barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 izmirde dimi lan. gelelim bi çayını içelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 iş kadınlarını severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 hemen araştırın civar anaokullarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 of biri de 90lı iyimi sınıf öncesi öğretmenlik okumuş lisede şimdi burda stajerlik yapıyoo susmuyor arkadaş susmuyor karılarda sorup sorup duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 biraz daha anlatırsan eşcinsel damgası yiceksin llama. yapma abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 90li olan rezerve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 toplu fotoğraf çekilsene. staj anısı ayağına görelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 senko said: 90li olan rezerve 92+ lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 vay arkadaş ya 90 lılar da 21 olmuş vay arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 cok yaslandik ya... :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 valla yaşlandık bugün çaycıya sordum abi dedim alet ne zaman teklemeye başladı dedim bu sohbet döndü bi süre korku sardı beni yavaştan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 89lu gibisi yok abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Oha o kadar olduk mu lan biz. Ben kendimi daha 17-18 hissediyorum hala çocuk gibi hareketlerim var nolucak o durum bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 teyze oldu 89lular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Q37xJtuQ24w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 yok abi ben kendimden bahsediyorum. giderim var pati kızları. pati kızları :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=22739671 ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 gay değil mi lan o pis herif, namusumuza göz dikmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Mortis said: abi sen benim ekipimdekilerle tanışmadın sen das o taksimdekiler onlar değil Küfür gibi şu, çirkinleri bizimle tanıstırıp çıtırları kendin kütürdetiyorsun. 3 hafta brofist yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 o deil de her alıntıyı bana özel mesaj olarak atmasan ahmet! DAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Atmıyorum ki, senin pati kafayı yemiş. İyiymiş ama, spamfest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 abi siz delisiniz benim karsimda bi kiz oturuyor bütün gün bana dedigi "günaydin". ha gideri var mi yok ama konussun benle istiyorum. Cok güzel mavi gözleri var ama böyle sari biyiklari var. Kizim allah senin belani vermesin agda denen bi bok var yapsana. bide sigmund freud'u sevmiyormus neymis yardimcisina tecavüz etmis. hersey toplum icin, deneydir o deney. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Regli değil lan, regl. Reglisi ne lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 kız uo'cudur. oyüzden öyle demiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 saat 8de başlayan iş günümüzün 2saat 17sını geride bıraktık ama dün gece kadının biri fal bakmış burdan birine şuan 5cı farklı kişiye 5cı farklı laflarla anlatılan aynı hikayeyi dinliyoruz diğer kadınlarda inan sanki ilk defa dinliyormuş gibi şaşırıyorlar kafayı gerçekten yicem dayanamadım artık msnden konuşun dedim baktım hala dırdır taktım bende ipodu artık kulağa The Last Shadow Puppets - My Mistakes Were Made For You size gelsin canlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar