Sannin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 ben aldım shopto dan harika bi hizmet var. pre-order kodumu gönderdi.ingiltereden çıkıyor kargo.Royalmail aracılığıyla türkyieye geliyor ptt den yola devam ediyor.Özel izleme numaralı kargoyu seçip azcık para verirsen ptt dende izliyorsun..en geç 1 hafta diyorlar.. ekşiden yorumları okuyabilirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 ekşiye gerek yok shoptodan 20 üzeri oyun aldım ben 5 günde gelir maks.eğer ptt de problem cıkmaz ise.ki takipli postalarda problem olmuyor .takipsiz alınca ptt kaybediyor falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 If you pre-order Star Wars: The Old Republic Inc Early Game Access Pre Order Bonus before 12pm on Friday 16th of December 2011 we will guarantee that you will receive it by the release date of Tuesday 20th of December 2011, if you do not receive it we will compensate you with £3.00 on your shopto account. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 shoptodan zamanında bi türlü gelemeyen siparişlerimi hatırladım birden ptt sağolsun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Pre-order keyiyle kaç gün oynanabiliyor? Olurda bir problem çıkıp gecikirse diye endişeleniyorum. Bir arkadaşın siparişi postada kaybolduğundan siparişini baya geç almıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Ayın 20sine kadar oynanıyor, senin early accessi 18inde açarlarsa 2 gün. Sonra gg, pre orderlar release key girmeden releasede oynayamacak aka grace period yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Uzun quote DeviantSun said: Sevgili leveltr, benim çok basit bir sorum olacak, dikkatli okuyup cevaplarsanız sevinirim. A kişisi EBay'den 5$'e Preorder Key alıyor ve SWTOR sitesine gidip bu key'i redeem ediyor. Bu eylemin sonunda, Code Redeem sayfasında aynen aşağıdaki yazı yazıyor; "SWTOR Sayfası" said: Below is a list of valid Star Wars: The Old Republic codes that have been redeemed under this account. 12.04.2011Star Wars™: The Old Republic™ Early Game Access: Ready to patch 12.04.2011Star Wars™: The Old Republic™ Digital Deluxe Edition Pre-Order B kişisi ise leveltr'den 99TL'ye DDeluxe alıyor ve siz bir key gönderiyorsunuz. SWTOR sitesine gidip bu key'i redeem ediyor. Bu eylemin sonunda, Code Redeem sayfasında aynen aşağıdaki yazı yazıyor; "SWTOR Sayfası" said: Below is a list of valid Star Wars: The Old Republic codes that have been redeemed under this account. 12.05.2011Star Wars™: The Old Republic™ Early Game Access: Ready to patch 12.05.2011Star Wars™: The Old Republic™ Digital Deluxe Edition Pre-Order Şimdi bu durumda iki kullanıcının da "Account" sayfasında birebir aynı şeyler yazıyorsa ve birebir aynı yolu takip etmişlerse, nasıl oluyorda EA birinin sadece 5$'lık preorder olduğunu anlıyor, diğerinin gerçek oyun olduğunu anlıyor? Bu yazdığım şey birebir şu anda yaşanmış ve gerçek olaydır, B kişisi benim, A kişisi de bir arkadaşım. [hr] Ayrıca, bir olay daha belirteyim, ben sırf kontrol amaçlı Origin programını da kurdum ve orada hesabıma girdim. Origin programı içinde şu an sadece "Digital Deluxe Preorder" gözüküyor. Hediye item olarak da sadece "Color Stone" gözüküyor. Yani iddia ettiğiniz gibi full oyun gözükmesi gibi bir durum da yok. Bu forumlarda sanmıyorum ki hiç bir arkadaşım sizin kullanıcıları aldattığınızı düşünsün, bizim böyle bir inancımız yok. Sadece söylemek istediğimiz nokta; size Key'leri sağlayan teminatçınız bir karışıklığa yol açmış gibi gözüküyor. Bu konuda da sizden beklediğimiz en kısa zamanda bunu açıklığa kavuşturmanız. İlginiz ve takibiniz için şimdiden teşekkürler. off bunu bilmiyordum ben işte, pre order 5euro satildiğini.leveltr nin bu konuyla acil ilgilenmesi gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 o preorderlar şey, originin sitesindeki €74.99 Includes Origin £5 Pre-Order Fee aslında özet olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 shopto disinda nereyi tavsiye edersiniz? daha ucuz? thehut? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 nucLear said: Tedarikçim ile görüştüm arkadaşlar. Muhtemelen ayın 20sinden önce geleceğini söyledi. Ama tam net tarih vermedi. 15 olur 16 olur 17 olur. 20 aralıktan gönce geldiği gibi teslimatlarımız sipariş sırasına göre başlayacaktır bilgilendirmek istedim. title şahane olmuş RRR rusçureyiz RRR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nucLear Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Değişik bi title evet:) Forumun başka bölümlerinde başka anlamasınla Rusçu felan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 aha kuşçu gibi nihoha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 LuNiZ said: shopto disinda nereyi tavsiye edersiniz? daha ucuz? thehut? Daha ucuzdan önce daha erken gönderebilecek biryer bulmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 verdım ruscu dan siparisi, ugrasamadım valla geldi gelmedi ıvır kıvır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 daha once mesaj yazdım ama sılınmıs sanırım. SP ve GG arasında takıldım nuclear'dan deluxe edıtıon almak ıcın. SP nasıl guvenılır mı? Elımdekı kartada taksit yapıyor. merak etme nuco para her harukalda senin cebine girecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 benim alisveris yapan arkadaslarim memnun kalmislardi sp den. ama ben gg den verdim siparisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 nuclear dan kod geldi. siteden girdim ama oyun halen gelmedi accounta. basina gelen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Hemen gelmiyebilir sen gir redeem et kodu preorder icin link cikmiyormu orda download client diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 yok bos :) ama ilginc olan origin e gelmis http://c1112.hizliresim.com/s/8/zjcg.jpg sitede yok halen. bi sıkıntı olurmu yoksa birakiyim mi boyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 origine keyi girdiğin an geliyor. aynı db'i kullanıyorlar sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nucLear Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 şuan itibariyle preorder kodunu swtor.com dan redeem edince direk origin hesabınıza geçiyor oyun. swtor dan client te iniyor sanırım ama daha aktif değil. giriş henüz yok diye uyarı var açınca clienti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 onayi veriom o zmn sıkıntı yoksa :99 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 ben beceremedim redeem etmeyi kodu.. giriyorum giriyorum validate kismina gelmiyor bir turlu. birseyi eksik yapiyorum ama neyi. edit: becerdim sonunda... onayida verdim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 pre-order kodu swtor sitesine giriyoruz ondan sonra orginis'den mi download ediyoruz. dogru anlamıs mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 yok swtorun sitesinde dl linki çıkıo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar