Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 reklamın olayı ne. rusyaya ayfonu biz getirdik gibinbir şey mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 ahah o siteye uyeligim var, bir gelisme olursa burada paylasirim dicem ama o da olmaz. adminlerden ozel izin alalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Myshkin said: 1:08 OOOOOOHHHHHHHHHHYYYYYYYYYYYYYYYYŞŞŞŞŞŞŞŞYYŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ http://4.bp.blogspot.com/_95FFigvebH0/TOOu6YM4MxI/AAAAAAAAAA4/xXAZAvClf4s/s1600/jizz+in+my+pants.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 http://www.partiparti.com/wp-content/uploads/toren2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 bizim elimizde de bu malzeme olsa bizde böyle şeyler yapardık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Arkadaş ne güzel ırk ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 DynamicK said: hemen tercümesini yapim dünyanın en iyi lideri putin, en yaratıcı insanı putin için siz de neyi parçalayabilir siniz? en yaratıcı olan kazanıcak! hatunlari parcalasak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 vaniLLe said: yav said: kadın çok güzelmiş rusça da ne güzel bir dil ya sabahlara kadar dinlerim valla yumyum kadinlari güzel de ruscanin nesi güzel be. almancadan daha kaba. -.- almancanin nesi kaa lan nil polisten mektup geliyo sehr geeerhtheh herr diye sevgili saygili super insan diye title mi olur abi cek cumhuriyetine git kabalik gor abi alman dedigin en yuksek duygularin insanlari bu arada ruscayi beenen zihniyeti kinadim su hatunu verseler bu sesle konussa sevisme esnasinda azina kurekle vururum ya bu ne abi travesti gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 http://www.ivona.com/?tk=dEXkNNWqrS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 BonePART said: bu arada ruscayi beenen zihniyeti kinadim su hatunu verseler bu sesle konussa sevisme esnasinda azina kurekle vururum ya bu ne abi travesti gibi e iyi bari kürekle vuruyomuşsun yine. sevişme esnasında daha kolayda vu... aman neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 ufacik seyle anca ku... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 balta sapi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Rusya'nın ford fiestası hangi araba acaba seks konusunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Kampanyayı tüm türkiye olarak destekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 rusça estetik değil diyenin müzik kulağı yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Normalde kaba bir dildir amaaaa, rus kızlara bakarken senin yazdığını okuyunca hak veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Bu arada take off olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 her yanınız rus da her gün rusça dinlemekten sıkıldınız tabii haklısınız. çok kötü bi dil :D aquila'nın fikir çok tutar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Kemer'deydim lan ben geçen yıl. soruları alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Putin! Party oN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Putin başbakan adayı olsa %73 ile başa geçer. En azından şu kampanya sonrasında. edit: Biz dindaırz bize gitmez diyen dindar kolpalarında abazanlıktan oy verecegini düşünerek söyledim fakat 'bu mu güzel allaşkına' diyecek türk hatunlarının vermyecegi oyları hesaplamamışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 sene 2011 hala türk kadınıyla rus kadınının karşılaştırılması... çikolatayla püskeviti karıştırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 BonePART said: almancanin nesi kaa lan nil polisten mektup geliyo sehr geeerhtheh herr diye sevgili saygili super insan diye title mi olur abi cek cumhuriyetine git kabalik gor abi alman dedigin en yuksek duygularin insanlari bu arada ruscayi beenen zihniyeti kinadim su hatunu verseler bu sesle konussa sevisme esnasinda azina kurekle vururum ya bu ne abi travesti gibi bence kaba degil abi zaten, herkese kaba geliyo ya almanca. ondan didim macarca da ilginc bi dil ayrica. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 iputin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar