu bu: http://www.gamekeystore.net/newstore/index.php?route=common/home msni bu: [email protected] Gittigidiyor ve sanalpazar'da niki nuclear Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 bu forumda baya kisi ruscudan aldi(bf3 sw tor) sorun yasayan gormedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nicoteen Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Anladım teşekkür ederim peki bugün aldıgım taktirde cd keyi bana ne kadar bir zamanda atar ortalama ve attığı taktirde oyuna girme ihtimalim varmı 20 sinden önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 akşama gönderir keyini,early access bıdısı 19. aralık'a kadar gelecek sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Preorder key'leri redeem edememe, "messege not found" hatası benim gördüğüm kadarıyla genellikle SWTOR sitesinin yoğunluğundan kaynaklanıyor biraz. Origin programını indirip oradan redeem etmeyi deneyebilirsin. Ya da sitenin daha sakin olduğu zamanları deneyebilirsin. "Keyler" derken, birden fazla mı oyun aldın, yoksa bir oyun için sana levelTR birden fazla mı key gönderdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nicoteen Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Yani bugün girme olasılığım hiç mi yok dediğinize göre girsem girsem 19 unda girerim öyle bir durumda 20 sini bekleriz tek cd key gelir daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 bugun girersin %99 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nicoteen Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Sen mesela şu anda oyuna girebiliyormusun ? veya kasımda preorder yapanlar bile giremezken bizim şansımızın olma ihtimali nasıl olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 15 aralik benim. demin yolladiklari wave le 8 aralik giris yapti aksama girmis olurum %99 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nicoteen Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 sende rusçudanmı aldın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 eet bide soyle bisey var Stephen Just confirmed that people that registered as late as yesterday will be in today. demin yazmis twitterdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nicoteen Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 ödemeyi kredi kartıylamı yaptın ve ayrıyetten redeem yapabildin bir sorun yasamadın dimi siteden code u yazarken. Zaten anladıgım kadarıyla bir sorun yasandıgı taktirde onaylama durumu 22 sine kadar falan oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 wookie detected kodu gir işe yaramazsa onay verme bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nicoteen Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Tamam kardeşte ben pek fazla anlamıyorum bu gittigidiyor olaylarından kredi kartından parayı yolladıgım taktirde onay verene kadar o para onların hesabına geçmiyormu cunku dıger turlu onay vermedigimden kredi kartından cektırdıgım parayı geri alma ihtimalim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amat_zea Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 DeviantSun said: Preorder key'leri redeem edememe, "messege not found" hatası benim gördüğüm kadarıyla genellikle SWTOR sitesinin yoğunluğundan kaynaklanıyor biraz. Origin programını indirip oradan redeem etmeyi deneyebilirsin. Ya da sitenin daha sakin olduğu zamanları deneyebilirsin. "Keyler" derken, birden fazla mı oyun aldın, yoksa bir oyun için sana levelTR birden fazla mı key gönderdi? İlki hata verince key de problem olabilir diye 2. bir cd key yolladılar . Fakat aynı hatayı aldık . Dediğin gibi sitenin yoğunluk probleminden olduğunu düşünüyorum ben de . Halledebileceğiz umarım problemi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 nuclear'dan al gitsin işte yamuk olmadı kimseye, o kadar kişi aldık biton. , Kargo yola çıkmış gibi işaretliyor o, sende aldım diye onay veriyon, en son sana cdkeyi yolluyor mesaj ile bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nicoteen Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Yani onaylamam gerekiyor. 15 dkka önce aldım ne zaman cd key bende olur ? Umarım girerim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nevberos Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 benim balonlarım vardı bir zamanlar. nedense aklıma geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 amat_zea said: Evet key i aldım , ama message not found hatası alıyorum . pre order dan bile redeem yapamıyorum yani . Leveltr den aldım zaten burdaki bir çok kişi gibi . az önce bir arkadasa aldik oda denedi ayni problem,sanirim patladi olay.mail atmis arkadas bakalim nedir sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amat_zea Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 knox said: amat_zea said: Evet key i aldım , ama message not found hatası alıyorum . pre order dan bile redeem yapamıyorum yani . Leveltr den aldım zaten burdaki bir çok kişi gibi . az önce bir arkadasa aldik oda denedi ayni problem,sanirim patladi olay.mail atmis arkadas bakalim nedir sorun siz nereden aldınız oyunu ? Leveltr den mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Oh yes beybi geldi oyunum. 3 günde gönderen shopto'ya teşekkürler sdf. Yalnız oyun 3 dvd LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 yok nuclear'dan aldık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amat_zea Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Knox merhaba , sorunu çözebildiniz mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 evet nuclear bizim arkadaşa yeni key göndermiş ve onu sorunsuz kabul etmiş,aldığın yerden bir rica et sende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amat_zea Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 2 adet denedik zaten ama son partinin hepsi problemli dedi en son leveltr deki arkadas , yeni parti gelince vereceklermiş artık yenisini . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar