Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

katil sinek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bir diş sarımsak bul. Sarımsağı kes ortadan... Sineğin ısırdığı yere sür. 2 dk'da tüm kaşıntı kızarıklık geçer.

Feed your fat ass less.
Save up to 15tl.
Buy Raid liquid.
Sleep like a boss for 45 nights.
...
Profit?
Mesaj tarihi:
Frantic said:

yakala once kanatlari kopar, daha sonra kolonya dok ve atese ver.

anılarım canlandı

küçükken tatilde tinerle karasineğin birine yapmıştım bunu. hatta karıncalar yer diye karınca yuvasının dibinde.

yatacak yerim yok.
Mesaj tarihi:
BAIIHAN said:

Frantic said:

yakala once kanatlari kopar, daha sonra kolonya dok ve atese ver.

anılarım canlandı

küçükken tatilde tinerle karasineğin birine yapmıştım bunu. hatta karıncalar yer diye karınca yuvasının dibinde.

yatacak yerim yok.

Sizinkiler yine iyimiş ben orta sonda demir bir altlık bulup oraya toprak verdim, bir tane kablonun ucunu düzelttim, kara sinek bulup kanadını koparıp metal tablanın üzerine özenle yerleştirdim sonra ucu düzeltilmiş (bknz düzgün kablo) kabloya 220 volt faz ucunu verip yavaşça sineğin üzerine getirip dokundurdum sineğin içinde patlamalar oldu, biraz daha tuttum. 2. sinekte oda yanmış et kokusu ile doldu, deneyi kestim.
Mesaj tarihi:
hayir abi sinekle kopek kiyaslanmaz ki. sinek direk insanzararlisi. insan sokup baska hayvanlara yem olup gidiyolar baska bi olaylari yok. kopek delikanli hayvan bi kere. laf anlar, insanin sirtindan vurmaz, uykusunda isirmaz.
Mesaj tarihi:
canlı ele geçirdim şerefsizi. duvara konmuş beni kesiyordu. bir anda gözüme çarptı ve bir bardak suyu boşalttım üstüne. ne olduğunu anlamadan yerde buldu kendini. suyun etkisiyle kanatlarını kullanamadığı için şişenin içine atıverdim. eme eme eşek kadar olmuş. canlı tutmaya karar verdim. gün be gün eriyişini izleyip keyiflenmeyi planlıyorum! uyutmadığı uykumun acısını çıkartacam!
Mesaj tarihi:
Frantic said:

hayir abi sinekle kopek kiyaslanmaz ki. sinek direk insanzararlisi. insan sokup baska hayvanlara yem olup gidiyolar baska bi olaylari yok. kopek delikanli hayvan bi kere. laf anlar, insanin sirtindan vurmaz, uykusunda isirmaz.

iste ornek bir hayvansever!
  • Yeni Oluştur...