AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 yalamayın arkadaşım, sırf yalayan arkadaşlarım oldugunda onlar varken yemek yemiyorum. arkadaş sos bulaşıyor şılak yalıyor, yağ kalıyor şılak yalıyor. az buz 3-5 kişide değil bu, insanların %80 i yapıyor. paticikte de durum böyle mi? özeleştiri yapın bakıyım %80 mi durum burda da. off burdan ne alıntılar çıkar, yapmayın arkadaşlar. konuya odaklanalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 ağış şıplatılmasına gıcık olurum ben esas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 yalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 ben de hiç sevmem , hayır parmakların da yemek artıklı , yağlı bir hal alıyor ve onu heryere sürüyorlar, ıyyy pis insanlarrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Asla yapmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 ellerimi yalayarak temizliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 bal tutan parmağını yalar. come here honey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 önemli olan yutuyo mu yoksa tükürüyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 burası yapmam demiş çoğunluk ama ben dışarda azımsanamayacak bir kitle görüyorum. elit/fakir farketmiyor arkadaş yalanıyor bu parmaklar. yalamayın yalatmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 nomsaR said: yalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 ben yalatıyorum da yalamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 OMNOMNOM http://www.youtube.com/watch?v=97_QFi28nAg bende bokunu çikarmayacak kadar yalarim sanirim oturup düsünmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 hah tam bu olay. karşımda bunu yapcak. abi basıcam elime tüm soslardan dökücem, sesli, hızlı kendimden geçmiş şekilde , off tamamlıyamıyorum alıntı yapcaklar kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 asıl ağız şapırdatanlar ölsün gebersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 kedi de sürekli kendini yalar, niye daha temiz olmak için, soğanlı rafıls yiyip yalamadan klavye mi kullanalım? yalayıp kullanıyorum ben. ya da fındıklı tombi misal. peynirli çitos misal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 ağız şapırdatmasına inanılmaz gıcık oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 elim yagliyken mouse'nin ve klavyenin ustune tuvalet kagidi serip oyle kullaniyorum tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 selpak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Yemeği el ile bana bana yiyeceksin parmaklara bulaşanıda yalıcan, missss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 yemek yemekle ilgili şu tarz kompleksleri olan insanların ne yemekten anladıgı var, ne ağzının tadını bilyor.. ölee dümdüz yaşayan insanlar bunlar. yemek yemek bir terapidir. ağız şapırdatmak veya parmak yalamak veya diliyle ağzının etrafını temizlemek bunlar da terapi materyalleridir. bunun bir terapi olmadıgını düşünen adam saglıklı bir insan deeğil dediğim gibi dümdüz yaşayan br insandır. yani şöyle diyim, rahat değidlir. kasıntı adamla da işiniz olmasın abi. şimdi patates kızartmamı öle bi yicemki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 ben elimle bişey yedikten sonra duş alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 ...kulak kirine bana bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 zamaninda surda yemek yemisligimiz vardir; eger bu guzelbahcedeki ise http://resimler.geyikoloji.com/komik-resimler/parmak_yalatan.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Seyini cikarmamak suretiyle ufak ufak dillerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar