Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steins;Gate (Siddetli Tavsiye)

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

16 iyiydi bayağı.

16

Suzu ya çok üzüldüm ama ya, hele ilk başta kafayı yemiş filan felaket. Neyse ki alternatif timeline da düzelmiş te bu kadar feci olmadı. Ama yine de üzüldüm, ama bir şekilde kendisiyle yeniden karşılaşırlar diye tahmin ediyorum, çünkü bunların fiziksel anlamda zaman yolculuğuna filan da karışacakları kesin gibi.

Yalnız 2 tane grandfather paradox olmadı mı bu bölümde? Dizinin timeline açıklamasıyla da çelişiyo kısmen de olsa. Timeline ları açıklarken bir ana timeline çevresinde ilerleyen alternatif timelinelar filan şeklinde anlatıyodu. Bu şekilde grandfather paradoxa yol açmaması lazım. Gerçi kendisi geleceği değiştirmek yerine timelinelar arasında geçiş yapıyosa mümkün de bu sefer de bir timeline da birden fazla Suzu olması gerekir. ki yanlış anlamadıysam alternatif timelineların bir önemi yok, onlar sadece bir değişim yaşandığında ana timeline ın yerini almak için ilerliyolar.

Grandfather paradox kısmına dönersek, şunlar dizinin timeline kurgusuyla çelişmiyomu?
1)Daru da rozet yoktu ama Suzu nun rozeti gördükten sonra onun fake ini yaptırmaya gitmiş-> Daru nun rozeti gelecekte Suzu ya bıraktığı rozetin taklidi(ama aslında kendisi).
2)Suzu gençliğinde Mr. Braun a yardım etmiş ama sonra(ya da önce:P) gidip onun dükkanında çalışıyo. Yani kendi yaşlılığında yaptığı hareketler gençliğini etkiliyo.

Bu arada olaylar karıştı bayağı ya, sona kadar izleyip sonra baştan başlayıp tekrar izlemek filan gerekicek. Ya da şimdi yeniden başlayabilirim de olaylar ilerde karışırsa 3. defa izlemek gerekir mi diye düşünüyorum^^
Sosyal ağlarda paylaş

offf 16. bolum tek kelime ile mukemmeldi, adamlar cidden cok iyi ya

16. bolum

suzu nun 2 timelinedada 1975 yilinda esir kalmasi filan, cidden cok gariban bi karakter ya :/

isin kotusu babasinida ogrenemeden gitti bu sefer, butun yasananlar gg oldu filan

okabedeki karakter degisimide ayri super bu arada, cidden bikac bolumde 5-10 yas buyudu

http://www.youtube.com/watch?v=lYXvo3w4_YE
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...