Red Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 rew süper zenginleri ayrı tutuyorum ama ayda 15 bin lira düzenli gelirin varsa kaliteli yaşarsın nilepte alkolik depresif bir adam olmus ama başkası olsa çatır çatır yaşar o parayla :) babada yokmus bide.anne ve tek cocuk.daha nolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 kaliteli yaşıyoruz zaten ama zenginlik ayrı bir şey diyorum ya, okuduğunuzu anlayamıyorsunuz heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 e abi zenginlik nedir zenginlik illa 2 milyon dolarlık evde oturuo 150 bin euroluk arabayla gezmek mi zenginsin işte bunun ne kötülüğü var.bizde zengindik eskidek artık fakiriz ama :) 70 milyonluk ülkede kaç kişi yıllık 200 küsür lira alıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Red said: rew süper zenginleri ayrı tutuyorum ama ayda 15 bin lira düzenli gelirin varsa kaliteli yaşarsın nilepte alkolik depresif bir adam olmus ama başkası olsa çatır çatır yaşar o parayla :) babada yokmus bide.anne ve tek cocuk.daha nolsun haa anne ve tek çocuksa 15kyla gayet iyi yaşarsın evet. ben eve giriyor diyince 4 ya da 5 kişilik çekirdek aile (hatta belki +2 nine dede kontenjanı opsiyonel) düşündüm. yine öyle çok çok zengin olmazsın ama gayet iyi yaşanır. Kişi başı 5k harcasan (ki gayet sağlam harcama yapmak demek bu) 5k cepte, yılda 60k tl para ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Red said: e abi zenginlik nedir zenginlik illa 2 milyon dolarlık evde oturuo 150 bin euroluk arabayla gezmek mi zenginsin işte bunun ne kötülüğü var.bizde zengindik eskidek artık fakiriz ama :) evet zenginlik odur, bizimkisi üst seviye yaşam sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 tipe bak ya.kimlerin parası var dedirtiyor resmen annen seni çöpe atsın başka bi evlatlık alsın bence haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 ya benim zenginlik tanımım bu, problem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 ben boşa demiyorum arkadaş, türkiyede fakir yok, lüks yaşamayan var. fakir yok aslında iddiali bir cümle ama cidden az kazanan kitleyi dışarda tutuyorum. fakir görmemişsiniz siz. ülkem insanının fakirlik, zenginlik kavramları gerçekten çok komik. tartışmam bile , boşa cevap yazmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 atlarafısıldayan adamın dediği o kadar saçma ki diyecek bişi bulamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 türkiyede fakir yok diyosan tartışma zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Rewendor said: türkiyede fakir yok diyosan tartışma zaten :) e yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 ya senin zenginlik tanımın o olabilir bu birşeyi degiştirmez fakat suan o para için cocugunu kesecek 10 milyon insan bulabiliriz amerika ve avrupayla kıyaslamayın.türkiye şartlarına göre o zenginlik sayılır bunun bıdı bıdısı yok off amerikada aynı adam 30 bin dolar alıyor biz fakiriz denemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 e bu adam 2-3 milyar kazanırken fakirim diyicek yanına gelip. bende diyorumki fakirlik değil bu, lüks yaşayamamak. geçinip gidiyoz diyen esnaf stili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Red said: fakat suan o para için cocugunu kesecek 10 milyon insan bulabiliriz yalnız o çok büyük bi para olduğu için değil, ülkenin boktanlığından. Yoksa dediğim gibi avrupada abd'de falan öyle çok çok abartı bir şey değil bu para üniversite mezunu düzgün kariyer yapmış insanlar için. (o para derken direkt dolara euroya çevirmeyin, Türkiyede 15 milyara alabildiklerinin sözkonusu ülkedeki muadili açısından, alım gücü olarak kıyaslıyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Polyushka said: abi adam net, hepiniz fakirsiniz diyor. win arkada kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Red said: ya senin zenginlik tanımın o olabilir bu birşeyi degiştirmez fakat suan o para için cocugunu kesecek 10 milyon insan bulabiliriz amerika ve avrupayla kıyaslamayın.türkiye şartlarına göre o zenginlik sayılır bunun bıdı bıdısı yok off amerikada aynı adam 30 bin dolar alıyor biz fakiriz denemez e Türkiye maaş ortalamasına göre değil, gelişmiş ülkelerdeki yaşam standartlarına ve bu ülkede 6k maaşın sana yaşatacağı yaşam standardına göre konuşuyorum diyorum. Bunu anlamayıp laf ediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedude Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 abi zeytinburnu falan konu ya. bir deli taş atmış 15 milyar falan hala onla uğraşıyosunuz. şu an ne durumda zeytinburnu? bi bilgisi olan, okuyan eden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 para için çocuğunu kesecek değil de, çocuğu için milyon tane adam kesebilecek bir sürü adam var etrafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 evet evet devam. 1. dünya ülkesineymiş gibi davranp 3. dünya ülkesi gerçeklerinde yaşamaya devam edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 abi onun için ülke degiştirmek lzm.burası türkiye işte.15 milyar amerikada büyük para değilse burda büyük.kıyaslamalar birşeyi degiştirmez avrupa ülkelerinin nufusa bak bide bizim. 4-5 avrupa ülkesi toplamıyız.bu şartlarda baktıgın zaman ülkede düzenli olarak 15 bin tl gelirin olan kaç tane insan sayarsın. kendini zengin görmen görmemen olay değil. dediğim gibi zenginlik sadece lüks demek değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 thedude said: şu an ne durumda zeytinburnu? bi bilgisi olan, okuyan eden? devriyeler geziyordu ciktigimda, onun disinda bir hareket yok. saat 9 gibi kimlik sormaya baslar polis, arabalari durdurur falan. bir olay olursa da 10 gibi olur zaten. su an bir sey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 dasaaa said: ortadirek adama 6k vericem desen inan ortadireğin üstüne çıkar oturur bakdasaaa cok iyisin lan ahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 15k ile sadece turkiye degil dunyanin her yerinde gayet kalite bi yasam surersin. zengin kelimesinin sonu yok, milyon dolarlar harcayamazsin evet, ama insaf lan bildigin zengin yani 15k. amerika'da da oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 abi ayda 6k diyosunuz şaka mısınız ya, günde 300 400 milyon mu harcıyosunuz nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 240 mılyon bursa kayıtlımısınız lan doğru söyleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar