Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Wars: The Old Republic / Satın Alma Bilgileri

-Deno-

Öne çıkan mesajlar

bende aldım 89TL ye bir sorun çıkacağına ihtimal vermiyorum ha olurda çıkarsa mutlaka geri ödeyecektir veya cdkeyleri temin edecektir

mind trick dışında mağdur edilmeyiz

-ikinci bir cdkeye ihtiyacınız yok"
-ikinci bir cdkeye ihtiyacımız yok
-bu cdkey size yeterli
-bu cdkey bize yeterli

leveltr gains 100 Dark Side Points + 89credits
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar ben telefon açtım konuştum adamlarla öle bişey yok.
Box ürünlerde 2.kod olayı var.
Digital Deluxe Edition cd key lerde böle bir olay yok.
All-in-one cd keyler ve sadece dijital olarak satılıyor.
Israrım üzerine şunuda sölediler eğerki yanılıyorlar ise aynın 20sinde oynayamadıgımız taktirde, keyleri zarar ziyan gözetmeden. gönderebileceklermiş. Sizinde aklınıza takılan bişiler varsa arayın arkadaşlar leveltr.comda iletişim numaraları var.
Sosyal ağlarda paylaş

burası mağdur etmez ofisi var kıbrısda ve eskişehirde ayrıca ggde 19k feedback derken yapmaz yani oturupta sırf 30-40 tane swtor satıştan elde ettiği kar'a tenezzül etmez, hani şahıs olsa satan her türlü dark side kayar.
mutlaka zarara bile uğrasa cdkeyleri karşılar en olmadı para iade yapar bu kadar adam yüklenirse :)
Sosyal ağlarda paylaş

Snakers said:

Arkadaşlar ben telefon açtım konuştum adamlarla öle bişey yok.
Box ürünlerde 2.kod olayı var.
Digital Deluxe Edition cd key lerde böle bir olay yok.
All-in-one cd keyler ve sadece dijital olarak satılıyor.
Israrım üzerine şunuda sölediler eğerki yanılıyorlar ise aynın 20sinde oynayamadıgımız taktirde, keyleri zarar ziyan gözetmeden. gönderebileceklermiş. Sizinde aklınıza takılan bişiler varsa arayın arkadaşlar leveltr.comda iletişim numaraları var.

halen idda ediyorsunuz. şuan girilen tüm kodlar 5$ veya 5€ değerinde sadece pre order kodları. az sonra resmi yazılarla güncelleyeceğim.

SWTOR'dan

Pre-order charges will vary by retailer. In most cases, upon purchase of your pre-order you will be charged an advance payment. Pre-order charges vary by country, so check with your preferred video game retailer for exact details.

The recommended advance payment price for Standard and Digital Deluxe Edition is $5 (USD)/ £5 / €5. The recommended advance payment price for Collector’s Edition is $20 (USD)

ORIGIN
When will my payment method be charged the pre-order advanced payment amount by Origin.com?

When using payment methods other than Click and Buy, you will be pre-authorized for the full amount of the game. After 24 hours this pre-authorization will be released and you will ONLY be charged for the Pre-Order Fee. The balance will be charged on December 20, 2011.

SWTOR'dan
Will I need a different code when the Game officially launches or is the Pre-Order Code all I will need to play once the Game goes live?

Yes, once the Game officially launches you will need to redeem a Game Code, which is supplied with your copy of Star Wars: The Old Republic.
Sosyal ağlarda paylaş

bioware:
Will I need a different code when the Game officially launches or is the Pre-Order Code all I will need to play once the Game goes live?
Yes, once the Game officially launches you will need to redeem a Game Code, which is supplied with your copy of Star Wars: The Old Republic.

:)

asıl game key olmadan deluxe editionun bonusları da açılmıyor, 20sinden sonra oyuna da girilmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

2. key var orası %100 ama adama anlatamadık heralde :)
neyse 20sinde tekrar çalarız kapısını heheh

açıklama ypamış siteden :)

Dikkat! GÜNCEL HABER: 07.12.2011 Star Wars The Old Republic Dig. Deluxe Edition CD Key Ürün Yok satmaktadır. Ürün Fiyatı 89TL. dir. Fiyatlarını bazen 999tl Olarak görebilirsiniz yeni stok temin ediliyor demektir devamlı takip ediniz 89TL. Fiyat Yazdığında Stoklar Mevcut demektir arkadaşlar. NOT: Ürün hakkında çok telefon almaktayız 2.Kod ihtiyacınız yoktur. Ürün Digital deluxe Edition Key dir. Box ürünlerde 2. keye ihtiyac vardır karıştırmayınız.

Sosyal ağlarda paylaş

e şimdi bir dakika.

diyelim ki ben '15 aralık'da başlayabiliyorsunuz early access ile' diye bir mail aldım. bu durumda ben hangi kodu giriyor olucam oyunu download edip oynamak için ? pre-order kod değil mi ?

bununla birlikte ea sonrasında, yani official launch sonrasında muhtemelen kimsenin eline ulaşmamış olacak oyun henüz. ben collector'ı amerika'daki adrese göndermiştim, oraya bile 25 - 26 aralık'da falan ulaşacak diyor. hadi oyuna fiziksel olarak gerek olmayacak da, kod'a ulaşmak için dahi 1 haftaya yakın bekleyeceğiz muhtemelen. bildiğin oynayamicaz yani o sırada ?
Sosyal ağlarda paylaş

ya işte çok saçma sistem yaptılar çokmu zordu tek kod yapmak şunu
20sinden önce alıp girenleri pre-order sayarsın early access verisin + 30day devam eder bu kadar basit ne diye uğraştılar bunla anlam veremiyorum.

swtor forumdan stickiy koyalımda emin olsun herkes yani kutu bekleyen feci tantana çıakrtacaktır cidden çok saçma bence herkes amerikada ukde yaşamıyor :P

Greetings, If you have already applied a pre-order code to your account, you do not need to modify it or add a second one if you upgraded your edition. Any pre-order code applied to your account will only grant you Early Game Access and the Color Stone item. When you receive your product code at launch and apply this to your account you will then be granted the in-game items that are associated with the version that you have purchased. I hope this answers your question.

Sosyal ağlarda paylaş

-Deno- said:

aynen, büyük saçmalık bu.

amerika'daki insanların bile eline geçmeyecek yani hemen, ne yani 3 - 4 gün bomboş mu kalacak server'lar sırf oyunlar elimize ulaşmadı diye.

şikayet eden falan yok mu official forumlarda ?

başından beri bundan bahsediyoruz. aynen dediğin gibi olacak. dolayısıyla dijital olarak oyunu alanlar avantajlı hale gelecekler. bir de amerika'da veya avrupa'da yaşayanlara da emin olun oyun çıkmadan gönderilir 1 2 gün önce oyun server'lar açılmadan insanların ellerinde key'leri olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Gangren said:

2 haftalık grace period var?
Pre-order code girenlere, retail codelarını girmeleri için 20'sinden itibaren 2 (?) haftalık süre tanıyacaklar.

Bu 2 hafta içerisinde code girmezlerse accountları askıya alınacak.

Warhammer Online'da da aynı sistem vardı

(tu)Bu yeni icat olan bir olay değil ki. Warhammerda da aynısını yapmıştı EA. Buradaki tek fark, preorder tarihine göre access verme, ki bence en doğrusu bu. Temmuzda alan adamla Aralıkta alan adamın biraz farkı olsun.

Vay efendim, 20sinde key giremicem, account blok olacak diye ortalığı velveleye vermeyin. Yok öyle birşey. :)
Sosyal ağlarda paylaş

vay, alan yetkilisine 'başından beri bundan bahsediyoruz, niye takip etmiyorsun' diye ayar çekmek ha ! dsfsdfs.

gangren'in dediği gibi olmasını bekliyordum ben de zaten, warhammer'da da dediğiniz gibi aynısı olmuştu çünkü. grace period yok diye düşündüm bir an.
Sosyal ağlarda paylaş

Evr said:

2. key var orası %100 ama adama anlatamadık heralde :)
neyse 20sinde tekrar çalarız kapısını heheh

açıklama ypamış siteden :)

Dikkat! GÜNCEL HABER: 07.12.2011 Star Wars The Old Republic Dig. Deluxe Edition CD Key Ürün Yok satmaktadır. Ürün Fiyatı 89TL. dir. Fiyatlarını bazen 999tl Olarak görebilirsiniz yeni stok temin ediliyor demektir devamlı takip ediniz 89TL. Fiyat Yazdığında Stoklar Mevcut demektir arkadaşlar. NOT: Ürün hakkında çok telefon almaktayız 2.Kod ihtiyacınız yoktur. Ürün Digital deluxe Edition Key dir. Box ürünlerde 2. keye ihtiyac vardır karıştırmayınız.

adamın açıklaması mantıklı geldi bana. Origin'den direk alanların da örneğin 2. bir code girmesine gerek olmaması lazım ama bu açıklamaya göre..

Origin'den alan code giriyor mu acaba ayrıca?
Sosyal ağlarda paylaş

yunusemre bioware'in açıklamasını kaçırdın heralde...
o gg'daki kardaş bunun garantisi biziz diyen adam ne açıklarsa açıklasın bioware'dan daha çok biliyo değildir heralde :D
Norak said:

bioware:
...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...