NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 He kullanmıyorsanız ben alırdım diyecektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Oğlum hayalim lan tarlam olsun falan, hatta şehirli insanların yarısının hayali. Fakat şehirli adam o kadar uzakta kalamaz belirli bir yerden sonra sıkıntı çıkar bir de araştırmıştım o kadarda para kazandırmıyomuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 ya meyve içinde yüzüyorum şu anda, bi tek o kısmı zevkli. dalından karadut, vişne , kayısı ye yiyebildiğin kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 oyş karadut :/ iyisin iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 dedi tatil yapıcak olan tuzu kurudaki kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 ben ve tatil? 5 senedir falan tatil yapmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 yok yok sen yurtdışında falan gezdin bar bar... tatile giriyor onlar hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 niye bence yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 ya 2 gün ara versek o bile yeticek de, olmuyor bi türlü. yazın izlerim diye film-dizi-animeleri erteleyip durdum, 2 bölüm curb your enthusiasm izleyebildim , onun da yarısında uyuyakaldım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 fakültemin allah belasını versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 ya prag'a gidicektim o da resmen iptal oldu olacak uçak biletleri çok uçuk. yine kaldım cehennem sıcaklı istanbulda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 cote d'azur'a gitme planlarım var idi. yattara oldu. istanbul'a gideceğim. sonra kafam nereye eserse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 kız dünyayı geziyor sonra "tatil yapmıyruuum" sol ayak dış! KABATOOOOOOOOOOOOONNN!!!! gelişine vurucan işte yurtdışına doğru falsolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 gel beraber gezelim dasaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 vanille de gelsin ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 param yok, fakirim T_T hem önce bi nil'e de sormak lazım. di mi ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Bella said: ya prag'a gidicektim o da resmen iptal oldu olacak uçak biletleri çok uçuk. yine kaldım cehennem sıcaklı istanbulda. istanbul yazın çok rerore paraya kıy panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 ben varım gelir o. zaten benim de param yok ekonomik krizdeyim.uçak bileti alamıyorum rezervasyon yaptığım halde iptal olcak gibi. ingiltere'de euromillions 116 milyon pound veriyormuş. 1 milyon poundu bize çıksaydı ah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 oo ben cok zenginim canim ucak bileti alamamayi birak, biletimi begenmeyip 200 € verip yenisini aliyorum! üüüüüüüüüüüühühüh gözün ciksin ironi! gidin siz, birakin beni....,,, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 hahahah sus rezil ya. bi de benimle dalga geçiyodum allahın sopası yok =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 o diil de yurtdışına çıkamayınca türkiye'de tatil yapma şansı kayboluyor mu? atlayın bodruma bi yere gidin, 8 saat yol çok fakirseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Bella said: hahahah sus rezil ya. bi de benimle dalga geçiyodum allahın sopası yok =P =( en cok o koydu zaten 200€ da koydu ama... en cok o.. bi an durdum bellayla dalga geciyodum, düstügüm hale bak dedim dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 "roket adam" said: o diil de yurtdışına çıkamayınca türkiye'de tatil yapma şansı kayboluyor mu? atlayın bodruma bi yere gidin, 8 saat yol çok fakirseniz. ben arada tatil olarak otobüse biniyorum istanbulda 6saat şehir içi git gel yaptım bi iki kere. çok eğlenceliydi!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 kucukcekmece sahilde denize giriliyor oraya akın.halka karışmak lzm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 yurtdışına çıkıcam diyolar abi. parası var demek ki bir kenarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar