rcknrll Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 yalnız şuna hasta oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Şöför niye dahil ediyorlarlan o arabayı kiralıyacaksam sürerim de arkadaş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 allah mustangını versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 O kadar para ver ama sürüp zevkini alama.. Cok sacma ya. Hani sürücü bizden diyip fiyati makul tutar, yada tam tersi sen sür ama fiyat ucuk olur der anlarim da, 1000 lira falan ohhss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 giderse yerine konulamaz araçlar olduklarından sürücü vermeleri doğla eheh adamın biri geldi aldı arabayı sonra sarıyerden denize uçurdu haydililililiiliiiiliili olmaz o işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Alla alla.. Mal o zaman bunlar. Madem yerine koyması zor niye satıyorlar arkadaş aynı arabaları :) Bence direk saçmalık, daha çok kazanmak için şöför bizden ayakları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Selam, Ben Mercedes minibüs tutmuştum. Hanımın bir arkadaşı ve benim kız kardeşim de binmişti araca. Sahilin o sıkışık trafiğinde rahat rahat gitmiştik. İçeride de komik ve anlık foto çekimleri yapmıştık :) Araç her daim klima açık bekletildi, foto çekimlerinde park ile uğraşmadık (evet, şöförlü tuttum). Araca süsleme bile yaptırmadım ben, şöföre de 'arkamıza konvoy yapmalarına imkân vermeyecek şekilde bas gaza' demiştim :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 convertible mustafa kemal diye okudum ve gerçekten 2 saniyelik şok geçirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 paramecium said: Selam, Ben Mercedes minibüs tutmuştum. Hanımın bir arkadaşı ve benim kız kardeşim de binmişti araca. Sahilin o sıkışık trafiğinde rahat rahat gitmiştik. İçeride de komik ve anlık foto çekimleri yapmıştık :) Araç her daim klima açık bekletildi, foto çekimlerinde park ile uğraşmadık (evet, şöförlü tuttum). Araca süsleme bile yaptırmadım ben, şöföre de 'arkamıza konvoy yapmalarına imkân vermeyecek şekilde bas gaza' demiştim :D Saygılar. pinti (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Selam, Sessiz sedasız evlendim ben :) Pinti sıfatını hiç üstüme alınmıyorum :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Bostancıdaki mekan 450TL'ye kiralıyor, yine şöför onlardan benzin bizden şeklinde. http://dugunotosu.com/ Şöyle bi site var ama bunların da fiyatları çok pahalı. http://www.klasikotokiralama.com/default.asp Dreag bu arada hayırdır sen nikah mı tazeliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 X-clusive diye bir galeride de var siyah convertible ama sahibi pekte sağlam bir adama benzemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar