Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 reklamın olayı ne. rusyaya ayfonu biz getirdik gibinbir şey mi
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 ahah o siteye uyeligim var, bir gelisme olursa burada paylasirim dicem ama o da olmaz. adminlerden ozel izin alalim.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Myshkin said: 1:08 OOOOOOHHHHHHHHHHYYYYYYYYYYYYYYYYŞŞŞŞŞŞŞŞYYŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ http://4.bp.blogspot.com/_95FFigvebH0/TOOu6YM4MxI/AAAAAAAAAA4/xXAZAvClf4s/s1600/jizz+in+my+pants.jpg
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 http://www.partiparti.com/wp-content/uploads/toren2.jpg
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 bizim elimizde de bu malzeme olsa bizde böyle şeyler yapardık
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 DynamicK said: hemen tercümesini yapim dünyanın en iyi lideri putin, en yaratıcı insanı putin için siz de neyi parçalayabilir siniz? en yaratıcı olan kazanıcak! hatunlari parcalasak?
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 vaniLLe said: yav said: kadın çok güzelmiş rusça da ne güzel bir dil ya sabahlara kadar dinlerim valla yumyum kadinlari güzel de ruscanin nesi güzel be. almancadan daha kaba. -.- almancanin nesi kaa lan nil polisten mektup geliyo sehr geeerhtheh herr diye sevgili saygili super insan diye title mi olur abi cek cumhuriyetine git kabalik gor abi alman dedigin en yuksek duygularin insanlari bu arada ruscayi beenen zihniyeti kinadim su hatunu verseler bu sesle konussa sevisme esnasinda azina kurekle vururum ya bu ne abi travesti gibi
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 http://www.ivona.com/?tk=dEXkNNWqrS
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 BonePART said: bu arada ruscayi beenen zihniyeti kinadim su hatunu verseler bu sesle konussa sevisme esnasinda azina kurekle vururum ya bu ne abi travesti gibi e iyi bari kürekle vuruyomuşsun yine. sevişme esnasında daha kolayda vu... aman neyse
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Rusya'nın ford fiestası hangi araba acaba seks konusunda?
Qualance Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Kampanyayı tüm türkiye olarak destekliyoruz.
fede Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 rusça estetik değil diyenin müzik kulağı yoktur
Qualance Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Normalde kaba bir dildir amaaaa, rus kızlara bakarken senin yazdığını okuyunca hak veriyorum.
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 her yanınız rus da her gün rusça dinlemekten sıkıldınız tabii haklısınız. çok kötü bi dil :D aquila'nın fikir çok tutar
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Kemer'deydim lan ben geçen yıl. soruları alayım.
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Putin başbakan adayı olsa %73 ile başa geçer. En azından şu kampanya sonrasında. edit: Biz dindaırz bize gitmez diyen dindar kolpalarında abazanlıktan oy verecegini düşünerek söyledim fakat 'bu mu güzel allaşkına' diyecek türk hatunlarının vermyecegi oyları hesaplamamışım.
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 sene 2011 hala türk kadınıyla rus kadınının karşılaştırılması... çikolatayla püskeviti karıştırmayın.
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 BonePART said: almancanin nesi kaa lan nil polisten mektup geliyo sehr geeerhtheh herr diye sevgili saygili super insan diye title mi olur abi cek cumhuriyetine git kabalik gor abi alman dedigin en yuksek duygularin insanlari bu arada ruscayi beenen zihniyeti kinadim su hatunu verseler bu sesle konussa sevisme esnasinda azina kurekle vururum ya bu ne abi travesti gibi bence kaba degil abi zaten, herkese kaba geliyo ya almanca. ondan didim macarca da ilginc bi dil ayrica.
Öne çıkan mesajlar