goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 anket açık. yaz günü harareti alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 sıcak bok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 kahve ve limonlu cay. 3ü bir arada ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 buzlu cay nasi sicak icecek oluyo sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 bi ara nescafe ice vardı noldu ona? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 selam fakirler benim kahve makinam var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 ince belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 tercihen demleme çay ama tek seferde o kadar çay içmeyeceğimden ve evde benden başka çay içen olmadığından sallama çay dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 vaniLLe said: buzlu cay nasi sicak icecek oluyo sdf amanin minik einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 oralet gibisi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 alpeer iki dallı bi çay olum. çay oralet oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 ince bel demleme çay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Sahlep, o da kışın. Çayla kahveyle işim olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 ofiste paalı makina var o kahve yapıyo. bi de siyah çay aldırıyorum. o değil de aklıma geldi. yurtta 6 odalı bi dairede kalıyorum, mutfak ortak. bir çek asıllı amerikalı var gerisi alman. neyse. mutfakta "bir" tane çay kahve makinası var bu amele stayla olanlardan, herkes onu kahve için kullanıyo. bende sallama çay var, kahveyi falan boşaltıyorum sadece su ısıtmak için kullanıyorum. ama hafta sonu mesela evdeysem saat 12'de açınca makinayı 7'ye kadar açık bırakıyorum ki su sıcak kalsın istediim zaman çay içeyim. bu lavuklar ilk etapta paso kapatıyordu çay makinasını, neymiş efenim ben açık unutuyormuşum. ulan lavuk, bütün gün çay içmek denen bir keyif var biliyor musun sen? 3. ayın sonuna yaklaşırken hepsi öğrendi artık kimse kapatmıyor. akıllı olsunlar akıllı. bu lavuklar bi gün de temizlik yapıyoz ayaana buzdolabındaki maret sucuğumu atmışlardı, bozuk sanmış dedelerini öptüklerim. hey allam neyse ya. valla sabır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Yeşil çay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 jacobs monarch içiyorum, nescafe'den tiksiniyorum, gold classic farketmez. üçü bir arada zaten başlıbaşına küfür. türk kahvesini de orta seviyorum adam gibi yapan biri olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 hepsinin tadı aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 goldbären said: vaniLLe said: buzlu cay nasi sicak icecek oluyo sdf amanin minik einstein 14 yasindayim, arkadaslarim bana nilstein diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 pis turko demiyolar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 demiyolar soksükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Slint said: Yeşil çay oo karı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 oralet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 kendim yapcaksam ya neskafe ya sallama çay başkası yapcaksa her şeyi içerim dışarda bir yere oturdum mu da cafe latte, kapüçino ve gene normal çay favorim. Nadir de olsa filtre kahve işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 goldbären said: vaniLLe said: buzlu cay nasi sicak icecek oluyo sdf amanin minik einstein http://4.bp.blogspot.com/-kHH-DvHq2nc/TdVAbH_DxxI/AAAAAAAAABY/y8mZlkho3Yc/s1600/cevab+veremedi+kitab%25C4%25B1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 buzlu buzlu soğuk geliyo abi ısıtıp içiyorum ben ondan yazmışım topiğe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar