Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Discovery channel kayboldu

alperozg

Öne çıkan mesajlar

Yalnız tam digitürk'ü iptal ettirmiştik, oh kabloluya geçince discovery hasretim de biter diyordum şanssızlığa bak ya.

fede said:

ng varken diskoveri izlenmez

ng nin belgeselleri diskonunkilerin önünde diz çöker tövbe ister.

2000li yılların başındaki hasta-mükemmel belgeseller yoktu en son ama yine de discovery her zaman iyidir.
Sosyal ağlarda paylaş

yani bi kanal düşünün

yayınlanan tarih belgeselleri history channeldakilerden falan güzel
yayınlanan doğa belgeselleri ngdekilerden güzel
yayınlanan bilim belgeselleri direk en iyi zaten

programlar desen mythbusters-brainiac falan da harikadır.

birara yarışmalar vardı çöplük savaşları-araba yarışları falan, izlediğim en kaliteli yarışmalardı direk.

sadece şu motosikletçiler-dövmeciler kısmına biraz fazla sarmışlardı, sıkmıştı en son.
Sosyal ağlarda paylaş

diskoveri zaten kendi ayağına sıktı bence

bi dönem iyice suyunu çıkarmışlardı

sabah açıyosun AMERİKAN ÇAPIRDA BU HAFTA BABA OĞLUNU DÖVDÜ!!!

akşam açıyosun EXSTREM HATRODDA ŞASİ PROBLEMİ CAN YAKIYOR!!!

lan zaten bu kanal arada yemek yiyen nerdlerin "bari biraz da tv ekranına bakayım" diye izlediği bi kanal,
onda da açıyosun ŞMAYKIL BELE KADAR BOKUN İÇİNDE KAYBOLDU: EWW IT'S GROSS!!
Sosyal ağlarda paylaş

Estel_Anorien said:

yahu diskavıri çenılın aldığı reyting belli. sürünüyo adamlar. ama hanginize sorsam diskaviri çenıl, milli coğrafya kanalı falan izliyorsunuz.

aklıma umut sarıkayanın götlü göbekli kızlara memlekete giren dürüm oranı belli antidepresan oranı belli diyen adam temalı karikatürü geldi.

ahahah
Sosyal ağlarda paylaş

Discovery'de pek az izlenebilecek program vardı zaten Ultimate Survival birde Ultimate Fishing show (helikopterden kılıç balığının üstüne atlanan sahne cezbetmişti beni zaten, o nasıl bir manyaklıktır öyle.)
Ha birde tabi Katie Von D'nin nefis karakalem dövmeleri için izliyordum.

Dirty Jobs bir noktadan sonra bayıyordu hele Everyday Heroes ve keresteciler nedir arkadaş,hele American Choppers iyice bayıktı.
Yani izleyici kitlesinden adamlar tamamen saptılar.Belgeselden ziyade medya maymunları şov gösteriyordu artık.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...