Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 kızılı kaçırmaya geldiler işte. temple'a geldiklerinde bi yamukluk olduğu belliydi. gördüler kızı orada. bu timeline da braun, moeka falan good guys herhalde, 2x antagonist kesim ağır olur yoksa. timeline'ın ucu bombok bi yere çıktı rıza baba. https://www.youtube.com/watch?v=SQBHr1kGmT0 ED çok iyi bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 HAAAAAAYYYYYDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA HAAAAYYYYYYDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 vn'i alacagim, da 55 dolarmis jfgkfg suzuhanin annesi siyahli eleman cikacak kesin, yaziklar olsun :( zero okabenin en azindan s;g okabeye mesaj atana kadar hayatta kalacagini biliyoruz, bu da olumlu asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 ending'den sonrasi guzel oldu, nays. spo bence suzuha'nin annesi olayi bait, isin icinde gaijin ekibi var. VN S:G-0'yu tamamen anlatiyor mu bu arada ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 sg0 tamamen yeni, ilk oyundan bagimsiz su hatta https://store.steampowered.com/app/825630/STEINSGATE_0/ bu da orijinali https://store.steampowered.com/app/412830/STEINSGATE/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Steins gate elite dediği rmk mi? https://www.youtube.com/watch?v=fFkaFnRYVKQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 son bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 :( zero 8 /gereksiz detay mode on orijinal hikayede kim atiyor o zaman diyecektim de normalde dmaili geri aldiklarinda 1.130'lu bir yere sicriyorlar bu sefer 1.097 muhtemelen amadeusa kurisunun daha erken cikmasini saglayan bir sms attirdilar, okabeden gelen yeni dmaille counterladi kurisu bunu ama tam bir loop olmadi, teknik olarak farkli bir timeline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 8 https://www.youtube.com/watch?v=z4HSN5Ng4dU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 zaten yavaş ilerlerken saçma sapan bi paradox'un içine attılar bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2018 şarkıda bile paradoxu koydu ama valla dedim nere gidecek acaba olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 abi çok iyi gidiyorreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeasdaszcxasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 worldline elden gidiyeaaaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 16 DARUGAMESH (tu) mayuri :( 8'den sonraki en intense bolumdu, artik dibi gordu cikisa gecer diye umuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 17 mayuri ölsün artık yeter aq, bütün dünya mayuriye kuruldu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 hala deliverlayamadi =< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
takamuraa Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2018 mayuşiye kızmayın lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 abiii müthiş gidiyoreeee ama anlamadığım mayuri mevcut bulunduğu dünyadan gidince back to the future gibi 2 tane mi mayuri olacak gittiği yerde? Olmadığı dünyada unutulmayacak mı vs? Okabe fiziksel gitmiyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 aman yarrappüüüülük bir bölüm daha bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2018 Bunu biriktiriyordum nasıl olsa hikaye rayına oturana kadar kağnı hızında gidiyor konu diye. İlerlesin topluca izlerim diyordum, bitmesine az kaldı diye başladım şimdi. Ama 8. bölüm kamyon çarpmışa çevirdi, overdose yaşıyorum şu anda. Bilsem hafta hafta izlerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 HAYDAAAA sg0 21 makinanin patlamasi gerekiyordu zaten de reyesi hayatta gosterince yeterince onemli bir degisiklik yapti da convergence degisti gibi sandiydim deceive the world geyigini cakip leskinenin makineyi patlamis gibi gostersem ne olur fikrini uygulayacak once sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 HAYDAAAA 21 Convergence değişse Reading Steiner proclamaz mıydı? Gerçi birkaç bölüm önce Daru'nun gönderdiği D-mailde proclamamıştı, o bir şeyi değiştirdi mi? Gerçi kendisi bir şeyi değiştirmek için değil de worldline'ı değiştirdiniz ondan atıyorum tarzında birşeydi sanırım, ama yine de problem ondan kaynaklanıyor olabilir, her şey ondan sonra boka sarmaya başlamıştı çünkü :p Gerçi helikopterin daha erken gelmesine sebep olacak ne yaptılar onu da anlamadım. Convergence yüzünden ölecek olsalar öncekilerle aynı zamanda patlamaları gerekmez miydi? O yüzden helikopterin erken gelmesi convergence yüzünden olamaz bence. Tam emin değilim, yanlış hatırlıyor olabilirim ama ilk sezonda Mayushii reskill yerken hep aynı anda ölmüyor muydu mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 hay emenike CRTci dayıdan dolayı olabilir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 22 Olm 2 gün önceye döndü, akşamdan gitselerdi ya keşke ya. Veya bunlar patlatsaydı time machine'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Dünya çizgisi kayar olacakları o zaman tahmin edemeyiz gibi bişey dedi ya rintaro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar