Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Wars: The Old Republic / Satın Alma Bilgileri

-Deno-

Öne çıkan mesajlar

ben aldım shopto dan harika bi hizmet var.

pre-order kodumu gönderdi.ingiltereden çıkıyor kargo.Royalmail aracılığıyla türkyieye geliyor ptt den yola devam ediyor.Özel izleme numaralı kargoyu seçip azcık para verirsen ptt dende izliyorsun..en geç 1 hafta diyorlar..

ekşiden yorumları okuyabilirsin..
Sosyal ağlarda paylaş

If you pre-order Star Wars: The Old Republic Inc Early Game Access Pre Order Bonus before 12pm on Friday 16th of December 2011 we will guarantee that you will receive it by the release date of Tuesday 20th of December 2011, if you do not receive it we will compensate you with £3.00 on your shopto account.
Sosyal ağlarda paylaş

Uzun quote

DeviantSun said:

Sevgili leveltr, benim çok basit bir sorum olacak, dikkatli okuyup cevaplarsanız sevinirim.

A kişisi EBay'den 5$'e Preorder Key alıyor ve SWTOR sitesine gidip bu key'i redeem ediyor. Bu eylemin sonunda, Code Redeem sayfasında aynen aşağıdaki yazı yazıyor;
"SWTOR Sayfası" said:

Below is a list of valid Star Wars: The Old Republic codes that have been redeemed under this account.

12.04.2011Star Wars™: The Old Republic™ Early Game Access: Ready to patch
12.04.2011Star Wars™: The Old Republic™ Digital Deluxe Edition Pre-Order

B kişisi ise leveltr'den 99TL'ye DDeluxe alıyor ve siz bir key gönderiyorsunuz. SWTOR sitesine gidip bu key'i redeem ediyor. Bu eylemin sonunda, Code Redeem sayfasında aynen aşağıdaki yazı yazıyor;
"SWTOR Sayfası" said:

Below is a list of valid Star Wars: The Old Republic codes that have been redeemed under this account.

12.05.2011Star Wars™: The Old Republic™ Early Game Access: Ready to patch
12.05.2011Star Wars™: The Old Republic™ Digital Deluxe Edition Pre-Order

Şimdi bu durumda iki kullanıcının da "Account" sayfasında birebir aynı şeyler yazıyorsa ve birebir aynı yolu takip etmişlerse, nasıl oluyorda EA birinin sadece 5$'lık preorder olduğunu anlıyor, diğerinin gerçek oyun olduğunu anlıyor?

Bu yazdığım şey birebir şu anda yaşanmış ve gerçek olaydır, B kişisi benim, A kişisi de bir arkadaşım.
[hr]
Ayrıca, bir olay daha belirteyim, ben sırf kontrol amaçlı Origin programını da kurdum ve orada hesabıma girdim. Origin programı içinde şu an sadece "Digital Deluxe Preorder" gözüküyor. Hediye item olarak da sadece "Color Stone" gözüküyor. Yani iddia ettiğiniz gibi full oyun gözükmesi gibi bir durum da yok.

Bu forumlarda sanmıyorum ki hiç bir arkadaşım sizin kullanıcıları aldattığınızı düşünsün, bizim böyle bir inancımız yok. Sadece söylemek istediğimiz nokta; size Key'leri sağlayan teminatçınız bir karışıklığa yol açmış gibi gözüküyor. Bu konuda da sizden beklediğimiz en kısa zamanda bunu açıklığa kavuşturmanız.

İlginiz ve takibiniz için şimdiden teşekkürler.

off bunu bilmiyordum ben işte, pre order 5euro satildiğini.leveltr nin bu konuyla acil ilgilenmesi gerekiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...