Bella Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 28 gün olayı var ya, vadeli ve vadesiz hesap dışında, hisse senedi kabul ediyorlar mı biliyor musunuz? sonuçta hemen paraya çevrilebilir hisse senedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 açma halkası ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 ingiltere ve 28 gün diyince aklıma direkt 28 Days Later geldi eheh Kanada falan araştırıyodun o ne oldu, vaz mı geçtin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 benimde pokemon kartlarım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 yok ingiltere'ye başvurdum. kabul de aldım da vize için şu hisse senedi olayını merak ettim ya edebilirler gibi geliyo bana direkt paraya çevirebilirsin çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 kabul aldiysan ne hisse senedi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 maintanence guide da "Financial Maintenance Requirements for Tier 4 General Student Visa Applicants" said: Financial instruments such as shares, bonds, overdrafts, credit cards, insurance and pension funds are not acceptable. migration guidelines da da "Tier 4 of the Points Based System – Policy Guidance" said: 163. The evidence of money held must be of cash funds in the bank (this includes savings accounts and current accounts even when notice must be given), as a loan letter or official financial or government sponsorship available to the applicant. Other accounts or financial instruments such as shares, bonds, overdrafts, credit cards and pension funds are not acceptable, regardless of notice period. benim bunlardan anladığım doğruysa, üzgünüm kabul edilmiyor anlamına geliyor :/ bu arada nereye gidiyosun son olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Bella said: yok ingiltere'ye başvurdum. kabul de aldım da vize için şu hisse senedi olayını merak ettim ya edebilirler gibi geliyo bana direkt paraya çevirebilirsin çünkü. ee cevir de ver madem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 o benim de aklıma geldi tabi de, hisse senetleri babamın o da çevirmez şuan değerinden düşük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 neyse teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 tefeciden para al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 teminat mı göstereceksin okul ödemesi mi bu? ikisi de kabul edilemez gerçi. okul ödemesi ise senin onu paraya çevirmenle hisse senedi olarak vermen arasında bir fark yok zaten. teminat ise de tabi ki kabul edilmez yarın ne değerinin olacağı belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 böbreğini sat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Bir gün sonra hisse senetlerinin dibe vurmayacağı ne malum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 fenerinse hic sansin yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Nakit olması lazım artı vadelide 28 gün başını ve sonunu hesap hareketi ile göstermen şart, hesap kapama açması olmadan. Kısaca vadeli riskli, normal hesap yap, kafanı karıştırma. Bu arada 28 gün bekleme yapacağın vize t4 oluyor, IELTS veya TOEFL skorun vardır sanırsam. Yoksa t4 e başvuramazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar