hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 HighSelf said: iste 15k falan aliyosun ama dünyanın en büyük şehrinin gobeginde dünyanın aynı zamanda en ilaçlı en sağlıksız besinlerini yiyosun ben olsam karavanımı alır çiftlik kurar kendim yetiştiririm para biriktirip, bi yandan da işimi evden yapabilicek bi hale getiririm edit: bildiğin kıskanmışım ahahahah hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 ahah sayfalarca adamı zengin olduguna ikna edemedik alkolik olması normaldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 mithat yüzünden oldu. 6k maaşı olan zengin adamın züppe oğlu falan filan bi girdi konuya, ben de 6k maaşı olan adam zengin değildir dedim. öncesini bilen varsa yazsın direkt teşhis edelim kim getirdi konuyu buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 barutu kim dökmüş bilmem de ateşi garanti nilep yakmıştır since 2005. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 ama biz penth'in maaşını tl üzerinden hesapladık, çevirsin biri dolardan tl ye şu maaşı, 20k yı aşıyo mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 yok 8-9 bin dolar alıyor sanırım 15k tl dedi galiba 12-13 bin demişimde sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 zenginin malı züürdün ağzını(elini) yorarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 hahah olm ben boyle seyleri konusmam genelde, nilep yuzunden hep :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 hakkaten ya bi cuma gecesi biz fakirler toplandık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 TD)Pentagram said: zenginin malı züürdün ağzını(elini) yorarmış tabi baksana adam heyecandan 3 kere editledi mesajını, suratına söylesen döver, bu dünyada zengin olmayacan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 ahaha yanlıs yazımdan editliyoruz dogru paylaşımcıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 sdfklfd konu nerelere geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 etilerde plaza yok bide hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 o değilde dasaanın fakir rageleri gözlerden kaçmadı dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 a buzlu fıstık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 badem o fakir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Zenginlik sınırı 15 e mi çıktı. Bir karar verin artık. Çocuk hazır kesicem bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 nilepi ikna et abi ondan sonra hazır 15 liran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 your eyes are amazing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 lan yine ekside top oldu bu konu kimin parmagi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 @Rewendor, yok esasen de benim de tiyatrodan konserden örnek veriyor olma nedenim o gibi aktivitelere katılan insanların belli bir kültür seviyesini aşmış olmaları gereği. Türkiye'de pahalı olan aktiviteler zaten kültürel etkinlikler genel olarak. Tamam futbol maçları pahalı ama tüm dünyada bu tip popüler etkinlikler yine arzın talebi karşılamaması nedeniyle pahalı. İnsancıl yaşam eşiğinin tüm dünyada aynı olan kısmı insanların onurlarından taviz vermeden (vücutlarını satmak zorunda kalmadan, köle hayatı sürmeden, dilenmeden vs.) "huzurla" yaşayabildikleri noktadır. Geri kalan tüm bu saydığımız kültürel etkinliklerin, keyfi para harcanan şeylerin ise her kültürde/toplumda/ülkede olan-olması gereken algı farklılıkları nedeniyle eşik farklılıkları doğurması normaldir. Daha nasıl anlatayım bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 ilk 6 sayfa okuyabildim bunu yazmadan önce. ardeth ağır saçmalamış. hani az düşünerek yorum yazanlardan biri, trol değil. işte bu daha da vahim. trol olsa hadi neyse. kürtler haksızlığa uğrarsa medeni şekilde hakkını arayanlar ile pkklıyı karıştırmayın. pkk sempatizanı dediğinizin dağdakinden tek farkı biri adam öldürür diğeri ise öldürmesini olağan karşılar. gerekirse ona yardım eder. yardım illa silha taşımak da değildir. şehirlerde olaylar çıkartır. sadece adam dövmek, yaralamak için kafa tası milliyetçiliği yapanlar da haksız. fakat adamların camında bayrağımız var diye de taşlarlarsa, buna karşı verilen tepki ile diğer pkklıların hareketlerini aynı kefeye koymak..lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Lancelion said: lan yine ekside top oldu bu konu kimin parmagi varoha ne alaka bu, ekside pati mi konusuyolar lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 E heralde zenginin forumu fakirin sözlüğünü yorarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar