Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Kullandıklarını göstersenize, beğenip kullanan çıkar belki. Şunu kullanıyorum ben: http://minhtrimatrix.deviantart.com/art/Elune-199350232?q=boost%3Apopular%20in%3Acustomization%2Fskins%2Fwindows7%2Fvisualstyle&qo=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Yeni bir taneye geçtim. Çok iyi oldu bu, normal Windows'dan bariz daha güzel: http://katz93.deviantart.com/art/Glow-Air-Final-for-Windows-7-150685992 preview http://fc03.deviantart.net/fs70/i/2010/093/0/b/Glow_Air_Final_for_Windows_7_by_kAtz93.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Justin Bieber? Peki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Adamın dinlediği müziği boş ver abi, çok güzel yapmış temayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Benim windows 7 sp1 , o yuzden elune`yi denedim ama herzamanki gibi gene olmadi.Bugune kadar devianarttan hic bir skini instructionlari uygulamama ragmen (ki cogu zaman oyle birsey bile vermiyorlar millet yorumlarda 102939834 kere sormasina ragmen) Bu zimbirtiyi da tam kurtamadim skin listesinde Elune diye tek parca birsey cikcagina bottom,up falan ayri ayri skinler gibi duruyor tam halini load etmenin bir yolunu bulamadim. Youtube`tan da tutorial falan kovaladim ama milletin theme klasorunden 9348 dosya cikmiyo sadece bir tane theme dosyasi cikiyor 2 kere tiklayip "bakin iste boyle kuruyoruz" diyorlar videoda. Sonuc olarak uyuz oldum bu ise , birinin gerizekaliya anlatir gibi bu isi anlatmasi mantigini kavratmasi lazim. Oh sonunda bu basarisizligimi ve acimi bir yere doktum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 steam'de ekli miyim ben sana? gel kuralım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 ahah yetememiş. ama itiraf etmiş en azından :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 kurdum theme'i ama resimde göründüğü gibi olmadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 O kadar zor bir şey değil ya. Dll'leri kopyalıyorsun, UniversalThemePatcher patch'ini yapıyorsun, theme'yı kopyalıyorsun. restart, tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Hmm tamam, 7601 im ben SP1 var. Adam 7600 demiş.. Peeh :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 MacOS teması var mı ki ? Kendimizi avutsak bari... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 SP1 ile kullanılıyor Glow Air. Şimdi Darkainu ile kurduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 kuruluyor orası okey de.. Başlat çubuu boydan boya pek resme benzemedi.. Gerisi normal gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 tavsiye ederim http://browse.deviantart.com/customization/skins/windows7/visualstyle/?qh=§ion=&q=classic#/d2y4dn0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 hangi DLL nereye gibisinden bi özet geçseniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Herşey aynı bende resimle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Şöle bişi oldu. Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 [How to install] 1. Install Universal Theme Patcher, re-patch again if you updated to SP1. 2. Copy everything in themes folder (Elune folder, Elune 1(Bottom), Elune 1 (Top)...) into C:WindowsResourcesThemes 3. Take Ownership, rename the orignal to back up and replace modified explorerframe.dll in System32 folder. 4. Restart Windows & then select this theme in Personalize Menu Burada anlatmış herşeyi. Eğer temadan başak sistem dosyaları çıkıyorsa onları da değiştirin, tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 şöle çıkıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Seninki baştan sona Glow Air değil ki. Universal Theme Patcher'ı yaptın ve üç dll'leyi değiştirdikten sonra restart attın mı? Başka bir işlem yok çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 system32 içindeki explorerframe.dll dosyasını değiş diyor da, o dosya kullanılıyor. onu nasıl değişiyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Evet yaptım, eski tema ile saçmalıyorlar karşılıklı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 tamam gari oldu, bi soğuk aç kapa yaptım düzgün açıldı. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 dosyaların adını değiştirip yeni dosyayı kopyalıyorsun oraya. ad değiştirmek için şu gerekebilir: http://dl.dropbox.com/u/313996/Add%20Take%20Ownership%20Option.reg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Bi isyan ettim herkes icini doktu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar