küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Bazen sevgili ile akşamüstü yapılan bir yürüyüşün üstüne yenen güzel bir yemek en güzel tatil değildir lan ne alakası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 kühlan kendinle celisme LÜT FEN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 münferit tatiller yapıyorum ben ama zaten şimdilik bomboş bir adam olduğum için ihtiyaç hissetmiyorum pek. tatil dediğin böyle bir sürü çalıştıktan sonra oh be diyip yapacağın bişey olmalı öbür türlü hiç bir anlamı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 şu başlığı "yap(a)mayacak" diye değiştirin. lütfen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kacakcay Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 ben 4 yazdır abd deydım. bunca sene sonra ılk yazım ıstanbul'da ki ve bekledıgım kadar berbat gecmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Mithat said: Adam sırf avukat olmaktan saygıyı hakedıyor. looooooooooooool işte mithatlar yüzünden avukatlar doktorlar ünvan kasıntısı yaşıyorlar. iyi akşamlar ben avukat cüneyt gerliksiz selam ben de operatör doktor melih netercil diye geziniyor adamlar. ünvan belirtmese çatlayacak hastalığından muzdarip oluyorlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 doktor unvani baska bisi ama hani doktorluk okuyup doktor olanlar fis ama cs konusunda doktora yapmis adam mesela offf icimin yaglari eriyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Mithat said: Adam sırf avukat olmaktan saygıyı hakedıyor. Yok canım estağfurullah o senin iyiniyetin. Doğru ve dürüst yapılan her meslek saygınlığı hak eder, iş ne olursa olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 senko said: doktor unvani baska bisi ama hani doktorluk okuyup doktor olanlar fis ama cs konusunda doktora yapmis adam mesela offf icimin yaglari eriyo lan arada açılın ben doktorum demek için doktora yapayım mı diyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 parasızlıktan yapamıcam. Paypal hesabı açsam beni tatile yollasanız ne güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 dasaaa said: arada açılın ben doktorum demek için doktora yapayım mı diyorum.. tartışmalara koşup, AÇILIN, AÇILIN BEN FİLOZOFİK DOKTORUM!!! dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 NolaxThensbane said: parasızlıktan yapamıcam. Paypal hesabı açsam beni tatile yollasanız ne güzel olur. Benim de param yok, ben de fakirim ama gidiyorum lan tatile mihehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 wastyrx said: NolaxThensbane said: parasızlıktan yapamıcam. Paypal hesabı açsam beni tatile yollasanız ne güzel olur. Benim de param yok, ben de fakirim ama gidiyorum lan tatile mihehehe kimin yancısısın kontenjanlar dolu mu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Yaramı deşenin kafasını koparıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 wastyrx said: NolaxThensbane said: parasızlıktan yapamıcam. Paypal hesabı açsam beni tatile yollasanız ne güzel olur. Benim de param yok, ben de fakirim ama gidiyorum lan tatile mihehehe yalan ya. inanma! şirketi var olm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 SeaGle said: Yaramı deşenin kafasını koparıcam. Len konuşma gemlikli deniz görüyon en azından olmadı görüklede hatun görüyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 onun da işi iş. Tenteci Tentemi Taktı falan diye filmleri var hep 3T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 ben! tatile gidecek para yok, memlekete geldim burda da amelelik yapıyorum resmen. ananemin tarla bahçe işlerine yardım etmekten ellerim nasır bağladı. sabah 7 gibi uyanıp vişne toplamaya gidiyoruz , akşam 8 gibi anca eve girebiliyoruz. 2 gün önce de saman balyası falan taşıyıp, samanlığa istifledik. bildiğiniz köylü oldum. küveti doldurup kendimi kandırıyorum" aslında burası denizmiş " diye :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Yonca var mı stimpak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 ya bir heidi bulursan? ha? bi de öle düşün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 NolaxThensbane said: Yonca var mı stimpak? var, onu da attık 2 römork dolusu. diğer tarladakini de çevirdik, kuruyor onu da yarın atıcaz. @dasaaa heidi ne arar abi afyon'da. fml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Çöpe mi attınız O_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 samanlık geniş, attıkça atıyoruz oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 stimpak said: @dasaaa heidi ne arar abi afyon'da. fml e abi sen hayata olumsuz yaklaşırsan hayatta sana olumsuz yaklaşır! yok lan öle bişi. dalga geçiyorum. hayat bok gibi, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar