Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İzmir'de kadına polis dayağı

hedehodohop

Öne çıkan mesajlar

valla ben daha hiç ağır şerefsiz bi polisle karşılaşmadım. sürekli de gece dişari çikan biri olarak abartısız 100 kere kimliğim istenmiştir, vermişimdir, devam etmişimdir.. üstümü arama olayı da en azından 20-25 kere olmuştur. herifler de üstünüzü çok severek aramıyor zaten, kimlik sorma olayı da gerekli, üst arama olayı da. duyduğum çok boktan olaylar var fakat adamına göre muamele olayı doğrudur heralde. adamı taciz edersen, üstüne yürüyüp, gider yaparsan. adamın da nevri döner. nitekim millet olarak polislere fırça atma olayına pek bi hevesliyiz. 3 kişiden biri harita çıkarıp sağı solu gösteriyor adamlara, adamlar nabsın lan. çok üzüldüm birden polislere. laksjfd.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

Suark said:

bide karabağlar lan
ailecek eğlenmeye falan gidilmez ki oraya
gidilir mi

ağlarsa anam ağlar, gerisi karabağlar.

bi de bayraklı vardır güzide mahallelerden.

izmiri facebooktaki karşıyaka-bostanlı lı kızlardan ibaret sananlar var hala =P

bayraklı guzel yahu. merkezi degil de manavkuyu, mansuroglu falan bayraklı'ya baglanmıs yeni. eskiden bornova'ymıs.
Sosyal ağlarda paylaş

bornova da çok no name abi.

biri bok biri kaka yani.

seçim öncesi halkla muhabbet konulu programlar yapıldı. adamın teki çıktı dedi izmiri buralardan mı ibaret sanıyosunuz (konak meydanını kastederek) , izmir büyük bir köy, yıllardır hiçbir şey yapılmıyor izmirin geneli için dedi.

repi basmıştım akpli vatandaşa.

haklı abi adam.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...