nedanko Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Selamlar, Konu buraya biraz uygun biraz degil. Siz nasil film bulursunuz izlicek. Bu birinci soru. yani foruma girerim sinema dergisi okurum. IMDB de rastgele film bakarim vs vs.. Bir de anketde sorular var. Eger tembelseniz en cok onemli olani secin, ama secenekleri onem sirasina gore onem yaparsaniz sevinirim. kendi seceneginizide araya koyabilirsiniz ama diger tum secenekler bulunursa iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 torrente düşüp düşmediğine bakarım sonra imdbyle critickera bakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 öncelik yeni çıkanlara kayar, oda zaten tvden internetten, gazeteden dergiden fragman reklam vs ile bulunuyo. türü hoşuma gidiyosa yeni çıkacak filmin izlerim. diğeride izleyecek film bulamadığım zaman eşe dosta sorarım tavsiye isterim. onlarda adam akıllı tavsiye vermezlerse imdbye girer ordan bakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 fede said: torrente düşüp düşmediğine bakarım mesela şu adamdan film tavsiyesi alacağıma ölürüm daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 bir sene içerisinde yaklaşık olarak 4 ya da 5 iyi film çıkar. dolayısıyla 2011 ve 2010 lardan adını bilmiyosam kötüdür diyip (iyileri izlemişimdir çünkü) izlemem. 2009 ve gerisine bakar önce tür ayrımı yaparım. drama izlemem mesela, sportif film de izlemem, belgesele elimi sürmem, sonra casta bakarım. zencili film nadir izlerim mesela, hele zenci polis ve komserse hiç izlemem. (polis akademisi başka) castta bir de güzel kadınlara bakarım. wikiden araştırırım kaç yaşındaymış, evli mi bekâr mı falan diye. evliysem izlemek istemem pek. (güzelse tabi) bekârsa go. castla işim bitince warezdeki rip kalitesine rapid share olup olmamasına tek link mi kaç link falan bakıp yardırırım. o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Yönetmen diyen bir tek ben varım ahahaha imdb puanı da önemlidir benim için ama doğrudan çok güvendiğim bir parametre değil çünkü yanıltıcı olabiliyor. Bir filmin yönetmenine bakınca ortaya çıkacak şey hakkında çok daha iyi fikir sahibi olabiliyorsunuz. Öte yandan zaten sürekli izlemeye film arayan biri olduğum için çok fazla seçici davranmıyorum, biri bir filmi çok beğendiyse -romantik filmler hariç- oturup izliyorum. Genelde memnun kalmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 eş dost yoksa film önerecek imdb ilk 250de izlemediklerime bakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Belli bi pattern yok ya bende. Bazen yönetmen, bazen türe göre, bazen imdb puanı, bazen "bugün ne izlediniz" topici... Mesela Michael Mann filmlerine hastayım. Bilim kurgulara hastayım, ama önüme çıkan her bilim kurguyu izlemem. 2001 A Space Odyssey gelmiş geçmiş en iyi bilimkurgudur benim için, ona yaklaşabilen oluyo mu diye aranırım. Aksiyon filmleri bir nebze gerçekçi olduğu takdirde ilgimi çeker (örn. Bourne serisi) yoksa "meeeh" derim. Korku filmlerini psikolojimi şu ya da bu şekilde etkileyeceği için çok az ve öz izlerim. Severim de. Mesela komedi de severim, ama zevzeklik seviyesindekiler direkt bitirir filmi gözümde. falan filan. İlla da bi şekilde önceden fikir edinirim ama filme dair, öyle indiriyorum veya sinemaya gidiyorum. Televizyondan da film izlemekten nefret ederim. Kötü dublaj, reklam falan piç oluyo film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 o ilk 250 olayı çok saçma ama. bakıyosun 100 tanesi zaten 1960-1980. 90-2000 filmlerinin çoğu bilindik, klişe. geri kalanlar da uçuk tarzlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 güzel filmler çıkıyor ama 1980 filmlerinde falan. bir de bazen olay filmi sevmesem de dur lan kesin bi yerde bi muhabbeti çıkar yabancı kalmayalım diye izleyeyim diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Sceper.eu -> BDRips bakarım, sonra oyuncuları gözden geçiririm, en son olarak da türüne bakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Çıkan filmleri takip eder, beni ilgilendirenleri izler/indiririm . Birde sağdan soldan duyduğum filmler de çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Herkes bir my fair lady filmini izlemeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 bakıyorum, bu aralar ne moda onları izliyorum karıya kıza hava atmak için. mesela bu aralar kore sinemasının yedim bitirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Zaten çıkacakları genelde takip ediyoruz hani. 1.Yönetmen 2.Oyuncular/Cast ve yukarıda yok ama Fragmanlar 3.Eşdost önerisi (bunun içinde internet de var tabii. seninle benzer zevklerde olan siteler iyi demişse artı puan yazıyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 80 öncesi film izlemem nasıl bir düşünce tanrım. yönetmen go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 doğru bi yol değil tabi ama önyargı işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 oyuncu/cast yönetmen tür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 90lerden önce çekilmiş düzgün film yok abuk subuk efektler hep diyen arkadaşlarım var. en sevdikleri seri harry potter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Ben işin kolayına kaçıp paticiğe bakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Flassh said: 90lerden önce çekilmiş düzgün film yok abuk subuk efektler hep diyen arkadaşlarım var. en sevdikleri seri harry potter kes arkadaşlığını onlarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 netten milletin görüşlerine bakarsak yandık, bu şekilde izlediğim filmlerin %90ı çöptü zamanında. cool olmak için iyi filmi eleştirir, yine farklı olmak için saçma salak filmleri göklere çıkartır nette takılan gerzekler. artık filmin tanıtım yazısına, yönetmenine bakarak az çok anlayabiliyorum nası bi film olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 tür ve divxplanette en çok indirilen altyazı hangisiyse ona göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 senaryo akar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 aslında oyuncular ya da yönetmen derdim ama artık bu ikisi iyi olsa bile imdb puanına bakıyorum mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar